Ja se ne stedim.Odoh vcrs na iftar, bice pecenje.A naci ce se mjesta i za ovoAjzea je napisao/la:Ma ja samo to janje čekam, danima se štedim

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja se ne stedim.Odoh vcrs na iftar, bice pecenje.A naci ce se mjesta i za ovoAjzea je napisao/la:Ma ja samo to janje čekam, danima se štedim
Mene već pola nema, sinoć se familija okupila, načuh nešto ko "komuna"Schwarz je napisao/la:Ja se ne stedim.Odoh vcrs na iftar, bice pecenje.A naci ce se mjesta i za ovoAjzea je napisao/la:Ma ja samo to janje čekam, danima se štedimEvo @Elegant je vec pripremio ugalj
Joco je sega za ovomanijakdokraja je napisao/la:@Neandertalac jel joco za to janje ili je nesto drugo u pitanju ?
SBKrajPrice je napisao/la:Vratite se na moje postove, prije mjesec sam govorio za ovog Srbijanca i za Jocu Stokica.
Samo da Vam kazem da ce biti jos igraca, jedan je povratnik na Grbavicu.
Ove sezone cemo sve osvojiti!!1
koje su sanse da se to realizuje???Neandertalac je napisao/la:Joco je sega za ovomanijakdokraja je napisao/la:@Neandertalac jel joco za to janje ili je nesto drugo u pitanju ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A možda može i naprijed kao lijevo krilo igratiboccaccio je napisao/la:Dobro je to...zbog sirine u kadru, lijevi back up nam treba i bez odlaska Kvesica, meni to Uzelac definitivno nije, on ce biti jedan od boljih stopera lige ubrzo, ne bih ga nikad trosio na beku.tm8782 je napisao/la:Bas tako.domorocki je napisao/la:Kvesa zasad ne ide nigdje!da završimo i sa tim
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Lokomotifa, ristagrad i 36 gostiju.