Rule_hz je napisao/la:trebali su i modrica dodat da im popravi prosjek naspren pjanketovog

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Rule_hz je napisao/la:trebali su i modrica dodat da im popravi prosjek naspren pjanketovog
Dzaba kad ne zabija iz igre kad je umjereno oblačno vrijemeCOYS je napisao/la:Mire je za klasu atraktivniji i bolji igrac od Inieste
Rule_hz je napisao/la:frajer sanja pjanketa sta je ovo ljudi moji ko da mu je pjana po famelije pobio frajer ga ne vadi iz usta da se sjebes musafa mi
Modric? Kakav Modric ove godine nije Pjanicu ni do muda. Lahko je biti dobar kad ti je napad Ronaldo, Benzema i Bale koji sve i odrade i koji su prave zvijezde ovog kluba. Neka Modric dodje u Romu i odradi ovo sve sto je Pjanic. Hoce al u qurcu.tarabuka je napisao/la:znaci pjanic je bolji igrac od ineste??kolko znam ni jedan vezni igrac u top3(real,barca,bayern) nije zabio vise od 3,4 gola u ovoj sezoni,rakitic je jedini koji je zabio vise,i to samo iz razloga,jer se cesto nadje u kaznenom prostoru,kad se izvode prekidi.real i barca su jedini klubovi na svjetu koji igraju sa 3 spice(preko 90 golova po sezoni) zato vezni igraci ne zabijaju puno,jer nema potrebe zato.a evo jos jedne statisteike marcelo brozovic u ovoj sezoni 7 golova iz IGRE,pjanic 5 golova iz igre.vidal je u juventusu zabijao po 18 golova,a sada u bayernu 3,4 gola po sezoni.pjanic da igra za real,barcu,bayern tesko da bi zabio vise od 3,4 komada,jer bi imao puno manju slobodu u igri.treba imat na umu da pjanic igra u tek u 4. jakostnoj ligi evrope,a ni tu se nije uspio nametnuti kao top 3 vezni igrac,nijednom nije izabran u najbolji tim serie a.luka modric u najboljem timu svjeta,2 puta u najboljem timu lalige,2 puta u najboljem timu lige prvaka,izabran za najboljeg veznog lalige.modric je u ovoj sezoni skreirao 79 sansi,od toga 72 iz igre,pjanic 68,i samo 44 iz igre.ja bih rekao dosta skroman ucinak,za najofanzivnijeg veznjaka rome.
Da, bas.COYS je napisao/la:Steta sto je Bosnjak-BosanacNe vrijedi jbg
Pa sta , hoces reci da je kvalitetan koliko i prije 5-6 godina? On moze sad samo stagnirati, godine su to. Sta mislis da ce ga vjecno drzati zato sto se on zove Iniesta? Kao sto sam rekao ako gledas na fudbal kroz sentimentalnost prestani ga gledati. Njegovo je jos 1-2 godine i on seli na klupu kao i Xavi koji je takodje bio jedna od glavnih violina Barcelone.jasmin10 je napisao/la:Iniesta isprdio svoje ?yebem te fudbale kad te svak komentarise.
Njegovo prolazi shvati, tip je u godinama. Nevezano za Pjanica, ali Barcelona cim nadje mladjeg igraca i spremnijeg Iniesta ce zavrsiti kao u Xavi.jasmin10 je napisao/la:Dat ću ti jedan primjer. U finalu kupa kojeg je Barcelona osvojila, Iniesta nije upisao ni asistenciju ni gol. Stručnjaci poput tebe bi rekli da je taj isprdio svoje jer mu je statistika očajna. Ali Iniesta je proglasen igračem utakmice jer je bukvalno sam pojeo sredinu terena Seville iako je Barcelona a u sredini imala igrača manje.
Nije isprdio svoje nego ima drugačiju ulogu. I dalje je najbolji veznjak.
I u Barceloni je Messi, a ne Iniesta da se ne lazemo. Niko i ne trazi da Pjanic bude glavni igrac, nego sto bi se uklopio sa svojim stilom igre fantasticno u Barcelonu. Barcelona nikada ne bi nasla jeftinijeg , a boljeg igraca od Pjanica. Pjanic ce sigurno otici u top klub, ne mora to biti Barcelona ima jos top klubova.jasmin10 je napisao/la:Jedina dostojna zamjena za Xavia je Verati. Iniesta za sada nema zamjene. Ja sam navijač Barcelone i volio bih da Miralem zaigra u Barceloni, jer je Barcelona ta koja postavlja standarde modernog fudbala. Mislim da je za njega bolje da ode u drugi top klub gdje bi bio glavna karika, jer u Barceloni to nikada neće biti.
E jbg. sad. Hoces da kazes da je bolji u te 2 godine nego u vrijeme Guradiole kada je sa Barcom osvojio sve zivo i sa Spanijom prvak svijeta? Navijate za Barcelonu pa to gledate navijacki i subjektivno.HankMoody je napisao/la:Iniesti su ove dvije sezone pod Enriqueom najbolje u karijeri, neka priča ko šta hoće. Nevjerovatno koliki doprinos daje u defanzivi i koliko kreira. Nećemo sada biti kao Hrvati, ali broj tih čuvenih predasistencija je nevjerovatan. Gurne loptu, izbaci čitavu odbranu, onda taj neko asistira, najčešće Messi.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, edvaE2, FerdinandF, galia95, JackW, L-Train, Micron, Venom i 75 gostiju.