Rade Krunić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Rade Krunić
Tu pa ne, tu pa ne, tu pa neee 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Vidimo, zato se ti satra citirati i objasnjavati nekome s pola grama mozda kojeg niko ovdje ne dozivljava.
I sad ces po ko zna koji put me kopirati i reci "pokusao sam, sve sam mislio da nisi ovakav i onakav...".
Tupane beskorisni.
I sad ces po ko zna koji put me kopirati i reci "pokusao sam, sve sam mislio da nisi ovakav i onakav...".
Tupane beskorisni.
075 ❤
075 ❤
Pa rekao sam da su mi eseji zastitni znak, dok tebi pak to ne ide a strahovito se trudis.

Glupkoni, idi gledaj koridu jer ocito da je fudbal previse kompleksan za tebe

- Beduin
- Kontakt:
Jest ga forum uzeo sebi. Ne isplati se ne posati mu nesto ozbiljnije. A moras mu ponekad odgovoriti da ne izvrsi suicid ako ga svi zapostavimo, ko bi budalu nosio na dusi. 
075 ❤
075 ❤
Kad vidim da mi je osoba pod nickom Beduin odgovorila na post, momentalno osjetim neko olaksanje

Nema tebi lijeka, ustvari mozda i ima ukoliko napravis novi profil jer si se ukoliko nisi bio ovakav maloumnik prije negoli si napravio ovaj u potpunosti poistovjetio sa njim, glupkoni.
- Beduin
- Kontakt:
Kad mi je dosadno na poslu onda kenjam po takvim mozgovima poput tebe i tvojih pratioca.
A u biti sam jako cool lik, drustven, zgodan, skolovan i solidan poznavaoc fudbala. U biti, sve sto ti nisi.
Sad hajde opet citiraj, kad si glup i ne kontas da te lozim i prduckam ti po sivoj materiji.
@Sveti - ma danas mi posebno dosadno na poslu, rasporedio obaveze i onda se sprdam u ove tmurne, depresivne sate.
A u biti sam jako cool lik, drustven, zgodan, skolovan i solidan poznavaoc fudbala. U biti, sve sto ti nisi.
Sad hajde opet citiraj, kad si glup i ne kontas da te lozim i prduckam ti po sivoj materiji.
@Sveti - ma danas mi posebno dosadno na poslu, rasporedio obaveze i onda se sprdam u ove tmurne, depresivne sate.
075 ❤
075 ❤
Najjaci Fanatik, nema posta u ovom prepucavanju da ne napise uvredu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Meni i kad je strašno zanimljivo i kad sam okupiran poslom nađem vremena da se popiškim sa mnoštvom argumenata po liku koji je zakleti navijač jednog kluba, ali istovremeno ne gleda utakmice istogBeduin je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:52Kad mi je dosadno na poslu onda kenjam po takvim mozgovima poput tebe i tvojih pratioca.
@Sveti - ma danas mi posebno dosadno na poslu, rasporedio obaveze i onda se sprdam u ove tmurne, depresivne sate.![]()

Ps- vidim povećava se čopor sa kreativnim nickovima hahah
Nema svako vremena da spava na forumu kao NoDi, Fanatik, ti i jos neka ekipa...i vrijeme mog djelimičnog odgovora vidiš i sam kad je?!PasodelMar je napisao/la: ↑30 nov 2024, 16:00Ti se uhvatio drugih forumaša ko pjan plota ybte. Ti isti forumaši su sa mnom zajedno bili najaktivniji u Safetovoj eri, to su ljudi poput Goalg, UnofficialPage, DukeofWellington, Bh Sport, Cartman itd...hurem je napisao/la: ↑30 nov 2024, 08:38Pasodel, nema to veze jesu li po nekim pitanjima istomišljenici ili ne. Njihova rijec nesto vrijedi na ovom forumu za razliku od tvoje a tebi to teško pada. Oni pokazuju da razumiju materiju za razliku od tebe i jos par forumasa koji su površni. Uz to oni se ne podsmjehuju drugima, nisu bahati i nadmeni niti za sebe misle da JEDINI SVE ZNAJU.
Nije vrijedno ni upozoravati na iskrivljene ili lažne statistike i informacije s tvoje strane, NoDija, Fanatika i sl.forumasa.
Tada smo mislili da ne može gore od Safeta, sada znamo da može.
