FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Scof1eld
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Scof1eld » 01 maj 2011, 00:59

zasto vi "navijamzarealdvadestgodina" navijaci uvijek stavljate to kao novi navijaci barce, ili pod navodnike i uvijek spominjete te novonastale navijace... ne treba zaboraviti cinjenicu da su mnogi ako ne i svi ( :? ) poceli navijati za real kad su oni gazili europom... prestanite srat ljudima ;)

ima ih dosta i isti su kao i vi a opet nismo svi takvi ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 01 maj 2011, 06:46

ek0 je napisao/la:Koliko ja vidim na ovoj temi se za vrijeme utakmice od nasih javljao samo Portillo, a otidji na Realovu temu pa pogledaj "piknik" njihovih. A sto se tice pracenja, pa mogu se kladiti da sam ja kao navijac Reala pregledao vise utakmica Barcelone nego bar pola njihovih "navijaca" koji se ovdje predstavljaju kao veliki fanatici. Doduse ovih zadnjih par nisam odgledao otkako je rjesena Primera, ali dok smo bili u egalu sa bodovima sam gledao svaku i cekao njihov kiks. Naravno niti jednu Realovu utakmicu bar u zadnje 2 godine nisam propustio od pripremnih pa do nekih skroz beznacajnih. Ne vidim ni sta je lose u tome sto pogledam nekada Barcelonu, Valenciu, Atletico. Znam da neki od navijaca Reala sa ovog foruma prate cak i utakmice nizih spanskih liga, utakmice Castille, sto je za svaku pohvalu.
Ibisevic82 je napisao/la:Ne znam jesam li u pravu ili nisam.Ali meni izgleda da vise navijaca Reala prati Barcelonine utakmice nego Realove.Ja se stvarni izvinjavam ako nisam u pravu ali kad god dodjem na forum neko od realovaca pise ovdje.
nista lose.ja sam ove godine propustio svega 3 utakmice Reala.Bilbao, Okser i drugu u kupu sa pateticom.
Logicno Barcelone niti jednu.Ali pogledao sam 90% utakmica i Valencije i Patetica.Villareal takodjer , Bilbao.
Ne gledam fudbal jedino i iskljucivo radi barcelone.To je tim koji najvise volim gledati ali igra se i u ostatku svijeta fudbal :D

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 01 maj 2011, 08:02

Nisam gledao utakmicu, možete li mi samo reći da li je ovo zaslužen rezultat ili...?
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 01 maj 2011, 08:04

Bernabéu je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, možete li mi samo reći da li je ovo zaslužen rezultat ili...?
85 % posjeda lopte Barcelone sve govori ;)

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 01 maj 2011, 09:54

Sinoc se opet vidjelo, sezona je duga i s obzirom da se svake sezone borimo za sve naslove treba nam definitivno bolja klupa, hitno je potreban dobar stoper, svaka cast Militu, pokazao je da voli ovaj klub, ali njega vise ne bi volio gledati od slijedece sezone, a i Puyolu je jbg 33 godine tako da treba razmisljati o nekoj pouzdanoj i dugorocnoj alternativi.
Pinto isto voli ovaj klub, nema sumnje, ali nije dostojna zamjena Valdezu.
Totenhem izgleda nece izboriti nastup u LP od slijedece sezone i sigurno ce prodati svog ponajboljeg igraca Bale-a , a mi kad bi osvojili LP bilo bi lijepo da odrijesimo kesu i da njega dovedemo pod svaku cijenu, lik je babaroga u jednoj engleskoj koja je ruku na srce fizicki prezahtjevna, jbt zamislite ofanzivne bekove, s desne strane Alves a sa lijeve Bale :o
Chelsea ga zeli ali kad bi mi ponudili cifru sigurno da bi on prije dosao u instituciju.
Valjao bi i jedan napadac ali iskreno ne znam koga bi pozelio a da je realno da dodje.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 maj 2011, 10:27

