Sretan i blagoslovljen Božić i sveto porođenje Isusovo...
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
ljudi hvala na čestitkama, ajte na kolače, ja se najeo pravo.....
puknit ću
da dam i komentar na tekmu sa cibonom....stvarno sam mislio da ih možemo dobit prije tekme, ali sam se zeznuo...jbga ljudi su ipak bolji, a još usput mason nam je čitavu utakmicu šepajući igrao i opet index vrijednosti 22
, dobro će nam doći stanka, da malo ohladimo, i krenemo u nove pobijede...cibosi su ipak bolji, odigrali su bolje i zasluženo nas dobili, ali naš trener meni ne ide u glavu, stvarno se izgubio u par navrata, peras ga je propisno obrukao....jbga valjda će bit bolje sljedeći put 
Sad samo da naši pobjede Heliosa, ima vremena dotad mogu se popravit svi segmenti igrekošarkaš je napisao/la:da dam i komentar na tekmu sa cibonom....stvarno sam mislio da ih možemo dobit prije tekme, ali sam se zeznuo...jbga ljudi su ipak bolji, a još usput mason nam je čitavu utakmicu šepajući igrao i opet index vrijednosti 22, dobro će nam doći stanka, da malo ohladimo, i krenemo u nove pobijede...cibosi su ipak bolji, odigrali su bolje i zasluženo nas dobili, ali naš trener meni ne ide u glavu, stvarno se izgubio u par navrata, peras ga je propisno obrukao....jbga valjda će bit bolje sljedeći put
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
uz malo zakasnjenje Sretan Bozic i svi ostali blagdani 
- Barney Stinson
- Kontakt:
Sretna nova godina svima od mene... i hkk širokom želim puno trofeja i svega najbolje... i svima na forumu i kk bosni sve najbolje bez tofeja

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
jel vam ovo dolazi luka petkovic

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
Steve Urkel
- Kontakt:
ko ti je to izvalijo
- Barney Stinson
- Kontakt:
neno brate ti to onako da se nesto pise
ili ozbiljno...
19 - ђ - 11
Ja mislim da neno ima povjerenu informaciju jer ipak on kaze kako je i bude , tako da 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- Barney Stinson
- Kontakt:
ne znam ja eno mu pise na potpisu nesto a ono je u stvari sasvim drugoTaRgEt_ je napisao/la:Ja mislim da neno ima povjerenu informaciju jer ipak on kaze kako je i bude , tako da
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bit ce Široki opet sampion? Pa normala. 
Neno, sumnjam ti nes' u to.
Mada...
Neno, sumnjam ti nes' u to.
...Život za Široki...
Barney Stinson je napisao/la:ne znam ja eno mu pise na potpisu nesto a ono je u stvari sasvim drugoTaRgEt_ je napisao/la:Ja mislim da neno ima povjerenu informaciju jer ipak on kaze kako je i bude , tako da![]()
mislim da pise ono di su zvjezdice da me se ne bi pogresno razumjelo...
Ma to neno u trenutku pijanstva napisao
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Haj ba uzmite taj Helios sad za vikend, pa nam makar malo olaksajte put do opstanka

