NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

jestamaji
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la jestamaji » 09 nov 2015, 09:37

panthersi jesu jaki, prije svega jer su očito uspjeli dovesti run defense u red, ali juče su im tri glavna igrača dobili batine (cam, norman i kuechley) ... vidjećemo narednih dana da li je to ozbiljno. nego nisam znao za one nove ogromne ekrane u charlotte-u ... vrhunski su, ko u nashville-u, vidiš ih sa kilometra :clap: :mrgreen: !

kod packersa očito nešto zapinje, što i nije čudo jer već godinama igraju bez trenera

peyton i dalje nije u stanju baciti loptu preko dvadeset metara, njegovo je prošlo i čim odbrana malo zakaže ko juče tekma je izgubljena. ja polako ali sigurno imam utisal da će nosioci 1 i 2 biti patriotsi i bengalsi i da bi denver mogao već u WC napolje

coltsi su se malo dozvali, biće jako interesantno vidjeti kako će igrati poslije bye-a

fantazi, naravno opet sve naopako krenulo, moj kicker 15 minuta prije tekme skonto da ga boli noga i pustio puntera da šuta :crazy: kako me ove godine ide ne bi me čudilo da rivers napravi protiv meda 25 boba koje trebaju saltu da me pobijedi :crazy: :crazy:
ali to je pravo super .... sad će salt gledati tekmu i navijati za riversa umjesto za mede :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :clap: :clap: :clap:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 nov 2015, 13:53

Ja navijam za mede ali da igraju dobro i ne da pobjede. .imamo sansu za top 5 picks i to je to..hocemo draft QB ili u odbrani nekog...Nema sanse da dobijem..da je onaj RB imao TD kad pade na gol line mislim da bi te dobio..ovako tesko..ne mogu 3 RB i recivera nadomjestiti u jednoj tekmi koliko god pokusavao ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 nov 2015, 15:05

At the halfway mark, Patriots defense are:

5th in Points Allowed (17.9 PPG, just 0.5 PPG more than the #1 Broncos)
8th in Yards/G allowed
7th in Yards/Play
3rd in Rushing Yards allowed
10th in Passing Yards allowed
8th in Passer Rating allowed
2nd in Sacks
7th in INT
10th in Passes Defended
14th in Forced Fumbles
:tokralju: :tokralju:

Da mi je neko pricao da ce ova odbrana biti top 10 na pocetku sezone proglasio bih ga ludim. Ukoliko jos oduzmemo poene i yarde koje su dopustili u tzv. garbage time-ju onda :tokralju: :tokralju:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 09 nov 2015, 15:37

Edin TM87 je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
Zahvali se ti Coltsima sto cete imat HF umjesto sto se pravis pametan.

Novi OC, novi napad, najbolja odbrana lige je na koljenima. E da vidimo ko ce nas uzet do kraja sezone.
Toliko neistine napisano u tako kratkom postu. :lol:
Pa dobro tvoja je istina svakako izopacena kao i ti sam. A sto se tice onih gluposti na prethodnoj stranici - yebli te Patriotsi i Collins u bulju. Kao i alfabetaomega hejter :facepalm: :facepalm:
Pojedi Snickers, nisi ti dijete normalan. :kafa:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 09 nov 2015, 15:52

Epidaurus je napisao/la:Peyton ove sezone gore od Cutlera izgleda ...
da je samo od cutlera ... igra gore od najmanje 20 QB u ligi

stvarno nevjerovatno kako je tip zglajzo negdje tamo prošle jeseni/zime i ne može da se vrati. nije to više "choking", nego tip jednostavno ne može više! gotovo, kraj, ende, finito!
što je najgore on to ne prihvata, a vrijeme mu je za kauča ili ako baš mora ostati u javnosti onda neka bude TV komentator :mrgreen:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 09 nov 2015, 15:56

MRI je sinoc odradjen, cekam i ja rezultate ko da su moji.