Ako se kojim slučajem moje mišljenje ne podudara sa tim ljudima ili nekim drugim ljudima na bilo kojoj temi, to ne znači ništa, legitimno je, i normalno je. Dok BFB poput tebe krasi analiza iz wannabe "šire perspektive" na svakoj temi uz početnu "ja sam bio najviše protiv njega" ali sada razumijem Barbareza. Halo, providno je momak i kraj priče, na svakoj temi ista priča, a pozadina uvijek ista.
Što se tiče Nodija, podržavam da iznosi relevantne podatke i statistiku o našim igracima, tako da bi na drugim forumima njegov score bio daleko iznad tvog, koji se svodi na to da kilometarski relativiraš blamaže Barbareza uz argumentaciju šire perspektive. To me ne zanima, jer vidim da vodi selekciju neadekvatno i uz puno grešaka. Rade je samo jedna u nizu, ne tako velika kao neke druge, ali je greška, trebao/morao je kao iskusan igrač biti barem na spisku. Ako već želiš širu perspektivu, to je moja i relevantna je.
Što se tiče Fanatika, podržavam ga jer se uvijek sam bori protiv čopora (što mi je daleko prihvatljivije od vas u svakom pogledu) i često ima sa mog stajališta relevantne argumente. To je to od mene, prijatno.
NoDi nema druge zanimacije u životu od foruma...naravno da bi imao veći "score" na forumima po tvom shvatanju.
Nek piše šta hoće, to me ne zanima...ali neka ne gradi statistiku po tome da je Zolotic bio statisticki najbolji nas igrač u pas igri u kvalifikacijama za EP a decko od 10 utakmica odigrao čitavih 12 minuta (ako se dobro sjećam, tu je to)...kako u vraziju mater to moze biti argument (ovo shvati u šaljivom tonu)?!
Fanatik oduzme Visci 3 gola iz prijateljskih utakmica ali ne i 16 prijateljskih utakmica i onda ga poredi s Krunicem. Oduzima i ne oduzima sto mu volja. Ne ide to tako.
Lahko je sve provjeriti.
Pa i ako gledamo samo takmičarske utakmice, opet je osporavani Visca neumoljiv u odnosu na Krunica, za samo 9 utakmica vise:
Visca 7 golova i 8 asistencija (37 tekmi u kvalifikacijama i LN),
Krunic 4 gola i 1 asistencija (28 tekmi u kvalama i LN).
Uz to je Visca i defanzivno bio bolji od Krunica, disciplinovaniji u svakom smislu - ovo kao odgovor tvojim podsmjesima Pasodelu.
Pasodel, valjda si do sada skontao da protiv Nizozemske nismo igrali 352?! Ili jos uvijek nisi?! I tu si pokazao svoje znanje jer samo ti uvijek znaš i samo ti si u pravu.
Eto naveo sam ti samo po jedan primjer slijepog slijedjenja.
Naravno, svi pogriješimo, ali ne tako (pre)ofirno.
Ti možeš palamuditi koliko hoćeš i podcjenjivati ozbiljne forumase na ovom forumu, ali to zapravo govori najviše o tebi. Tvojih 10 eseja ne vrijedi koliko jedna njihova riječ.
Visca je igrao desno krilo cijelu reprezentativnu karijeru kraljino, to je ovako jako vazno napomenuti i u opisu posla su mu golovi i asistencije i nikada nije zavaljen na neprirodnu poziciju kao Krunic gdje bi vjerovatno on da je igrao u veznom redu kojim slucajem umjesto na krilu barem 10 puta gore i pogubljenije izgledao od Radeta.hurem je napisao/la: ↑02 dec 2024, 18:43Nema svako vremena da spava na forumu kao NoDi, Fanatik, ti i jos neka ekipa...i vrijeme mog djelimičnog odgovora vidiš i sam kad je?!PasodelMar je napisao/la: ↑30 nov 2024, 16:00Ti se uhvatio drugih forumaša ko pjan plota ybte. Ti isti forumaši su sa mnom zajedno bili najaktivniji u Safetovoj eri, to su ljudi poput Goalg, UnofficialPage, DukeofWellington, Bh Sport, Cartman itd...hurem je napisao/la: ↑30 nov 2024, 08:38Pasodel, nema to veze jesu li po nekim pitanjima istomišljenici ili ne. Njihova rijec nesto vrijedi na ovom forumu za razliku od tvoje a tebi to teško pada. Oni pokazuju da razumiju materiju za razliku od tebe i jos par forumasa koji su površni. Uz to oni se ne podsmjehuju drugima, nisu bahati i nadmeni niti za sebe misle da JEDINI SVE ZNAJU.
Nije vrijedno ni upozoravati na iskrivljene ili lažne statistike i informacije s tvoje strane, NoDija, Fanatika i sl.forumasa.
