Pa to je samo smijesno nekom ko ne poznaje ni svoju vjeru a komentarisao bi tuđu

A da znas bar sekundicu o vjeri svojih komsija onda bi znao da je to svaki dan po 5 puta u tačno određeno vrijeme,ne može kako ti hoćeš...

Pa to je samo smijesno nekom ko ne poznaje ni svoju vjeru a komentarisao bi tuđu
Vjerujem da makedonci prave najbolji ajvar. Znaš i ti da tome nije mjesto na sportskim događanjima samo se malo praviš mahnit.
opalaopala je napisao/la: ↑29 mar 2025, 06:31Zašto nebi ? Jel zabranjeno obavljat vjersku dužnost, reci igračima onda da se ne krste kao prvo, kao drugo ne možeš sve ljude stavljat u isti koš. kakva vam je ono brojka sinoć vise RA na gostovanju nego putara na domaćoj. Pošalji im nekad “udarni” trans iz svabije da okače, jedina grupa koja udarni trans okaci jednom u 10 godina. Mogu ti reci smjesna vam je grupa novi malac preuzeo vidi se da je djete, jel ono Pero bi, ako vas on ne dokrajči ne znam ko će. Takve rezultate a na tribinama šaka jada u rasponu od 14-19godina, vrati se Vlado sve ti je oproštenotutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 05:08Jel moguce da su ovi indijanci klanjali na pecari? Slucajno. Naslo se deset vjernika.
A prvu iducu domacu utakmicu ce isti vjernici psovat mrtve, srbe, ustase.
Ovi su bogami najsmjesnija navijacka skupina u BiH. Razumijem da su tek u nastajanju, ali ovo je postalo neugodno gledat
Vjera je sastavni dio života al očito ste vi iz Međugorja pametniji i od Manchestera i Chelsea..koji svojim navijačima omoguce sve to za sta ti kazes da mu nije mjesto na sportskih događajima.. Za ljude poput tebe je incident za druge religija i kultura..Zato i imate 500 ljudi na tribini i samo ste HDZ-u bitni...Rigoletto je napisao/la: ↑29 mar 2025, 08:33Vjerujem da makedonci prave najbolji ajvar. Znaš i ti da tome nije mjesto na sportskim događanjima samo se malo praviš mahnit.
Al stvarno, klanjali na utakmici![]()
Problem je što oni na svojim stadionima imaju uslove za obavljanje vjerskih obreda, mislim da na našim stadionima nema uslova za to.rishovski je napisao/la: ↑29 mar 2025, 08:42Vjera je sastavni dio života al očito ste vi iz Međugorja pametniji i od Manchestera i Chelsea..koji svojim navijačima omoguce sve to za sta ti kazes da mu nije mjesto na sportskih događajima.. Za ljude poput tebe je incident za druge religija i kultura..Zato i imate 500 ljudi na tribini i samo ste HDZ-u bitni...
![]()
Ali je normalno nekoga ko je možda za tebe gospodin nazivati pogrdnim imenima, samo zato što piše ono što svi vide.Alipasino je napisao/la: ↑29 mar 2025, 08:31Zamisli daš 3 gola iz jedne sanse.To mogu samo veliki.Zasto vaši navijaci oviliko psuju.Psovali i meni normala nisu svi pojedinac ali fakat znoru.Nije u redu.Sta je poenta opsovat nekom.Nevolis klub u dure ali mojne psovat stići će te kad tad i to ne tebi nego onom sto se najmanje nadaš.Ja im poželio titulu ako nemozemo mi bolje oni nego Borac ili Zrinjski i kao nagradu psuje mi frajer sve.Ja na to nemam komentar jer mi je nisko spuštat se na taj nivo.
Nikakvi specijalni uslovi nisu potrebni..stadioni svi poluprazni... to je najmanji problem... Problem je sto ovaj vjeruje da je to incident da se klanja na stadionu..teroristicki napad...sta li...fks74 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 08:45Problem je što oni na svojim stadionima imaju uslove za obavljanje vjerskih obreda, mislim da na našim stadionima nema uslova za to.rishovski je napisao/la: ↑29 mar 2025, 08:42Vjera je sastavni dio života al očito ste vi iz Međugorja pametniji i od Manchestera i Chelsea..koji svojim navijačima omoguce sve to za sta ti kazes da mu nije mjesto na sportskih događajima.. Za ljude poput tebe je incident za druge religija i kultura..Zato i imate 500 ljudi na tribini i samo ste HDZ-u bitni...