Pozitivno je sto navodno nema otoka na koljenu, ali problem je sto je ACL "loose".. Vjerovatno utvrdili preko Lachman pivot shift testa. Kad sam pokidao ACL, i kad mi je doktor izveo taj test, umalo nisam povratio kad sam vidio koliko je uspio pomjeriti potkoljenicu.
Kad sam vidio da je prohodao do klupe, mislim dobro smo prosli.. ali onda prilazi Patricia, Lewis oborio glavu, njegov govor tijela.. nisam optimista.

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 09 nov 2015, 17:03

randy_moss je napisao/la:MRI je sinoc odradjen, cekam i ja rezultate ko da su moji.

Pozitivno je sto navodno nema otoka na koljenu, ali problem je sto je ACL "loose".. Vjerovatno utvrdili preko Lachman pivot shift testa. Kad sam pokidao ACL, i kad mi je doktor izveo taj test, umalo nisam povratio kad sam vidio koliko je uspio pomjeriti potkoljenicu.
Kad sam vidio da je prohodao do klupe, mislim dobro smo prosli.. ali onda prilazi Patricia, Lewis oborio glavu, njegov govor tijela.. nisam optimista.

imao si sreće! da si razbio glavu ne bi niko ni primjetio :mrgreen:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 09 nov 2015, 20:32

Kad ti je jesta forumski kolega, ne treba ti ni cetnik ni onaj Ahmedzidan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 nov 2015, 21:18

Tough news out of Foxborough: #Patriots RB Dion Lewis out for the season with torn ACL per team ****.
Steta, no nadajmo se da napad moze nadomjestiti njegov izostanak i BB mozda sada vrati Cadeta...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 nov 2015, 21:40

#Nextmanup
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 09 nov 2015, 22:36

"War of attrition" - k'o sto bi rekli Ameri. IR lista vise govori o sansama ekipe, nego trenutni omjer.

Prosle godine smo imali srece, samo Mayo i Ridley. Ove je krenula naplata za proslu godinu.

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 09 nov 2015, 23:52

Premišljam se da li ostati večeras budan s obzirom da se u 7 valja dizati, ali večeras Salt pravi show na temi tako da se totalno isplati. :salut:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 nov 2015, 00:58

Na fantasyu 4/6 matchupa se odlucuje na MNF, vrlo bitni trenuci u ligi, ko gubi sve sanse a ko je blizu POa, dakle:

Kad kako vs ja - kad kakov Langford pokusava nadoknaditi -20 bodova koje mi je Murray sinoc napravio zalihe. Ukoliko uspije direktan okrsaj ce biti izmedju kickera, njegovog Goulda i mog Lamba. Ako odrzim prednost u kljucnoj divizionoj tekmi jednom nogom sam u PO.

Alem vs Blah Blah - Alemu je potrebno 68 yardi Woodheada da izjednaci rezultat. Woodhead ce biti 3rd down RB veceras, Gordon se vratio na mjesto startera kod Chargersa, dokaz da covjek ne zna, imao je na klupi 2 startna RB. Nadamo se da ce Blah Blah izdrzati i pobjedom potisnuti Alema na 3. mjesto u diviziji i van PO dometa 4. godinu za redom.

jesta vs Salt, Dado sve nade polaze u Riversa za pobjedu ovdje i mogucnost da je ipak nadje u PO, iako je 6-2 dolazi mu uzasno tezak raspored a izgubio je glavnog igraca i jos jednog startera, tako da mu jedino Rivers moze osigurati prvi PO otkako igramo u 4 godine, a za to mu je potrebno 25,5 poena sto je 300 yardi 3 TD i 15 yardi trcanjem bez turnovera sto nije nemoguce doseci kada je u pitanju Rivers.

