FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

streetstyle
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la streetstyle » 02 avg 2016, 20:14

Da skratimo pricu..Benko nije vise na platnom spisku Kardifa i u tome je citav problem. Sada je na plati u FKS a on ne zeli igrati za u pola manju platu nego sto je imao kad ga je kardif placao. Pokusao naci novi klub , Uprava mu odredila regularno obestecenje , njegove zahtjeve za platu u novom klubu ne znam ali nisu mali sigurno. Ipak , za igraca od 33 ili 34 god , ti zahtjevi nisu prihvaceni pa mu je svaka kombinacija propala. Koliko vidim sada namjerno pravi probleme da mu se FKS zahvali i da mu ciste papire.
Ciste papire nece dobiti i nema sanse da se to desi. Moze otici uz obestecenje. Ako toga ne bude , za Novogodisnju noc bice slobodan igrac i to je to.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 avg 2016, 21:12

Rahma je napisao/la:slika
Jao slike :rol:
Sa Sejfom do dzeneta! :urnebes:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 02 avg 2016, 21:14

streetstyle je napisao/la:Da skratimo pricu..Benko nije vise na platnom spisku Kardifa i u tome je citav problem. Sada je na plati u FKS a on ne zeli igrati za u pola manju platu nego sto je imao kad ga je kardif placao. Pokusao naci novi klub , Uprava mu odredila regularno obestecenje , njegove zahtjeve za platu u novom klubu ne znam ali nisu mali sigurno. Ipak , za igraca od 33 ili 34 god , ti zahtjevi nisu prihvaceni pa mu je svaka kombinacija propala. Koliko vidim sada namjerno pravi probleme da mu se FKS zahvali i da mu ciste papire.
Ciste papire nece dobiti i nema sanse da se to desi. Moze otici uz obestecenje. Ako toga ne bude , za Novogodisnju noc bice slobodan igrac i to je to.
da se nadovezem .nisam insajder ja sam cuo identicnu pricu .da je ovo iskljucivo jedini razlog.a ne da ima duplo manji vec skorz malu
Svi u napad,jedan je HASE

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 02 avg 2016, 21:23

KenChoo je napisao/la: Opet usrana Moja TV :guz:
Zasto te to intresuje?
Zenica je haman pa predgradje Sarajeva. Za manje od sat si tamo.
Nisi valjda jedan od onih sto nikad ne odu na gostovanja?

Sto se Benke tice, mislim da je tu prica zavrsena. Vjerovatno raskid ugovora slijedi, a ostala dva igraca ce biti pomilovani nakon dvije tekme.
Ruzan je nacin na koji se Benko rastaje sa nama. Zasluzio je puno, puno vise.
On ili njegova plata, ne odgovaraju administraciji. Zato je i nastala sva ova hajka. Klasicna igrnka da se ocrni Benko i da dobiju alibi kod naavijaca.
Da je neki drugi igrac bio u pitanju, nista od ovog ne bi dospjelo u javnost.
Leone, hvala za sve. Njegovo tjeranje iz kliba i sikaniranje, odavno je pocelo. Prevelik si profesionalac da bi se sa bagrom zahebavao. Sretno gdje god da odes.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 avg 2016, 21:25

Vidi ga, vratio se nakon 2 dana :lol:
Aferim momce... Ajd sad pocni crnjaciti :lol:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 avg 2016, 21:27

Jes to slavio pobjedu pa te nije bilo?
I ja sam bgmi, odsvno bolje i borbenije Sarajevo nisam gledao.

De mi reci, jel na zapadu bila napeta atmosfera?

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 02 avg 2016, 21:35

Evander je napisao/la:
Zasto te to intresuje?

Sto se Benke tice, mislim da je tu prica zavrsena. Vjerovatno raskid ugovora slijedi, a ostala dva igraca ce biti pomilovani nakon dvije tekme.
On ili njegova plata, ne odgovaraju administraciji. Zato je i nastala sva ova hajka. Klasicna igrnka da se ocrni Benko i da dobiju alibi kod naavijaca.
Leone, hvala za sve. Njegovo tjeranje iz kliba i sikaniranje, odavno je pocelo. Prevelik si profesionalac da bi se sa bagrom zahebavao. Sretno gdje god da odes.
Evo spin doktor se vratio na velika vrata. Nakon što nas je mirno ubjeđivao da će stolice na golubarniku platiti uprava iz svog džepa a ne iz klupske kase, sada nas ubjeđuje da je ovo sve radi da se riješimo Benke, haha.