Tada smo mislili da ne može gore od Safeta, sada znamo da može.
Ako se kojim slučajem moje mišljenje ne podudara sa tim ljudima ili nekim drugim ljudima na bilo kojoj temi, to ne znači ništa, legitimno je, i normalno je. Dok BFB poput tebe krasi analiza iz wannabe "šire perspektive" na svakoj temi uz početnu "ja sam bio najviše protiv njega" ali sada razumijem Barbareza. Halo, providno je momak i kraj priče, na svakoj temi ista priča, a pozadina uvijek ista.
Što se tiče Nodija, podržavam da iznosi relevantne podatke i statistiku o našim igracima, tako da bi na drugim forumima njegov score bio daleko iznad tvog, koji se svodi na to da kilometarski relativiraš blamaže Barbareza uz argumentaciju šire perspektive. To me ne zanima, jer vidim da vodi selekciju neadekvatno i uz puno grešaka. Rade je samo jedna u nizu, ne tako velika kao neke druge, ali je greška, trebao/morao je kao iskusan igrač biti barem na spisku. Ako već želiš širu perspektivu, to je moja i relevantna je.
Što se tiče Fanatika, podržavam ga jer se uvijek sam bori protiv čopora (što mi je daleko prihvatljivije od vas u svakom pogledu) i često ima sa mog stajališta relevantne argumente. To je to od mene, prijatno.
NoDi nema druge zanimacije u životu od foruma...naravno da bi imao veći "score" na forumima po tvom shvatanju.
Nek piše šta hoće, to me ne zanima...ali neka ne gradi statistiku po tome da je Zolotic bio statisticki najbolji nas igrač u pas igri u kvalifikacijama za EP a decko od 10 utakmica odigrao čitavih 12 minuta (ako se dobro sjećam, tu je to)...kako u vraziju mater to moze biti argument (ovo shvati u šaljivom tonu)?!
Fanatik oduzme Visci 3 gola iz prijateljskih utakmica ali ne i 16 prijateljskih utakmica i onda ga poredi s Krunicem. Oduzima i ne oduzima sto mu volja. Ne ide to tako.
Lahko je sve provjeriti.
Pa i ako gledamo samo takmičarske utakmice, opet je osporavani Visca neumoljiv u odnosu na Krunica, za samo 9 utakmica vise:
Visca 7 golova i 8 asistencija (37 tekmi u kvalifikacijama i LN),
Krunic 4 gola i 1 asistencija (28 tekmi u kvalama i LN).
Uz to je Visca i defanzivno bio bolji od Krunica, disciplinovaniji u svakom smislu - ovo kao odgovor tvojim podsmjesima Pasodelu.
Pasodel, valjda si do sada skontao da protiv Nizozemske nismo igrali 352?! Ili jos uvijek nisi?! I tu si pokazao svoje znanje jer samo ti uvijek znaš i samo ti si u pravu.
Eto naveo sam ti samo po jedan primjer slijepog slijedjenja.
Naravno, svi pogriješimo, ali ne tako (pre)ofirno.
Ti možeš palamuditi koliko hoćeš i podcjenjivati ozbiljne forumase na ovom forumu, ali to zapravo govori najviše o tebi. Tvojih 10 eseja ne vrijedi koliko jedna njihova riječ.
Hladno si izvukao ovu statistiku i sa njom pokusavas opravdat nesto?

Znaci krilni igrac na 9 utakmica vise je zabio 3 gola vise od klasicnog veznjaka gdje si vjesto zaboravio napomenut da su 2 od tih 7 golova stigli protiv Gibraltara i Lihtenstajna i da su 3 asistencije isto tako stigle protiv velesile Gibraltara. Nema sta, jak si statisticar, al' malo sutra.
Gdje je to donio defanzivno vise? Daj posalji te parametre ziv bio da ih vidimo sve jer ocito da smo mi prespavali sve utakmice gdje nas protivnici unistavaju po bekovskim pozicijama gdje i slijepac vidi da krila stoje na centru i dr.kaju neku stvar.
Moj Fanatice, nisam se ja bavio statistikom, nego ti. Samo sam ispravio tvoje krive navode.
Ali ti i dalje poentu ne razumijes, a ona glasi da je mnogo osporavani igrač Basaksehira i turske lige ostavio veći trag od igrača Serije A i Milana...a to je sramota...jesi li sad razumio?!
Toliko nam je Krunic valjao. Tj. nije.
Prvi ću biti sretan da nas iznenadi i nametne kao starter u reprezentaciji od kojeg ćemo imati koristi.
