Igrao je bez Currya i Draya sa Klayom koji nije u nekoj formii, a ostatak rostera je onak krpa na zakrpu.
Naravno podbacio je trebao je pobjediti ali ono masu olakotnih stvari je u igri.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Interista02 je napisao/la:Zna li ko zasto vise jbni SK ne prenosi NBA. Taman ufatim vremena da odgledam sta, kad ono nema na TVu, a fakat mi se ne da ganjat streamove
Interista02 je napisao/la:Zna li ko zasto vise jbni SK ne prenosi NBA. Taman ufatim vremena da odgledam sta, kad ono nema na TVu, a fakat mi se ne da ganjat streamove
E yebo me svak, kod mene nema. Koji broj kanala je?Bassha je napisao/la:Interista02 je napisao/la:Zna li ko zasto vise jbni SK ne prenosi NBA. Taman ufatim vremena da odgledam sta, kad ono nema na TVu, a fakat mi se ne da ganjat streamove
SK HD prenosi ovu sad tekmu
353Interista02 je napisao/la:E yebo me svak, kod mene nema. Koji broj kanala je?Bassha je napisao/la:Interista02 je napisao/la:Zna li ko zasto vise jbni SK ne prenosi NBA. Taman ufatim vremena da odgledam sta, kad ono nema na TVu, a fakat mi se ne da ganjat streamove
SK HD prenosi ovu sad tekmu
Kakav freak jbtBalon je napisao/la:Lebron u Superman modeu, kakva brzina i agilnost u 34. godini zivota nevjerovatno, KCP konacno proigrao
Najgori GM i trener u NBA a onda je to sve, uz par masnih ugovora, dovelo to teske kurcobolje u ekipiinvincible1921 je napisao/la:Kako je wash vako propao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.