Izvini majke ti, kome pogoduje prijevremeni raskid ugovora, Benki ili klubu?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 avg 2016, 21:36

Jel po tebi Crnkic vrhunski odigrao? Stvarno je bio motor ekipe..
Radilica..

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 02 avg 2016, 21:36

Locust je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Zasto te to intresuje?

Evo spin doktor se vratio na velika vrata. Nakon što nas je mirno ubjeđivao da će stolice na golubarniku platiti uprava iz svog džepa a ne iz klupske kase, sada nas ubjeđuje da je ovo sve radi da se riješimo Benke, haha.

Izvini majke ti, kome pogoduje prijevremeni raskid ugovora, Benki ili klubu?
Kakva ba uprava i njihov dzep, kakva klupska kasa?
O cemu ziv bio? :D

Ovaj je kralj :D

Raskid pogoduje objema stranama.
Uprava se rijesava Benkine plate, Benko dobija ciate papire. Jedino nama navijacima ne pogoduje jer gubimo naajboljeg igraca.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 avg 2016, 21:39

Zip je napisao/la:Jel po tebi Crnkic vrhunski odigrao? Stvarno je bio motor ekipe..
Radilica..
Sorry, ali tebi pojedinacni izvjestaj necu podnositi.
Kao sto sam vec napisao, sta sam imao reci o utakmici, vec sam uradio ;-)

Je li i dalje nabijas Benku?

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 02 avg 2016, 21:43

Evander je napisao/la: Ove sezone je cilj napraviti sto vise kazni. Dok je ova lopovska uprava, tako ce biti.
Evo

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 avg 2016, 21:46

Locust je napisao/la:
Evander je napisao/la: Ove sezone je cilj napraviti sto vise kazni. Dok je ova lopovska uprava, tako ce biti.
Evo
Sta je pisac zelio reci?
Dozovi se djecace :D

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 02 avg 2016, 21:47

Evander je napisao/la:

Uprava se rijesava Benkine plate, Benko dobija ciate papire. Jedino nama navijacima ne pogoduje jer gubimo naajboljeg igraca.
Pored toga što si plaćenik, nisi puno ni bistar izgleda.

Da raskid ugovora pogoduje objema stranama davno bi bio raskinut.

Logika?

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 02 avg 2016, 21:54

Locust je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Pored toga što si plaćenik, nisi puno ni bistar izgleda.

Da raskid ugovora pogoduje objema stranama davno bi bio raskinut.

Logika?
Fazon je u tome sto vjerovatno jedna strana, ili obje, traze nesto vise od toga.
Uprava mozda neku odstetu, Benko mozda ceka neku bolju ponudu i ne zeli da se odrekne sadasnjih zagarantovanih primanja, dok takva ponuda ne dodje.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 avg 2016, 21:56

Prodas dulju za 1,5e, dovedes mervan celik i das mu 500e za dvije godine, uzmes titulu prodas mervana za 1,5e i onda dovedes jos tri takva...

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 02 avg 2016, 22:06

Evander je napisao/la:
Zasto te to intresuje?

Možda zato što nisam tu, već na odmoru. Ne brini ti za mene! :wave:

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 02 avg 2016, 22:09

Evander je napisao/la: Fazon je u tome sto vjerovatno jedna strana, ili obje, traze nesto vise od toga.
Uprava mozda neku odstetu, Benko mozda ceka neku bolju ponudu i ne zeli da se odrekne sadasnjih zagarantovanih primanja, dok takva ponuda ne dodje.
Brate dragi čovjek hoće da ide. Izrevoltiran trenerom, **** upravom, platom, klupom, čime sve ne. Razumijem ga potpuno.

Uprava može:

a) Izaći mu u susret (na štetu kluba)
b) Ne izaći mu u susret (na njegovu štetu)

Sad mi možemo diskutovati da li je zaslužio da mu se izađe u susret. Ti misliš da jeste, ja mislim da nije (mada mi je najdraži igrač na trenutnom rosteru). Ali da hladno pišeš da je ovo neka igranka da se on diskredituje, daj ba dozovi se. I konstantno to radiš. U svakom malom beznačajnom detalju izmišljaš neke zavjere uprave, i onda to iznosiš na forum, forum koji na žalost ima uticaja na politiku kluba i ŠTETIŠ KLUBU PUNO VIŠE NEGO ŠTO ŠTETIŠ NJIMA, i još me tjeraš ovdje da ih branim radi kluba, a itekako sam nezadovoljan njihovim radom, i generalno mrzim SDA gamad, a oni su svi upravo to. Čak smo ti i ja jedni od vrlo rijetkih ovdje koji ne vole ni Tana.