![]()
Naravno da nije incident, incident je kada se podržaju ratni zločini.rishovski je napisao/la: ↑29 mar 2025, 08:50Nikakvi specijalni uslovi nisu potrebni..stadioni svi poluprazni... to je najmanji problem... Problem je sto ovaj vjeruje da je to incident da se klanja na stadionu..teroristicki napad...sta li...fks74 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 08:45Problem je što oni na svojim stadionima imaju uslove za obavljanje vjerskih obreda, mislim da na našim stadionima nema uslova za to.rishovski je napisao/la: ↑29 mar 2025, 08:42
Vjera je sastavni dio života al očito ste vi iz Međugorja pametniji i od Manchestera i Chelsea..koji svojim navijačima omoguce sve to za sta ti kazes da mu nije mjesto na sportskih događajima.. Za ljude poput tebe je incident za druge religija i kultura..Zato i imate 500 ljudi na tribini i samo ste HDZ-u bitni...
![]()
Jučer ih počasti Beus sa brojkom od 500 gledatelja, stvarni broj duplo manje, max 250. Zamisli jada kluba i putara boris se za prvo mjesto 200 ljudi ti na tribinama. Razumijem da im je grupa ugašena da su glavni udarnici pobjegli u Njemačku, da ih je preuzeo momak koji je haman maloljetan al svakako jadno. Vrati se Vlado sve ti je oprošteno, diluj bez prestanka samo nemoj da gledamo ovu sramotu
Djipke samoprozvani gospodin HAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAfks74 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 08:49Ali je normalno nekoga ko je možda za tebe gospodin nazivati pogrdnim imenima, samo zato što piše ono što svi vide.Alipasino je napisao/la: ↑29 mar 2025, 08:31Zamisli daš 3 gola iz jedne sanse.To mogu samo veliki.Zasto vaši navijaci oviliko psuju.Psovali i meni normala nisu svi pojedinac ali fakat znoru.Nije u redu.Sta je poenta opsovat nekom.Nevolis klub u dure ali mojne psovat stići će te kad tad i to ne tebi nego onom sto se najmanje nadaš.Ja im poželio titulu ako nemozemo mi bolje oni nego Borac ili Zrinjski i kao nagradu psuje mi frajer sve.Ja na to nemam komentar jer mi je nisko spuštat se na taj nivo.![]()
Moliti se možeš gdje hoćeš ako je čisto mjesto i nismo mi izmislili klanjanje na stadionu. Uostalom imaš tonu stadiona sa “kapelama”
Nikakve razlike nema. Nikakvoj kapeli nije mjesto na stadionu.
Gospodin sa gospodom, cigan da ciganima. Ko me zna lično, zna da sam gospodin i čitav život borac protiv nepravde.BarbareZeljin je napisao/la: ↑29 mar 2025, 10:01Djipke samoprozvani gospodin HAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAfks74 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 08:49Ali je normalno nekoga ko je možda za tebe gospodin nazivati pogrdnim imenima, samo zato što piše ono što svi vide.Alipasino je napisao/la: ↑29 mar 2025, 08:31Zamisli daš 3 gola iz jedne sanse.To mogu samo veliki.Zasto vaši navijaci oviliko psuju.Psovali i meni normala nisu svi pojedinac ali fakat znoru.Nije u redu.Sta je poenta opsovat nekom.Nevolis klub u dure ali mojne psovat stići će te kad tad i to ne tebi nego onom sto se najmanje nadaš.Ja im poželio titulu ako nemozemo mi bolje oni nego Borac ili Zrinjski i kao nagradu psuje mi frajer sve.Ja na to nemam komentar jer mi je nisko spuštat se na taj nivo.![]()
Pa ima li kraja njegovim glupostima.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, NeSamSafetee i 24 gosta.