Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dosta dobra utakmica Miralema 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Što se mene tiče Pjanić je najbolji danas, u ovakvoj reprezentaciji ni Iniesta ne bi došao do izražaja više nego što je danas Pjanke.
- King_James
- Kontakt:
Svaka cast Miretu na danasnjoj partiji, jer igrati sa ovkvim Besicem i uvijek tankim Hadzicem je vrlo nezahvalno. U prvom je bio rezervisan kao citav nam tim, dok je u drugom odigrao fenomenalno. Samo naprijed Mire da nam izrastes u pravog lidera 

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Ma bio je dobar, glavni razlog što smo kao nešto i igrali u drugom poluvremenu je Pjanić koji je izvrsno znao sačuvati loptu i proslijediti je dalje u pravom trenutku.
Ona lopta za Hajrovića je perverzija!
Ona lopta za Hajrovića je perverzija!

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Danas je bio apsolutno sam u veznom redu i odigrao je liderski. Nikakvu podršku nije imao od indisponiranog Bešića, pokušaje od igrača tipa Hadžića i ne brojim, oni ionako samo smetaju na terenu. Nijedan veznjak na svijetu ne bi izgledao bolje u ovom putujućem cirkusu.
-
Rios je napisao/la:![]()

I onaj argument da se skriva od lopte pada u vodu, danas je bio lider i motor tima gdje je konstantno vukao naprijed i pokusavao nesto napraviti.
picic, ha ja
picic, ha ja

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Još samo transfer i mnogi će začepiti do daljnjeg.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ako ga ova partija ne proda u Barsu ili Real onda ne znam
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
sa ovom asistencijom si je kupio kartu za barcelonu.sjajan ubacaj iz kuta.nadam se da je lucho pratio utakmicu
Bravo mestre od nogometa. Igrac koji je toliko dobar da je o tome vise bespotrebno i pisati.
zanimljiva tekma.pjanic standardno,dok su na terenu bili fabregas i silva,on se prakticki nije ni vidio,bio potpuno izgubljen u vremenu i protoru,kad je del bosuqe zamjenio fabregasa i silvu i kad je spanija pocela da igra sa C veznim redom,tad je i pjanic poceo nesto da igra.opet su se potvrdile moje rijeci,kako je pjanic naj opasniji iz prekida,a iz same igre ni nije toliko opasan,sto potvrduje i statistika iz serie a.u cijeloj sezoni je skreirao tek 32 sanse iz igre,npr hamsik 48,pogba 51.veliko je pitanje sta bi to pjanic mogao da ponudi barceloni,osim prekida i slobodnjaka,jer zna se tko u barci i realu puca slobodnjake.u svakom slucaju daleko je to od nivoa barcelone,reala,bayerna
- JavierBosnia
- Kontakt:
Odlaskom u barcu npr pjana gubi slobodnjake, ali sta dobija. Pa ima covjek snajper u nogama, baca loptu kao rukom na tacnu. U romi on baci 10 vrhunskih lopti od kojih njegovi saigraci zavrse 1 u golu a ostale useru. U Barci kad bi bacao takvih 10 lopti vise od pola bi se pretvaralo u golove..tarabuka je napisao/la:zanimljiva tekma.pjanic standardno,dok su na terenu bili fabregas i silva,on se prakticki nije ni vidio,bio potpuno izgubljen u vremenu i protoru,kad je del bosuqe zamjenio fabregasa i silvu i kad je spanija pocela da igra sa C veznim redom,tad je i pjanic poceo nesto da igra.opet su se potvrdile moje rijeci,kako je pjanic naj opasniji iz prekida,a iz same igre ni nije toliko opasan,sto potvrduje i statistika iz serie a.u cijeloj sezoni je skreirao tek 32 sanse iz igre,npr hamsik 48,pogba 51.veliko je pitanje sta bi to pjanic mogao da ponudi barceloni,osim prekida i slobodnjaka,jer zna se tko u barci i realu puca slobodnjake.u svakom slucaju daleko je to od nivoa barcelone,reala,bayerna
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
JavierBosnia jelda,samo sto barca ne igra na ubacaje.barceloni ne treba veznjak,koji ima snajper u nogama,nego igrac koji umije da kreira,razigrava,stvara visak,zatvara rupe iza mesja,neymara,.,..,a to pjanic nazalost ne radi.laggazeta je jucer objavila eksluzivnu vjest,pogba napusta juventus,dobili su 3 ponude(90 mil) i vjerovatno ce ga prodati poslje EPja.igrac koji se najvise spominje kao njegova zamjena,je bas pjanic.
Nije čovjek ni mislio na klasične ubačaje nego na one Pjanićeve fantastične lopte u prostor kad ispadne čitava odbrana 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pored 12 asistencija momcina ima skoro 70 kljucnih pasova. Samo zamisliti da je Roma imala killer napadaca, Pjana je komotno mogao izaci na 20 asist.
Vidi se progres u defanzivi, samo sto je fizicki inferioran u odnosu na taj neki standard modernog cm-a.
Vidi se progres u defanzivi, samo sto je fizicki inferioran u odnosu na taj neki standard modernog cm-a.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
juventus je kako izgleda ozbiljno zagrizo za pjanica,problem je samo sto marota ne zeli da plati tih 38 mil,kolko iznosi pjaniceva klavzula iz ugovora.ponudili su romi nesto para i zazu,ali roma zeli samo novac.ja zaista vise neznam o cemu se tu radi??arsenal kupio mladoga xhaku za 45 mil,bayern 18 godisnjeg sancheza za skoro 50,a kod pjanica vazda neko cijenkanje.evo citam na Marci kako je atletico odbio ponudu(60mil) mourinha za saula nigueza(21 godina).saul ne zabija puno,slabo asistira,ne izvodi prekide,ali ipak svi velikani poludjeli za njim.ljudi moji o cemu se tu radi??
Igraci sa jugoistoka ili istoka Evrope i koji igraju za te repke nisu na cijeni, ono, moras biti bas klasa i to bas da se primjetis ne bi li te neko kupio. Da je spanac, svabo ili englez hladno bi isao i to za 45-50 mil. Eno Mkhitaryan je igracina i nikako da ga neko kupi, ceka istek ugovora da bi isao dalje, dok Gundogana traze i bez pola ledja i koljena. Pjanic je doduse sebi odmogao sa losim partijama za repku, bas tada kad je bilo guravo, i to je ono sto se prati i gleda, a ne samo igre za Romu.
Radi se o tome da si obični trol.tarabuka je napisao/la:juventus je kako izgleda ozbiljno zagrizo za pjanica,problem je samo sto marota ne zeli da plati tih 38 mil,kolko iznosi pjaniceva klavzula iz ugovora.ponudili su romi nesto para i zazu,ali roma zeli samo novac.ja zaista vise neznam o cemu se tu radi??arsenal kupio mladoga xhaku za 45 mil,bayern 18 godisnjeg sancheza za skoro 50,a kod pjanica vazda neko cijenkanje.evo citam na Marci kako je atletico odbio ponudu(60mil) mourinha za saula nigueza(21 godina).saul ne zabija puno,slabo asistira,ne izvodi prekide,ali ipak svi velikani poludjeli za njim.ljudi moji o cemu se tu radi??
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, bordocrveni, EdinjoBos i 39 gostiju.