BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

gruezi
Kontakt:

Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.

Post Postao/la gruezi » 03 avg 2018, 06:50

semcho je napisao/la:Ovo je samo jedna realnost naseg sporta u globalu, posebno najpopularnijeg, to je fudbal. Svake godine ista prica, svake godine, bitno je samo da se tvoj klub nije obruko puno da bi mogao ovog drugog zezat. Zrinjski jedva, medjutim svaka cast, prosli ljudi dalje, Željo odigrao lose prvu tekmu, medjutim evo ovu drugu sta znam, koliko toliko da nije bruka samo, Sarajevo amaterski neprepoznatljivo na odnosu od one ekipe koja je igrala u Italiji, kao da je drugi klub. Mada sam ja imao predosjecaj da ce ovdje biti potop, kao i sa Besiktasom, samo ne ovoliko, 0:8, vjerovatno ni Željo ni Zrinjski nebi se bolje proveli da su igrali protiv Italijana, mozda za neku nijansu. Dzaba je, to je tako. Sta se desava sa nasim loptanjem, pa prije smo znali proci ekipe poput Levskog, Lilestroma, pa sam Malagom odigrali ekstra dobro, hajd eto Newcastle nas tamo poderao, Sarajevu je malo falilo da prodje Cluj, udje u historiju, protiv MGladbacha se nije obrukalo ovako, sta se desava sa nasim loptanjem, fudbalom, rukometom, kosarkom???
Gdje god cetnicki placenici iz sda sdp i sbb umjesaju svoje pogane prste tu trava vise ne raste...oni ciljano po nalogu iz beograda rade na unistavanju svega bosnjackog pocev od sporta do same drzave...

terra
Kontakt:

Post Postao/la terra » 03 avg 2018, 07:32

hskzmostar je napisao/la:
brzi je napisao/la:
Moggi je napisao/la:hajte ima jos jedan, jel zrinjski sa ludogorcima ?
Zrinjski lijepe novce uze od Europe
280 000 eura za Spartak
260 000 eura za Valettu
280 000 eura za Ludogorets

820 000 eura samo od uefe, plus ja mislim da se dobije jos neka suma jer si prvak svoje drzave negdje oko 200 000eura neka me netko ispravi ako grijesim.
Sad uložiti u pravu špicu

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 03 avg 2018, 07:37

Konobari,čistači ulica,gradjevinci na bausteli, administracija,poslije posla ko u Andori,San Marinu i sl fino kopačke i lagano. Ključ u bravu ovoj ligi treba!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 avg 2018, 08:07

grbavicka1921 je napisao/la:Konobari,čistači ulica,gradjevinci na bausteli, administracija,poslije posla ko u Andori,San Marinu i sl fino kopačke i lagano. Ključ u bravu ovoj ligi treba!
X
Bruka je da oni antitalenti zive od fudbala i to dobro zive.
Amaterski nivo, hajmo se onda i ponasati tako. Daj im posao neki i nekada se fudbal usput bave.
Sinoc kad su legli, da li su se zapitali "sebi te, kako sam ja los u ovome".
Da sam los u poslu kojim se bavim, kao oni sto su u fudbalu losi, ostavio bih se tog posla i trazio nesto sto mi odgovara.

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 03 avg 2018, 08:10

hskzmostar je napisao/la:
brzi je napisao/la:
Moggi je napisao/la:hajte ima jos jedan, jel zrinjski sa ludogorcima ?
Zrinjski lijepe novce uze od Europe
280 000 eura za Spartak
260 000 eura za Valettu
280 000 eura za Ludogorets

820 000 eura samo od uefe, plus ja mislim da se dobije jos neka suma jer si prvak svoje drzave negdje oko 200 000eura neka me netko ispravi ako grijesim.
260 000€ za prvo mjesto
It's better when it's live

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 avg 2018, 08:26

Evander je napisao/la:
grbavicka1921 je napisao/la:Konobari,čistači ulica,gradjevinci na bausteli, administracija,poslije posla ko u Andori,San Marinu i sl fino kopačke i lagano. Ključ u bravu ovoj ligi treba!
X
Amaterski nivo, hajmo se onda i ponasati tako. Daj im posao neki i nekada se fudbal usput bave.
Da sam los u poslu kojim se bavim, kao oni sto su u fudbalu losi, ostavio bih se tog posla i trazio nesto sto mi odgovara.
Ne nisu jer su njima krivi uvijek neki drugi "elementi"(saigraci,vjetar,lopta,navijaci,sreca.nesreca,zima,vruce,kisa,snijeg,magla,oblaci,kopacke)itd itd
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 03 avg 2018, 08:28

Cemu ismijavanje Sarajeva?
Kakva drzava takav i nogomet ,nemamo nikakvih uvjeta i to je to.
Sutra vec moj Zrinja moze dozivit ovo od Ludogoreca jer su i ovi prejaki zadnjih godina,nemojte se naslađivat tuđoj muci ne budite jadni.