zar sumnjaš u nas?The Game je napisao/la:Haj ba uzmite taj Helios sad za vikend, pa nam makar malo olaksajte put do opstanka![]()
![]()
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ne sumnjam, nego vas malo podsjecam da se ne zanesete i ne zaboraviteKevin je napisao/la:zar sumnjaš u nas?The Game je napisao/la:Haj ba uzmite taj Helios sad za vikend, pa nam makar malo olaksajte put do opstanka![]()
![]()
Šibenik potresa kriza: Petković otišao u Široki
U hrvatskom prvoligašu Šibeniku teško je stanje. Problemi koji klub s Baldekina prate još od početka sezone eskalirali su dolaskom nove godineobjavljeno danas u 14:59; autor: Igor Marinović
Bilić: Bez kotizacije Šibenik ne može igrati
Šibenik do 8. siječnja mora uplatiti HKS-u kotizacije za natjecanje inače će izgubiti pravo nastupa u sljedećim kolima A-1 lige. Povjerenik za natjecanje A-1 muške lige Josip Bilić uvjeren je da će Šibenčani do petka riješiti svoje obaveze, pa o eventualnim kaznama ili suspenzijama nije želio govoriti. “Šibenik duguje kotizaciju za natjecanje, oni su upozoreni, vjerujem da će platiti i ne vidim tu nikakve probleme. Kakvo je stanje u klubu i imaju li problema ne znam, nit želim u to ulaziti. Jasno je samo da moraju platiti kotizaciju da bi mogli igrati utakmice”, kazao nam je Bilić. Zbog nedobivanja plaća i stipendija većina igrača Šibenika pokrenuli su preko arbitraže HKS-a zahtjev za raskid ugovora i ako do petka ne dobiju ono što su zaradili postat će slobodni igrači.
Kako neki od njih ne vjeruju da će se tijekom tjedna situacija srediti, odlučili su potražiti nove angažmane. Tako su dvojica članova prve petorke već u novim sredinama – centar Miro Bilan potpisao je za Zadar, a playmaker Luka Petković došao je na probu u Široki.
Mladi hrvatski reprezentativac stigao je u Široki Brijeg u ponedjeljak navečer i u sljedećih nekoliko dana uprava kluba uz suglasnost stručnog stožera odlučit će hoće li dvadesetogodišnjeg beka priključiti svojoj vanjskoj liniji.
“Petković je stigao i s nama trenira. Međutim, kompletan vrh kluba nalazi se izvan Širokog Brijega i dok se sportski direktor i predsjednik ne vrate ne mogu reći kakav će biti njegov status. U svakom slučaju idućeg tjedna znat će se hoće li s nama ostati ili ne, ali do tada on trenira s momčadi”, kaže trener Širokog Hrvoje Vlašić za portal Kosarka.hr.
Ukoliko Šibenik ne dobije spasonosnu financijsku injekciju od vlastitog grada, momčad će se praktično raspasti. To znači da bi i Petković mogao za Široki potpisati bez odštete. Naravno, ukoliko mladi košarkaš zadovolji za probi. U momčadi prvaka Bosne i Hercegovine Petković bi imao najmanje ravnopravan status za poziciju back-up razigravača. Budući da je Chester Mason neupitni prvi playmaker, Petković bi se s mladim domaćim igračem Josipom Naletilićem borio za status prve zamjene.
Luka Petković je ove sezone odigrao devet utakmica u A-1 ligi za momčad Šibenika, koji je prvi dio sezone završio s pet uzastopnih poraza. Uz prosjek od skoro 35 minuta po utakmici postizao je 13,6 koševa uz 6,1 asistenciju i 2,3 ukradene lopte po susretu. Prvi dio sezone u hrvatskoj A-1 ligi završio je kao 11. strijelac, prvi asistent i četvrti kradljivac lige.
U hrvatskom prvoligašu Šibeniku teško je stanje. Problemi koji klub s Baldekina prate još od početka sezone eskalirali su dolaskom nove godineobjavljeno danas u 14:59; autor: Igor Marinović
Bilić: Bez kotizacije Šibenik ne može igrati
Šibenik do 8. siječnja mora uplatiti HKS-u kotizacije za natjecanje inače će izgubiti pravo nastupa u sljedećim kolima A-1 lige. Povjerenik za natjecanje A-1 muške lige Josip Bilić uvjeren je da će Šibenčani do petka riješiti svoje obaveze, pa o eventualnim kaznama ili suspenzijama nije želio govoriti. “Šibenik duguje kotizaciju za natjecanje, oni su upozoreni, vjerujem da će platiti i ne vidim tu nikakve probleme. Kakvo je stanje u klubu i imaju li problema ne znam, nit želim u to ulaziti. Jasno je samo da moraju platiti kotizaciju da bi mogli igrati utakmice”, kazao nam je Bilić. Zbog nedobivanja plaća i stipendija većina igrača Šibenika pokrenuli su preko arbitraže HKS-a zahtjev za raskid ugovora i ako do petka ne dobiju ono što su zaradili postat će slobodni igrači.
Kako neki od njih ne vjeruju da će se tijekom tjedna situacija srediti, odlučili su potražiti nove angažmane. Tako su dvojica članova prve petorke već u novim sredinama – centar Miro Bilan potpisao je za Zadar, a playmaker Luka Petković došao je na probu u Široki.
Mladi hrvatski reprezentativac stigao je u Široki Brijeg u ponedjeljak navečer i u sljedećih nekoliko dana uprava kluba uz suglasnost stručnog stožera odlučit će hoće li dvadesetogodišnjeg beka priključiti svojoj vanjskoj liniji.
“Petković je stigao i s nama trenira. Međutim, kompletan vrh kluba nalazi se izvan Širokog Brijega i dok se sportski direktor i predsjednik ne vrate ne mogu reći kakav će biti njegov status. U svakom slučaju idućeg tjedna znat će se hoće li s nama ostati ili ne, ali do tada on trenira s momčadi”, kaže trener Širokog Hrvoje Vlašić za portal Kosarka.hr.
Ukoliko Šibenik ne dobije spasonosnu financijsku injekciju od vlastitog grada, momčad će se praktično raspasti. To znači da bi i Petković mogao za Široki potpisati bez odštete. Naravno, ukoliko mladi košarkaš zadovolji za probi. U momčadi prvaka Bosne i Hercegovine Petković bi imao najmanje ravnopravan status za poziciju back-up razigravača. Budući da je Chester Mason neupitni prvi playmaker, Petković bi se s mladim domaćim igračem Josipom Naletilićem borio za status prve zamjene.
Luka Petković je ove sezone odigrao devet utakmica u A-1 ligi za momčad Šibenika, koji je prvi dio sezone završio s pet uzastopnih poraza. Uz prosjek od skoro 35 minuta po utakmici postizao je 13,6 koševa uz 6,1 asistenciju i 2,3 ukradene lopte po susretu. Prvi dio sezone u hrvatskoj A-1 ligi završio je kao 11. strijelac, prvi asistent i četvrti kradljivac lige.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
hm...zanimljivo, vidit ćemo kakav je, ma u najmanju ruku ne može bit lošiji od naletilića...taman smo na toj poziciji bili i najtanji, odličan potez, ako se malo pokaže obavezno ga ostaviti....
TaRgEt_ je napisao/la:Barney Stinson je napisao/la:ne znam ja eno mu pise na potpisu nesto a ono je u stvari sasvim drugoTaRgEt_ je napisao/la:Ja mislim da neno ima povjerenu informaciju jer ipak on kaze kako je i bude , tako da![]()
mislim da pise ono di su zvjezdice da me se ne bi pogresno razumjelo...
Ma to neno u trenutku pijanstva napisaoa sad malo ozbiljno jeli dolazi ili ne ?
iduci put me poslusajte malo bolje........
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Barney Stinson
- Kontakt:
pise gore da ce se ravnopravno boriti sa naletilicom, mislim da tu nece biti borbe velike
eo ipak nije bilo pijanstvo
eo ipak nije bilo pijanstvo
19 - ђ - 11
Neno brate ja sam rekao da si upravu a za potpis na avataru rekao sam da si u trenutku pijanstva napisao , a Barney sta ti rekao neno kada kaze to je to .... 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.