Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sarajevo pustilo da bi prošlo u kupu.
-
- Kontakt:
AvantiBL je napisao/la: ↑26 mar 2025, 23:48Zaslužuje po čemu? Zato što je otišao u Borac zarađivati novac? Što mu Sarajevo nije ponudilo uslove kao Borac? Da je kod vas, dizali bi ga u nebesa, pravili Mamića od njega.QUARTERBACK je napisao/la: ↑26 mar 2025, 23:46zasto je seljacki ispratiti ovog cetnika kako i zasluzuje?AvantiBL je napisao/la: ↑26 mar 2025, 23:40Kako na terenu, tako i na tribinama, seljački-nemoćno.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/misim ... o_43026542![]()

- Bersaga
- Kontakt:
Ovako se "pušta" utakmica a ne ko Željo. Vicine bordo pudlice.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
A ako ih i u kupu pometu bit ce da samo jednostavno ne znaju.Mogli je napisao/la: ↑26 mar 2025, 23:11Vrlo moguce. Pametno razmisljas.QUARTERBACK je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:59Sta mislis jesul ih pustili veceras pa da im ovi vrate u kupu?![]()
![]()

-
- Kontakt:
Nidal da je tu, ja sam siguran da Borac do Bajrama ne bi mogao dati gol 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Razumijem da je kisa , al ekipa ti se bori za titulu, , nema 2000 na Kosevu.. Boze me sacuvaj bruke i sramote
Jesi se nasikirao?GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 00:27Razumijem da je kisa , al ekipa ti se bori za titulu, , nema 2000 na Kosevu.. Boze me sacuvaj bruke i sramote
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Brukanje sa Miskeeeee
Jucer jos jedan dokaz sto je Kosevo krs. Stadion bez krova, niko nije "lud" da kisne u 2025. godini.
Jucer jos jedan dokaz sto je Kosevo krs. Stadion bez krova, niko nije "lud" da kisne u 2025. godini.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 mar 2025, 03:54, ukupno mijenjano 1 put.
Kakvo brukanje, ovakve izdajnike koji idu Dodi na noge osudjenom kriminalcu ne treba drugacije reagovati.
Fk Željezničar.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- GoskGabela
- Kontakt:
To je ta fina gradska raja iz Sandžakasvrakino1921 je napisao/la: ↑26 mar 2025, 23:19https://www.klix.ba/sport/nogomet/misim ... o_43026542
![]()

kakvi brnjaši nevjerojatno.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Bilo je 3000 minimum, trebas vidjeti sliku citave tribine ali ne sa pocetka utakmice nego malo kasnije dok su svi usli, ona strana prema jugu, galerija i strana prema sjeveru. Opet je to malo slazem se. Ali pored toga sto je 27.noc i sto kisa nije prestala ni minutu citav dan cinjenica i realnost je da se mi ne borimo za titulu i da je razlika za prvim desetak bodova vec par mjeseciGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 00:27Razumijem da je kisa , al ekipa ti se bori za titulu, , nema 2000 na Kosevu.. Boze me sacuvaj bruke i sramote
Lako je vama pricati kad imate natkrivenu tribinu. Mi gledamo prognozu danima prije svake utakmice. Cim najave kisu malo ko ce povesti djecu, plus oni manje zagrizeni derbi navijaci nece doci, pkus stariji...na kraju ostane ta cifra od 2-3 hiljade najzagrizenijih. S tim da sinoc mnogi vjernici nisu dosli a redovni su na tekmama jer su citavu noc bili u dzamijama
-
- Kontakt:
Bodovi za kup..
Vicine pudlice.
Vicine pudlice.
Nije,on je cak i gori kad se sve pogleda.
Fk Željezničar.
Ma borac jednostavno bolji, nema tu sta. Mi smo lose odigrali i to je to. Prvenstveno drugo poluvrijeme je bilo nerezonskih poteza od zekica, izmjena i slicno, ovaj poraz je najvise njegova krivica. Kup, vidjeti cemo sta ce biti, to je svakako Vasi miskinu obecano ove godine, kao nagrada od Vice sto evo i dan danas ne postoji FSKS.
-
- Kontakt:
Zekic do sada osim Zrinsjkog dole u kupu koji je igrao bez prva 4 stopera a njina napad kreiraju Barisic i Jakovljevic/Šunjic.NoDi80 je napisao/la: ↑26 mar 2025, 23:03Dobar je Zekic trener za nase uslove nemoj zezatiNeutral je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:41Sarajevo nije imalo strpljenja kod Dudića koji je domaće utakmice igrao na Bilinom polju.
Dean Klafuić je bolji trener od Zekića, čovjek ima sistem, Zekić je trener koji "napali" ekipu a od toga nema ništa. Klafurić sa limitiranim Širokom pravi čuda, igrački smiješna ekipa ali imaju sistem.
Koliko je Sarajevo imalo strpljenja sa slovenskom prevarom, čudi se da to nisu imali kod Fedje, to je i problem naših ekipa, hoće odmah 10 pobjeda zaredom.
Igra napadacki fudbal i igraci mu trce ko navijeni
Nije sve ni do njega,jer pitari bez gulija ne znaju zabiti i da im je Ferguson trener
Eto Zekic u 29 utakmica ima 2 poraza i nije to strasno ni sekinde kad pricamo o njegovom imenu
Sad da ode Zekic opet bi im isto bilo, ako ne i gore
Evo tri cetiri sezone sve im se isto ponavlja i vrte se u krug
Slazem se da je Klafuric dobar i Dudic isto jedni od boljih trenera u zadnjih 10tak godina
Tu ih je Zekic zgazio visokim presingom isto i kao i nas.
Osim toga je nabij n krilo, Guliju ili Keremehu i vozi.
Nema napada kroz sredinu.
On je pristojan trener ali nikako neka klasa kojom se predstavlja, ali hajde da sačekamo kup i odnos snaga.
Mozda tu demantuje ove stvari.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Jazavac bolje nije ni zasluzio, jazo zvani "kuglica kupa", koliko moraš nisko pasti za ovo:GoskGabela je napisao/la: ↑27 mar 2025, 08:27To je ta fina gradska raja iz Sandžakasvrakino1921 je napisao/la: ↑26 mar 2025, 23:19https://www.klix.ba/sport/nogomet/misim ... o_43026542
![]()
![]()
kakvi brnjaši nevjerojatno.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordotim, Najprvi, Vanja8, Varijantas8 i 34 gosta.