Scof1eld je napisao/la:zasto vi "navijamzarealdvadestgodina" navijaci uvijek stavljate to kao novi navijaci barce, ili pod navodnike i uvijek spominjete te novonastale navijace... ne treba zaboraviti cinjenicu da su mnogi ako ne i svi ( :? ) poceli navijati za real kad su oni gazili europom... prestanite srat ljudima ;)

ima ih dosta i isti su kao i vi a opet nismo svi takvi ;)
Zavist je yebena stvar. Oni "navijamzarealdvadestgodina" ko suncem ozebli godinama cekaju da nesto osvoje, a vi "novopeceni" tek poceli navijat prije nekoliko godina i sve slavite. Yebena je zavist buraz a mora se nekako i to pokazat. Zasto svi vi navijaci stavljeni pod navodnike ne sikirajte se. Imaju oni o cemu da se brinu. A mi sta da slavimo. Nek te ne sikraju frankovci....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 maj 2011, 10:33

Evo cujem kaznjen je idiot s 4 utakmice. Poceo je obracun, a koncept kretena da na ovaj nacin zaustavi fudbal (hocu reci Barsu) sudije, UNICEF i UEFA i FIFA nece dozvolit. Postavit autobuse u odbranu i onda lomiti noge ljudima i gazat ih cim stignes i umijes - lopta moze ali igrac nece proc, e to ne prolazi u visoko rangiranom fudbau. Treba im dozvolit da hokej palicama pokusaju zaustaviti mesija i 100% su nasli recept. E za takav recept jednostavan i koristan recept - ima sudija i ima crveni. A onda lajte na mjesec - kriv vam ovaj, kriv vam onaj.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 01 maj 2011, 10:43

Realno smijesna kazna od 4 utakmice, prvo sto mu ovo nije prvi incident gdje na ruzan nacin komentarise sudjenje, a jos je sad optuzivao krovne kuce nogometa kao i klub Barcelonu da je u poovlastenom polozaju.
I onda za to sve samo 4 utakmice, ta kazna nije dobar primjer za ubuduce.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 maj 2011, 13:26

Iskusni holandski stručnjak smatra da ''Posebni'' nikako nije bio u pravu kada je pominjao zavere. Čelsi imao sličnu situaciju, ali niko nije pominjao teške reči.
Gus Hidink, rekao je za engleske medije, da trener Real Madrida, Žoze Murinjo, mora da se izvini svima u svetskom fudbalu, posle bombastičnih izjava o teorijama zavere.

''Murinjo je otišao predaleko. Sa svim svojim kritikama, on želi da skrene pažnju sa loše igre Reala. On je uporedio taj meč sa duelom Čelsi - Barsa iz 2009. godine, kada sam ja bio menadžer Česlija. Tada smo na žalost ostali bez finala. Ipak, nismo govorili o zaverama'', kaže Hidink i dodaje.

'Uopšte se ne slažem sa Murinjom. Tačno da je Čelsi bio tada oštećen, posebno jer nije sviran penal u nadoknadi vremena. To je bila čista sudijska greška. Posle par dana kada su se emocije slegle, shvatili smo da smo bili pokradeni za to finale. Ali niko nikad iz Čelsija nije tvrdio da je to bila zavera'', otkriva Holanđanin.

''Takve stvari se ne govore, ja to nikad nisam pomislio. Kada pogleda snimak, trebalo bi da se izvini. Ako to ne uradi, to je samo pokušaj da se iskrivi istina", zaključio je selektor Turske.

Mala kazna za od samo 4 utakmice..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 maj 2011, 15:26

thenaturalone je napisao/la:Sinoc se opet vidjelo, sezona je duga i s obzirom da se svake sezone borimo za sve naslove treba nam definitivno bolja klupa, hitno je potreban dobar stoper, svaka cast Militu, pokazao je da voli ovaj klub, ali njega vise ne bi volio gledati od slijedece sezone, a i Puyolu je jbg 33 godine tako da treba razmisljati o nekoj pouzdanoj i dugorocnoj alternativi.
Pinto isto voli ovaj klub, nema sumnje, ali nije dostojna zamjena Valdezu.
Totenhem izgleda nece izboriti nastup u LP od slijedece sezone i sigurno ce prodati svog ponajboljeg igraca Bale-a , a mi kad bi osvojili LP bilo bi lijepo da odrijesimo kesu i da njega dovedemo pod svaku cijenu, lik je babaroga u jednoj engleskoj koja je ruku na srce fizicki prezahtjevna, jbt zamislite ofanzivne bekove, s desne strane Alves a sa lijeve Bale :o
Chelsea ga zeli ali kad bi mi ponudili cifru sigurno da bi on prije dosao u instituciju.
Valjao bi i jedan napadac ali iskreno ne znam koga bi pozelio a da je realno da dodje.
bolje dovesti Hulka il Falkaoa iz Portaa...a mozda i obojicu ehehal inace barsi hitno treba jedan dobar stoper ..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Cristiano Ronaldo 7
Kontakt:

