Čist penalLEO10 je napisao/la:Asencio
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Ramos-Var novi lakat, sudija gdje su m.uda?? A bruke
3 dana da se igralo ovi gola ne bi dali,puu
Nakon 87 godina sad nas i sluzbeno pisaju :salute:
Nakon 87 godina sad nas i sluzbeno pisaju :salute:
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 02 mar 2019, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
190min bez gola

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Bolji je Alaves od Rejala pali ste braćo ove sezone skroz ali uz vas sam u Čampions ligi
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Kako Valverde to hendla.
Skont'o na vrijeme da nema nista od lijepe igre, rezultat je bitan. Barca mi lagano prelazi u glavnog favorita za osvajanje LP.
Skont'o na vrijeme da nema nista od lijepe igre, rezultat je bitan. Barca mi lagano prelazi u glavnog favorita za osvajanje LP.
Kakvi precijenjeni mazlumi igraju u Rejalu, krenuvši od najboljeg igrača današnjice, e čuj najbolji igrač današnjice.
Peti igrač današnjice je šetajući se napravio desetak gol prilika.
Peti igrač današnjice je šetajući se napravio desetak gol prilika.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovo je gore od 2-6
ne bi imo ništa protiv da budu još dva klasika ove sezone
Ovo je tako jadno i tuzno bilo nemam rijeci.Pa da se igralo jos 3 dana imas osjecaj da ne bi mogli zabit gol
Jos otjerase Lopateguija na pravdi Boga.Covjek je makar znao sta zeli igrat
Jos otjerase Lopateguija na pravdi Boga.Covjek je makar znao sta zeli igrat
Najjace mi je sto se ovaj Bale jos ljuti sto ga je klupirao Lucas Vaskez. Kakva proljev sezona kao i svaka uostalom sem one prve. Blago ekipi koju on "pojaca" iduce sezone jer mi je i pored ocigledne zastite predsjednika nerealno da ostane.
Momak od 18 godina uz Ramosa najbolji igrac u sezoni. Neka se ubiju ostali, svi redom.
Momak od 18 godina uz Ramosa najbolji igrac u sezoni. Neka se ubiju ostali, svi redom.
Skoro pa preslikana situacija od prije par godina kada je Real uzeo 1-3 u kupu, pa 3 dana kasnije 2-1 kuci i to sa izmjesanim sastavom i Ronaldom na klupi. (Iako je Barca suvereno osvojila ligu). Nemoć.anonymousHD je napisao/la:Ovo je gore od 2-6
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zivi su jos uvijek u LP osim ako trenutno nisu toliko losi da izgube od Ajaxa. Kako ih zna posrati ne bi me cudilo da uzmu LP.
2-0 je bilo kuci ali da kontam sta hoces da kazes.TAcno se tad vidjelo da je real 3x bolja ekipa i da ne ovi jednostavno ne mogu.Steta sto to nije potrajalo.Blejzer10 je napisao/la:Skoro pa preslikana situacija od prije par godina kada je Real uzeo 1-3 u kupu, pa 3 dana kasnije 2-1 kuci i to sa izmjesanim sastavom i Ronaldom na klupi. (Iako je Barca suvereno osvojila ligu). Nemoć.anonymousHD je napisao/la:Ovo je gore od 2-6
Jos Solari debil isko i asensio mu ne igraju mjesec dana i onda ubacuje konta napravit ce razliku u klasiku.Ceballos umro izgleda ovak ga zakuco za klupu
Nadam se isapdanju od ajaxa.Onom idiotu od presjednika samo LP moze otvoriti oci
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovo je najgore. Otjerali čovjeka koji je imao ljepšu igru nego Zidane, koji bi za dvije godine brutalan tim napravio. Smeće od Pereza i njegovi hirovi i vjerovanje u njegove projekte sjeba sve. Tuga. J3bo mu Bale i Benzema mater.MElloo je napisao/la:Jos otjerase Lopateguija na pravdi Boga.Covjek je makar znao sta zeli igrat
Boze dragi jos se pitam sta odgledah od neke 60 minute,Bgmi momci ko da hljebaa nisu jeli to ne moze vide ni da potrci.
@Mello 2012/13
Jest,i konobar je imao viziju,samo je trebalo sacekati dvije, tri godine.anonymousHD je napisao/la:Ovo je najgore. Otjerali čovjeka koji je imao ljepšu igru nego Zidane, koji bi za dvije godine brutalan tim napravio. Smeće od Pereza i njegovi hirovi i vjerovanje u njegove projekte sjeba sve. Tuga. J3bo mu Bale i Benzema mater.MElloo je napisao/la:Jos otjerase Lopateguija na pravdi Boga.Covjek je makar znao sta zeli igrat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.