ima ih dosta i isti su kao i vi a opet nismo svi takvi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
nista lose.ja sam ove godine propustio svega 3 utakmice Reala.Bilbao, Okser i drugu u kupu sa pateticom.ek0 je napisao/la:Koliko ja vidim na ovoj temi se za vrijeme utakmice od nasih javljao samo Portillo, a otidji na Realovu temu pa pogledaj "piknik" njihovih. A sto se tice pracenja, pa mogu se kladiti da sam ja kao navijac Reala pregledao vise utakmica Barcelone nego bar pola njihovih "navijaca" koji se ovdje predstavljaju kao veliki fanatici. Doduse ovih zadnjih par nisam odgledao otkako je rjesena Primera, ali dok smo bili u egalu sa bodovima sam gledao svaku i cekao njihov kiks. Naravno niti jednu Realovu utakmicu bar u zadnje 2 godine nisam propustio od pripremnih pa do nekih skroz beznacajnih. Ne vidim ni sta je lose u tome sto pogledam nekada Barcelonu, Valenciu, Atletico. Znam da neki od navijaca Reala sa ovog foruma prate cak i utakmice nizih spanskih liga, utakmice Castille, sto je za svaku pohvalu.
Ibisevic82 je napisao/la:Ne znam jesam li u pravu ili nisam.Ali meni izgleda da vise navijaca Reala prati Barcelonine utakmice nego Realove.Ja se stvarni izvinjavam ako nisam u pravu ali kad god dodjem na forum neko od realovaca pise ovdje.
85 % posjeda lopte Barcelone sve govoriBernabéu je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, možete li mi samo reći da li je ovo zaslužen rezultat ili...?
Zavist je yebena stvar. Oni "navijamzarealdvadestgodina" ko suncem ozebli godinama cekaju da nesto osvoje, a vi "novopeceni" tek poceli navijat prije nekoliko godina i sve slavite. Yebena je zavist buraz a mora se nekako i to pokazat. Zasto svi vi navijaci stavljeni pod navodnike ne sikirajte se. Imaju oni o cemu da se brinu. A mi sta da slavimo. Nek te ne sikraju frankovci....Scof1eld je napisao/la:zasto vi "navijamzarealdvadestgodina" navijaci uvijek stavljate to kao novi navijaci barce, ili pod navodnike i uvijek spominjete te novonastale navijace... ne treba zaboraviti cinjenicu da su mnogi ako ne i svi () poceli navijati za real kad su oni gazili europom... prestanite srat ljudima
![]()
ima ih dosta i isti su kao i vi a opet nismo svi takvi
bolje dovesti Hulka il Falkaoa iz Portaa...a mozda i obojicu ehehal inace barsi hitno treba jedan dobar stoper ..thenaturalone je napisao/la:Sinoc se opet vidjelo, sezona je duga i s obzirom da se svake sezone borimo za sve naslove treba nam definitivno bolja klupa, hitno je potreban dobar stoper, svaka cast Militu, pokazao je da voli ovaj klub, ali njega vise ne bi volio gledati od slijedece sezone, a i Puyolu je jbg 33 godine tako da treba razmisljati o nekoj pouzdanoj i dugorocnoj alternativi.
Pinto isto voli ovaj klub, nema sumnje, ali nije dostojna zamjena Valdezu.
Totenhem izgleda nece izboriti nastup u LP od slijedece sezone i sigurno ce prodati svog ponajboljeg igraca Bale-a , a mi kad bi osvojili LP bilo bi lijepo da odrijesimo kesu i da njega dovedemo pod svaku cijenu, lik je babaroga u jednoj engleskoj koja je ruku na srce fizicki prezahtjevna, jbt zamislite ofanzivne bekove, s desne strane Alves a sa lijeve Bale![]()
Chelsea ga zeli ali kad bi mi ponudili cifru sigurno da bi on prije dosao u instituciju.
Valjao bi i jedan napadac ali iskreno ne znam koga bi pozelio a da je realno da dodje.
nisam na sebe misliobparena je napisao/la: a vi "novopeceni"
kad se adriano vraća on je ove sezone bio solidan-Barcelona- je napisao/la:Barcelona četiri tjedna bez Milita
Barcelonin branič Gabriel Milito bit će izvan terena oko četiri tjedna nakon što je ozlijedio bedreni mišić lijeve noge...
Argentinski je nogometaš ozljedu zadobio tijekom subotnjeg dvoboja 34. kola Primere u kojem je Barcelona poražena kod Real Sociedada (2-1). Milito je izašao iz igre u 78. minuti.
Pridružio se ovom ozljedom još trojici Barceloninih braniča, Ericu Abidalu, Adrianu i Maxwellu, koji su još od ranije izvan pogona. Nijedan od njih neće biti u konkurenciji u utorak za uzvratni dvoboj protiv Real Madrida u polufinalu Lige prvaka. Barcelona je, podsjećamo, u prvoj utakmici na Santiago Bernabeuu slavila s 2-0.
Konacno dobra vijest
brz mu oporavak al bolje je da ne igra,samo nam zezne utakmicu..-Barcelona- je napisao/la:Barcelona četiri tjedna bez Milita
Barcelonin branič Gabriel Milito bit će izvan terena oko četiri tjedna nakon što je ozlijedio bedreni mišić lijeve noge...
Argentinski je nogometaš ozljedu zadobio tijekom subotnjeg dvoboja 34. kola Primere u kojem je Barcelona poražena kod Real Sociedada (2-1). Milito je izašao iz igre u 78. minuti.
Pridružio se ovom ozljedom još trojici Barceloninih braniča, Ericu Abidalu, Adrianu i Maxwellu, koji su još od ranije izvan pogona. Nijedan od njih neće biti u konkurenciji u utorak za uzvratni dvoboj protiv Real Madrida u polufinalu Lige prvaka. Barcelona je, podsjećamo, u prvoj utakmici na Santiago Bernabeuu slavila s 2-0.
Konacno dobra vijest
Prebrutalan gol, nema šta.. presavršena tehnika, presavršen tajming, nemam riječi.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ako treba igra ce i sa igracem na leđima
Jesul ovo cunjevi ili igraci ?
Buraz mi volimo fudbal a ne katanačo i Pepea... pozz za ToxicityToxicity je napisao/la:Prebrutalan gol, nema šta.. presavršena tehnika, presavršen tajming, nemam riječi.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ako treba igra ce i sa igracem na leđima
Jesul ovo cunjevi ili igraci ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.