Kup BiH 2015./2016.
Re: Kup BiH 2015./2016.
Jooooooooogeee
pogledaj ti to ipak jos jednomAgamemnon je napisao/la:Koji smo mi peh od ekipe![]()
Ako ne uzmemo kup trebamo se ubit kolektivno.![]()
A ljudi gledam ovaj momenat nije ga pipnuo Zeba bacio se covjek

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
bezze pjene na petrovica? ajd da je bilo koji drugi trener u pitanju, al' on nikad za nikad nije niti jednu jedinu rijec dvosmisleno ili provokativno izgovorio za razliku od svih ostalih u plbh! husrefu sad svako kriv, ali ja ne vidim razlog da skace na bijeljince?! nisu se valjali po terenu, vrsili pritisak niti igrali prljavo.
pogotovo ovaj zeba, pikachu mali... skace na celu bezze, svi mu krivi sto je ispao glup...
pogotovo ovaj zeba, pikachu mali... skace na celu bezze, svi mu krivi sto je ispao glup...
Kazw mu celo vidis sine da ja nemam vrat samo glava i ledja ubixu temiky_hz je napisao/la:Spucaj ga Čelo mater mu malesnu j.ebem odvratnu.Smecar jedan patuljasti
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Rajko Zeba poceraj
-
Prodala Sloboda utakmicu...
Hahaa, prekrij ili iskljuci mikrofon majke ti 
Celo iskusna manga i lopina, da on dobije crveni onda bi Radnik izgubio ja mislim.

Celo iskusna manga i lopina, da on dobije crveni onda bi Radnik izgubio ja mislim.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 11 maj 2016, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Evo sa neutralne strane. Sloboda drugo poluvrijeme nista nije uradila. Salihovic je trebao dobiti crveni na kraju.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
Udario ga je nogom, vidi se..dok je ovaj ležao..što se kaže špicem mučki u gužviAgamemnon je napisao/la:Koji smo mi peh od ekipe![]()
Ako ne uzmemo kup trebamo se ubit kolektivno.![]()
A ljudi gledam ovaj momenat nije ga pipnuo Zeba bacio se covjek
Apsolutno zasluzeni crveni karton za Zebu. Trebao je Krpic dobiti isto crveni. Radnik samo pametno u revans i ako Bog da inshallah do prvog trofeja. Samo naprijed zasluzili ste
Ponovo seljakluk, nadam se da ce i sada biti kazni valja ovo sasjeci u korijenu iz utakmice u utakmicu.
A ovaj mali iz radnika je iz zivinica opet zivinicani malo handre tuzlake haah
A ovaj mali iz radnika je iz zivinica opet zivinicani malo handre tuzlake haah
Kao što rekoh,nakon svake pobjede nad Sarajevom i Željom ove sezone,Sloboda dobije po ušima na Tušnju.
Pretjerano nervozni igrači Slobode,amaterizam.
Fukare skandiranjem na kraju"srušit ćemo Bijeljinu" navukle gnjev Semberaca.Slobodu očekuje pakao u revanšu !
Pretjerano nervozni igrači Slobode,amaterizam.
Fukare skandiranjem na kraju"srušit ćemo Bijeljinu" navukle gnjev Semberaca.Slobodu očekuje pakao u revanšu !
kakav seljakluk kakav šabanizam ahahahaha tribine, teren, klupa... ala odvratluka
a imao sam korektno mišljenje o tuzli

a imao sam korektno mišljenje o tuzli

Sabinho je napisao/la:Kazw mu celo vidis sine da ja nemam vrat samo glava i ledja ubixu temiky_hz je napisao/la:Spucaj ga Čelo mater mu malesnu j.ebem odvratnu.Smecar jedan patuljasti

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jel to Zeba ima problema sa protezom 
Koja ufurana i antipatična ekipa iz Tuzle,
od najavljane duple krune će im ostati duplo golo

Koja ufurana i antipatična ekipa iz Tuzle,
od najavljane duple krune će im ostati duplo golo

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
A prije zebinog crvenog igrac radnika je sa dvije noge startovao krvnicki, ili mi se ucinilo zanimljiva situacija pravo.Muerte je napisao/la:Apsolutno zasluzeni crveni karton za Zebu. Trebao je Krpic dobiti isto crveni. Radnik samo pametno u revans i ako Bog da inshallah do prvog trofeja. Samo naprijed zasluzili ste
Petrovic je trenercina, nikad covjek ne provocira, ovo veceras je sramota za ligu.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
Sve je cisto bilo, ucinilo ti se.club21 je napisao/la:A prije zebinog crvenog igrac radnika je sa dvije noge startovao krvnicki, ili mi se ucinilo zanimljiva situacija pravo.Muerte je napisao/la:Apsolutno zasluzeni crveni karton za Zebu. Trebao je Krpic dobiti isto crveni. Radnik samo pametno u revans i ako Bog da inshallah do prvog trofeja. Samo naprijed zasluzili ste
Vidi sarajlijica, vise vole da Radnik igra euro ligu nego oni, to je patriotizam poznat jos od Leotara, alal vera. 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Zajeban rezultat za Slobodu. Jos bez Zebe. Bit ce im tesko
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Lavcina, perodeformero, rishovski i 44 gosta.