Ali ti i dalje poentu ne razumijes, a ona glasi da je mnogo osporavani igrač Basaksehira i turske lige ostavio veći trag od igrača Serije A i Milana...a to je sramota...jesi li sad razumio?!
Prvi ću biti sretan da nas iznenadi i nametne kao starter u reprezentaciji od kojeg ćemo imati koristi.
Statistikom si ti htio da ponistis sto sam ja napisao ali naravno sto ti nije interesantno iz iste si zaobisao.hurem je napisao/la: ↑02 dec 2024, 20:32Moj Fanatice, nisam se ja bavio statistikom, nego ti. Samo sam ispravio tvoje krive navode.
Nigdje ja nisam rekao da je Krunic igrao vanserijski za repku i da nas je fascinirao nego zelim da odma u startu negiram bilo kakva dostignuca Visce koja ne postoje u usporedbi sa Krunicevim gdje je to tu negdje ili cak jos slabije.
Inace, krezuba stoka konstantno je svrsavala na Viscine statistike u Turskoj ligi koje su bile zapanjujuce i jos fascinantnije je bilo kako je u igrama za klub pogadjao suigrace u trepavicu svakim centarsutom dok je u reprezentaciji njegov centarsut bio opasan samo po kamere iza gola.
Vec sam par puta govorio na osnovu cega je taj Krunic dosao do Milana i koliko je on zapravo placen pa mi se ne da ponavljat opet kako covjek nije igrac koji je prevaga na terenu nego igrac povjerenog zadatka koji ce savrseno odradit isti ukoliko ekipa funkcionise kako treba.
Dakle, nigdje meni nije namjera bila da od Krunica napravim prajm Misketa nego hocu samo da kazem kako je on mnogooo kvalitetniji od igraca koji se forsiraju u repki i da je morao ostati ovdje i imati bitnu ulogu jer nikakvog smisla nema da se zovu Hajradinovic i Ivan Sunjic a ne zove Rade.
Slicna prica i za Bicakcica iako nije ista pozicija, 34 godine a starter nam dok Krunca prekrizujemo..

Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 02 dec 2024, 21:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Ni po čemu Višća nije bio bolji u reprezentaciji od Krunića , ne lupaj.
Glory Glory Man United
Evo ga i ligaški prvijenac za Zvezdu, mogao bi donijeti pobjedu protiv Čukaričkog.
Edit: Evo još jedan gol.
Edit: Evo još jedan gol.
Čovjek je još uvijek najbolji vezni igrač kojeg imamo uprkos tome što najbolje igračke godine provodi u ligi gdje je fudbal strašno nekvalitetan
-
- Kontakt:
Dao je intervju za Alo, pa su ga pitali i zašto nije zaigrao za reprezentaciju Srbije:
"Kontakta je bilo dok sam igrao za Donji Srem. Ja sam tada već bio omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine. To mi je bio prvi susret sa reprezentacijom, generalno, preskočio sam sve mlađe selekcije. Pojavila se mogućnost da zaigram za Srbiju, brzo sam dobio pasoš kada sam stigao u Pećince, ali nikada to nije konkretizovano. Bilo je nekih priča, ali je reprezentacija Srbije do 21 godine tada imala dva tima, gde nije bilo mesta za mene. Čekao sam pola godine, godinu dana, ali se ništa nije promenilo. U međuvremenu je stigao poziv tadašnjeg selektora Vlada Jagodića i odlučio sam se da prihvatim. Već je skoro 10 godina kako igram za BiH i ne mogu da se žalim."
To otprilike objasnjava njegovu kurcobolju svih ovih godinaCoolpanda24 je napisao/la: ↑31 dec 2024, 14:29Dao je intervju za Alo, pa su ga pitali i zašto nije zaigrao za reprezentaciju Srbije:
"Kontakta je bilo dok sam igrao za Donji Srem. Ja sam tada već bio omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine. To mi je bio prvi susret sa reprezentacijom, generalno, preskočio sam sve mlađe selekcije. Pojavila se mogućnost da zaigram za Srbiju, brzo sam dobio pasoš kada sam stigao u Pećince, ali nikada to nije konkretizovano. Bilo je nekih priča, ali je reprezentacija Srbije do 21 godine tada imala dva tima, gde nije bilo mesta za mene. Čekao sam pola godine, godinu dana, ali se ništa nije promenilo. U međuvremenu je stigao poziv tadašnjeg selektora Vlada Jagodića i odlučio sam se da prihvatim. Već je skoro 10 godina kako igram za BiH i ne mogu da se žalim."
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 6 gostiju.