Cestitam , sve najboljeepinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Cestitam , sve najboljeepinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
To sad i ja gledam basNeandertalac je napisao/la:Samo cemu euforija, to nikako ne kontam
Čestitam druže i sve najbolje, živa i zdrava bilapinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
jah, de natovari im jos i tu brigu pa da sutra mozes psovati kad se nista ne uradi...a ne moze se uraditi nista sa ciglamasalle86 je napisao/la:Neka se oni o tome brinu, a mogu i napraviti neke stepenice na ulazu juga. Improvizacijasalle86 je napisao/la:Kakva bolan ozbiljna stvar, kakve crne cigle. Sta ces sa 50-100-1000 cigli ispred stadiona, uklopiti ih ko lego kockice u tribinu?lazar je napisao/la:Ova akcija cigla super stvar. Još da joj se ozbiljno pristupi i jedno 4000-5000 ljudi proprati.
Da je Hajduk i Dinamo u pitanju dosada zidine bile dignute
Pametnija bi bila akcija "iscupaj jednu travku sa tribine"...
Nek je sretno druze, znam kakav je to osjecajpinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
Cestitke i od mene!Sve najbolje u zivotu da docekas od njepinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
Nek bude sretna i zdrava, i naravno bolja od tate/oca/babe/pinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja
Meni bez Beganovica nije vise ni jedna postava "ozbiljna"fedeltafrotta je napisao/la:
![]()
izmjene: Kjosevski, Livaja, Uzelac, Alilhoidžić, Hodžurda, Šehić, E/D Sadiković, Diatta, Žerić, Beganović
Svaka čast momčino, ova izjava ti zlata vrijedi!Minjore je napisao/la:Gledaj sta je raje na forumu.. Svi ste tu kad treba janje okretat, gdje ste bili kad je kupus bio za glavno jelo...
Nek je sa srecom drugpinki je napisao/la:Jao gotive odlične vijesti, jos sam jucer postao tata jednoj prelijepoj kcerkici, sreci nigdje kraja