Za manifest:

Nezadovoljan sam upravom, želim da odu. Zbog rezultata i zbog očajnog upravljanja aferom punac. Cijenim "vansportski" posao koji rade i smatram to važnijim nego većina forumaša ovdje, ali to je nedovoljno za moju podršku.

Ali volim klub puno više nego što ne volim njih, a ti štetiš klubu i fino te molim da prestaneš.

Jednom sam ti već napisao: Ako si plaćenik, onda udri po svom, ja poštujem svaki posao pa i posao internet plaćenika.

Ako nisi plaćenik, nego misliš da radiš dobro klubu tako što pokušavaš otjerati upravu na ovaj način na koji to radiš već mjesecima, onda daj ba mućni malo glavom.

Bilo je svega u komunikaciji između nas, i banova i prijetnji hakerskim sposobnostima, i post gdje si mi psovao sve najbliže (koji srećom nisam vidio prije nego su ga moderatori obrisali), eto nije to bitno više.

Samo mućni malo tom glavom.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 02 avg 2016, 22:11

Locust je napisao/la:
Evander je napisao/la: Fazon je u tome sto vjerovatno jedna strana, ili obje, traze nesto vise od toga.
Brate dragi čovjek hoće da ide. Izrevoltiran trenerom, **** upravom, platom, klupom, čime sve ne. Razumijem ga potpuno.

Uprava može:

a) Izaći mu u susret (na štetu kluba)
b) Ne izaći mu u susret (na njegovu štetu)

Sad mi možemo diskutovati da li je zaslužio da mu se izađe u susret. Ti misliš da jeste, ja mislim da nije (mada mi je najdraži igrač na trenutnom rosteru). Ali da hladno pišeš da je ovo neka igranka da se on diskredituje, daj ba dozovi se. I konstantno to radiš. U svakom malom beznačajnom detalju izmišljaš neke zavjere uprave, i onda to iznosiš na forum, forum koji na žalost ima uticaja na politiku kluba i ŠTETIŠ KLUBU PUNO VIŠE NEGO ŠTO ŠTETIŠ NJIMA, i još me tjeraš ovdje da ih branim radi kluba, a itekako sam nezadovoljan njihovim radom, i generalno mrzim SDA gamad, a oni su svi upravo to. Čak smo ti i ja jedni od vrlo rijetkih ovdje koji ne vole ni Tana.

Za manifest:

Nezadovoljan sam upravom, želim da odu. Zbog rezultata i zbog očajnog upravljanja aferom punac. Cijenim "vansportski" posao koji rade i smatram to važnijim nego većina forumaša ovdje, ali to je nedovoljno za moju podršku.

Ali volim klub puno više nego što ne volim njih, a ti štetiš klubu i fino te molim da prestaneš.

Jednom sam ti već napisao: Ako si plaćenik, onda udri po svom, ja poštujem svaki posao pa i posao internet plaćenika.

Ako nisi plaćenik, nego misliš da radiš dobro klubu tako što pokušavaš otjerati upravu na ovaj način na koji to radiš već mjesecima, onda daj ba mućni malo glavom.

Bilo je svega u komunikaciji između nas, i banova i prijetnji hakerskim sposobnostima, i post gdje si mi psovao sve najbliže (koji srećom nisam vidio prije nego su ga moderatori obrisali), eto nije to bitno više.

Samo mućni malo tom glavom.
Džaba je to nekom pričati, nemoj se truditi. Vidiš da se čovjek pravi muflon, džaba objašnjavati.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 avg 2016, 22:21

Locust, iskreno ja se tebe i ne sjecam sa ove teme. Mislio sam da si neki novi forumas.
Tako da iskreno ne znam da sam ti ista psovao.
Ja ovdje nikom psovao nikad nisam.
Da jesam, vjerovatno bih bio banovan, zasluzeno.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2016, 22:38

Volio bi da se s Benkom fino razidjemo zasluzio je to al isto tako i on treba da se odnosi gospodski prema klubu.pola godine smo ga cekali i placali kad nije imao papire

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, FRANK RIBERY, galia95, HordasFks, mnon46, ristagrad i 99 gostiju.