Jesi ti onaj djipke ? Pravila pregledaj. Ustvari za ovo ti ne trebaju pravila, bas je ocigledno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Oba penala cista brate realno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma nema sta, cista su oba penala, ali i igraci Posusja vala glupi nenormalno. Vrgoc pogotovo. Pa gdje ces s nogom ondje, ne bi ni crveni bio neopravdan.
-
- Kontakt:
E jbg onda je i Vinicius prgav ali srcangrbavicka1921 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 21:45Jest u pravu si u fudbalu se bas te osobine gledaju

Na stranu igracke kvalitete koje mislim da nisu lose ali veca seljacina nije zaigrala na bh terenima a nagledao sam se svega uzivo od Kaknja,Banovica,Orasja,Zepca.1/1 papak
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Neka zelje u vrhu, vise volim da su oni u europi nego radnik, siroki itd. Da hoce iduce sezone i Velez a da drugi klub iz Mostara malo ispane iz ove trke , vrijeme im je, niko ih vise i ne gleda. Prvi si na tabel tebi dodje 500 ljudi, sramota
Nekima jesu, nekim klubovima nisu. U tome je problem.
-
- Kontakt:
To je druga prica.U utakmici protiv znamo koga gdje im gori ni konama se ne bi sviralo ovo vjerovatno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovo ne moze biti penal za posusje . Nije ga pipnuo.
Ja bih samo da čestitam Veležu na deklasiranju lištice.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Penal nije.
Čak i sudija ne zna da li bi ga svirnuo gleda 10 minuta dakle nije penal. Da nije krenuo padat prije pa hajd.
Samo je Posusje dosta bolja ekipa.
Čak i sudija ne zna da li bi ga svirnuo gleda 10 minuta dakle nije penal. Da nije krenuo padat prije pa hajd.
Samo je Posusje dosta bolja ekipa.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 mar 2025, 22:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pogledajte koljeno.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Hahaha ajde sto nije penal, lopta u gol aut ide, nema kontrole
Ovo je pomoćni sudija morao vidjeti. Hajde glavnom možeš i da ne zamjeriš jer je bio udaljen, ali pomoćnik je kiksao.
-
- Kontakt:
Nema ti to smisla.I Al Jaberu je isto isla u aut ali je penal.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 22:18Hahaha ajde sto nije penal, lopta u gol aut ide, nema kontrole
I ovo je morao biti penal realno govoreci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zasluzena pobjeda Veleža, nema šta, Široki limitirana momčad koja je plafon napravila sa Klafurićem i zadnjih par utakmica! Osigurat ostanak i priprema za nadolazeću sezonu! RA ponovo pokazala da su u zadnjih nekoliko godina postali smijesna grupa( nekad se rugali drugima za pjevanje nacionalističkih pjesama), kojoj se navijanje svodi na pjevanje malte, rampe i 4 korpusa..sreća svaki put im se zabrani pjevanje, i suci odmah reagiraju. Za klanjanje na tribini nemam riječi
! Kakva radikalizacija od antifa grupe!

Ovo bi borcu i kamenjarima svirali kao penal.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Nema veze gdje je lopta išla. Ima veze samo s tim sto je igrač Posusja pao prije kontakta. Da je ostao na nogama i ovaj ga udario bio bi penal. Ovako nije, ispravna odluka.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 22:18Hahaha ajde sto nije penal, lopta u gol aut ide, nema kontrole
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 mar 2025, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.