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 03 avg 2018, 08:31

Neki dan sam napiso dajte im placu od 1200 km i nek rade po 8 sati ko i svi drugi i bit ce uredu,kad budemo imali terene trenere i omladinske pogone ,i kad mognemo dovest prave igrace sa vana onda nek imaju place po 5-10-15-20 iljada.mjesecno.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 03 avg 2018, 08:58

nakon ovih brukanja u evropi proci ce dosta vremena da pogledam utakmicu domace lige, praticu kroz livescore i to je to

treba da se lozim na pobjede protiv Goska, Radnika ili ovakvog Sarajeva :rol: kao sto sam rekao nekoliko puta, kad se pojavi ozbiljnija ekipa osvajat ce ovaj jad od prvenstva sa 30 bodova prednosti
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 03 avg 2018, 09:00, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 03 avg 2018, 09:00

Evander je napisao/la:
X
Ovo više ne može ovako kako u zemlji tako i u sportu! Stanje u zemlji se uveliko reflektuje na sport, ali da je ovako loše i dalje nakon Željinih ukupnih 9:1 sa Litexom 14 godina kasnije to ni najveći pesimista ne bi predvidio. :plac:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 03 avg 2018, 09:07

Islandska liga, koja je polu-amaterska, je bolja od BiH lige, koja je navodno "profesionalna".

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 03 avg 2018, 09:11

Velez nikad nije izgubio evropsku utakmicu kuci i Velez ce biti prvi bh tim koji ce se nakon rata plasirati u grupnu fazu. Mozete se smijati na ovo ali tako vam je. Ova ok raja sa foruma ce parcijalno dobijati pozivnice i karte za vip mjesta grupne faze na stadionu Rođeni koji ce do tada zadovoljavati sve norme :thumbup:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

exampLe.
Kontakt:

Post Postao/la exampLe. » 03 avg 2018, 09:16

Mexico je napisao/la:Velez nikad nije izgubio evropsku utakmicu kuci i Velez ce biti prvi bh tim koji ce se nakon rata plasirati u grupnu fazu. Mozete se smijati na ovo ali tako vam je. Ova ok raja sa foruma ce parcijalno dobijati pozivnice i karte za vip mjesta grupne faze na stadionu Rođeni koji ce do tada zadovoljavati sve norme :thumbup:
Prvo se plasirajte u Premier ligu, za ostalo cemo lako.

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 03 avg 2018, 09:18

Izvještaj sa utakmice Apollon-Željezničar

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 03 avg 2018, 09:18

exampLe. je napisao/la:
Mexico je napisao/la:Velez nikad nije izgubio evropsku utakmicu kuci i Velez ce biti prvi bh tim koji ce se nakon rata plasirati u grupnu fazu. Mozete se smijati na ovo ali tako vam je. Ova ok raja sa foruma ce parcijalno dobijati pozivnice i karte za vip mjesta grupne faze na stadionu Rođeni koji ce do tada zadovoljavati sve norme :thumbup:
Ove godine se vracamo a od sljedece sezone krece crvena prica :bih:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 03 avg 2018, 09:24

Mexico je napisao/la:
exampLe. je napisao/la:
Botu ne plekaj se gdje ti nije mjesto...Ovo je tema europskih klubova, vi ste ispod rudara i prosvjetnih radnika, turnir u Janji :wave:
Daj mi furadana!

exampLe.
Kontakt:

Post Postao/la exampLe. » 03 avg 2018, 09:24

Mexico je napisao/la:
exampLe. je napisao/la:
Uozbilji se ba, kakva prica?

Zeljo ispao od Apolona, Sarajevo izgubilo 8:0, Zrinjski jedva prosao konobare.

Ova 3 kluba su najjaca u BiH a vidi kakve rezultate postizu, i vi koji ste u 2. ligi najavljujete grupne faze i neke crvene price?

Nadam se da trollas.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 03 avg 2018, 09:29

exampLe. je napisao/la: Zeljo ispao od Apolona, Sarajevo izgubilo 8:0, Zrinjski jedva prosao konobare.

Ova 3 kluba su najjaca u BiH a vidi kakve rezultate postizu, i vi koji ste u 2. ligi najavljujete grupne faze i neke crvene price?

Nadam se da trollas.
Sta cu bola trolat. Pa tom najjacem klubu smo nedavno i kao drugoligas zabili 3 komada za 20 minuta i izveli juniore. De uozbilji se. Ne kontas sta znaci sistematski rad sa mladim igracima koje drzis na okupu. Nisi najjaci ako kupis Krpica i Veselinovica koji su nekad mogli 6 kasika meda a sad ne mogu ni onu kafenu
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 avg 2018, 09:31

Daj Boze moj @mexico al ovo je ipak mnogo levela iznad.
Realno vama sada da dodje ovo Sarajevo rasulo bi vas vjerovatno u nekoj takmicarskoj utakmici.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 03 avg 2018, 09:32

Prvo skoči pa reci hop mostarac :)
Korak po korak, mlade snage tako i treba, ako ih zadrže i ne dodje neki menadzer u medjuvremenu :) :crazy:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.