Post Postao/la Cristiano Ronaldo 7 » 01 maj 2011, 18:18

bolje dovesti Hulka il Falkaoa iz Portaa...a mozda i obojicu ehehal inace barsi hitno treba jedan dobar stoper ..[/quote]
falcao definitivno predobar ove sezone iz svake pozicije postigne pogodak:) :) :)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 01 maj 2011, 18:22

bparena je napisao/la: a vi "novopeceni"
nisam na sebe mislio :lol: :lol: :lol: procitaj bolje ;) i ja branim "novopocene" al nisam jedan od njih ;)

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 01 maj 2011, 19:11

Barcelona četiri tjedna bez Milita

Barcelonin branič Gabriel Milito bit će izvan terena oko četiri tjedna nakon što je ozlijedio bedreni mišić lijeve noge...

Argentinski je nogometaš ozljedu zadobio tijekom subotnjeg dvoboja 34. kola Primere u kojem je Barcelona poražena kod Real Sociedada (2-1). Milito je izašao iz igre u 78. minuti.

Pridružio se ovom ozljedom još trojici Barceloninih braniča, Ericu Abidalu, Adrianu i Maxwellu, koji su još od ranije izvan pogona. Nijedan od njih neće biti u konkurenciji u utorak za uzvratni dvoboj protiv Real Madrida u polufinalu Lige prvaka. Barcelona je, podsjećamo, u prvoj utakmici na Santiago Bernabeuu slavila s 2-0.

Konacno dobra vijest :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 01 maj 2011, 19:48

-Barcelona- je napisao/la:Barcelona četiri tjedna bez Milita

Barcelonin branič Gabriel Milito bit će izvan terena oko četiri tjedna nakon što je ozlijedio bedreni mišić lijeve noge...

Argentinski je nogometaš ozljedu zadobio tijekom subotnjeg dvoboja 34. kola Primere u kojem je Barcelona poražena kod Real Sociedada (2-1). Milito je izašao iz igre u 78. minuti.

Pridružio se ovom ozljedom još trojici Barceloninih braniča, Ericu Abidalu, Adrianu i Maxwellu, koji su još od ranije izvan pogona. Nijedan od njih neće biti u konkurenciji u utorak za uzvratni dvoboj protiv Real Madrida u polufinalu Lige prvaka. Barcelona je, podsjećamo, u prvoj utakmici na Santiago Bernabeuu slavila s 2-0.

kad se adriano vraća on je ove sezone bio solidan
.

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 01 maj 2011, 21:49

-Barcelona- je napisao/la:Barcelona četiri tjedna bez Milita

brz mu oporavak al bolje je da ne igra,samo nam zezne utakmicu.. :? :roll: :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 01 maj 2011, 21:53

Ako treba igra ce i sa igracem na leđima
slika

Jesul ovo cunjevi ili igraci ?
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 01 maj 2011, 23:31

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ako treba igra ce i sa igracem na leđima
slika
Prebrutalan gol, nema šta.. presavršena tehnika, presavršen tajming, nemam riječi.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 maj 2011, 00:05

Toxicity je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ako treba igra ce i sa igracem na leđima
slika
Prebrutalan gol, nema šta.. presavršena tehnika, presavršen tajming, nemam riječi.
Buraz mi volimo fudbal a ne katanačo i Pepea... pozz za Toxicity

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 maj 2011, 00:08

ova optuzba je IDENTICNA kao onda kad su eduarda suspendovali zbog simuliranja ali onda i oni postali svjesni da ce morat svakog suspendovat ubuduce pa brze bolje sklonili suspenziju... tako da nece biti kazne zato sto barca ima super secret deal sa fifom, nego sto bi fifa izvrsila samoubistvo ako suspenduje ikog ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 maj 2011, 00:22

Al bice dobra tekma u utorak. Prvi pravi classico nakon sramote i bruke koje je spremao destruktor fudbala a Boga mi i ugleda Reala. Sad kad moraju otvoriti igru i pocet igrat - sad je to ono sto oni najmanje zele a Barsa ih ceka samo na to. :mrgreen: Bice demoliranja...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.