Mig vs Horseshoe - Aktuelni sampion pred eliminacijom! Mig ima minimalne sanse da dohvati PO, kao i "potkovica", ovim duelom dvojice Coltsa jedan ce jos uvijek zivjeti, a drugi se moze lagano spremati za draft dogodine gdje ce imati 2. pick (naravno jesta je neprikosnoven :urnebes: ). Moze li branioc naslova izvuci ovo veceras i ostati u utrci. Armin ima zalihu od desetak poena, ali nista sto Bennet ne moze nadoknaditi, te ce onda direktno odlucivati WRovi Boltsa, migov Floyda (karta iz rukava iz FA izvucena ove sedmice), protiv Arminovog Johnsona. Ko ce biti Riversova omiljena meta pored Gatesa ostaje da vidimo. Pobjedniku su potrebni i porazi Alema i Dade i njih sto vise do kraja sezone sto je itekako realno jer Alem ne zna, a Dado kuburi s povredama, te im je raspored uzasan.

Bit ce zanimljiv MNF :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 nov 2015, 01:15

Ziv ikad, mrtav nikad ! :D
Max Allegri

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 nov 2015, 01:42

Fustang je napisao/la:Premišljam se da li ostati večeras budan s obzirom da se u 7 valja dizati, ali večeras Salt pravi show na temi tako da se totalno isplati. :salut:
necu vala gledam rahat utakmicu. a imaju i Bullsi igraju.. bogami ja ocekujem da izgubimo, ali da igramo dobro.. dosad smo gubili tjesno skoro svaku utakmicu pa ocekujem i sad.. ali da barem Rivers napravi sta za fantasy ... nama treba pick nemamo sta trazit iskreno 6-2 Vikingsi imajiu nema sanse da mi stignemo to :)... ljepo je pobjedit ali daj nam top 5 pick ..ma da bi uzeo prvi da Bosu draftamo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 nov 2015, 02:24

tuzno je ovo vijet sad sto prikazuju ..koliko nam je odbrana i runing game godinama bio dominantan da nam je Cutler najbolji QB u historiji :(.. na suprot Packersima samo sto mi pamtimo imamo 2 hall of famera i od tad oni dominiraju sto se tice mdjusobnih utakmica...ebote zivot :(..daj popravite tu odbranu i OL da gledam Bearse , ali Bearse kakvi su nekad bili

EDIT:

izbi covjek iz ruku Jeffereyu TD ... bio bi odlican TD ovo steta...... ebiga profulasmo FG :) ..hajde dobro je nije izgledalo lose

EDIT:

Raspustiti sve u secondary odbrani... ovo bi bolje ja igrao..ljudi se zahvale Tillmanu lik dominira jos uvjek onakav u godinama ..ej moje budale ..sam covjek sammm sammmmmm covjek ebo mater pa ne mogu da vjerujem :)...i hajde ti nemoj napraviti show na forumu pa kakooo i ako se nadam porazu, ai ne mogu ba ovo ovako gledat sam lik nikog oko njega :(

EDIT:

uvjek nas OL J**+ u red zone sa ovim penalima majkemi moje ..nikako da nauce ovo svaki put u red zone barem 2 penala naprave majkemi ..i Cutler je za povaj fumble kriv bezbeli nakon penala jest ali u kurcu nigdje OL ovdje nije bilo ....idioti **** ..stta izgledala su dva odlicna napada i zavrsili bez poena
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 10 nov 2015, 02:56

Cutler specijalitet.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 nov 2015, 03:00

kad_kako je napisao/la:Cutler specijalitet.

**** te on i ti njega i tebe ona citava OL...cuj Cutler kriv za Fumble hahahaa....provo su penal napravili idioti kao uvjek u red zone , kao drugo nije covjek ni kreno ljudi su bili na njemu naravno zbog OL ..nikakva gresa Cutlera..greska ste vi takvi navijaci vas tradujem za 10 Packers fans :)

ustvari skupi ste kakvi 1 za 10 1 za 1 ne vrijedite vi toliko
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 nov 2015, 03:04

I Woodhead pravi potez majstora Alema

Potez takticki ispravan odnosno da doticni zna, jel tako Edo?
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 10 nov 2015, 03:08, ukupno mijenjano 1 put.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 10 nov 2015, 03:06

Chargersi iz godine u godinu obaraju rekord po broju povrijeđenih igraca pa dokle vise.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.