Mislim da kad ne bi prošli grupnu fazu konjina bi i dalje bio na klupi yebo sve svoje.bodi123 je napisao/la:Jel moguće da je ova Slavija ovako nesposobna, pa 5 komada su trebali dat![]()
Kako će Barca popit po treći put u nizu od nekog 4 5 komada u nokaut fazi, nisu ni svjesni, ovo je najgora Barca koju sam ikad gledo
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2019/2020
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa dobar takticar, ako ne prodjes grupnu fazu onda se ne mozes osramotiti u polufinalu.Derdiyok je napisao/la:Mislim da kad ne bi prošli grupnu fazu konjina bi i dalje bio na klupi yebo sve svoje.bodi123 je napisao/la:Jel moguće da je ova Slavija ovako nesposobna, pa 5 komada su trebali dat![]()
Kako će Barca popit po treći put u nizu od nekog 4 5 komada u nokaut fazi, nisu ni svjesni, ovo je najgora Barca koju sam ikad gledo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakav kreten golman Lyona jbt ovo se ni u PESu ne radi
- Sarrifufna
Jel normalno kako ih je Slavia ubila. 

pocasni precjednik @ FK Formula
Zasluzila je tri boda za ovu partiju veceras, kakav crni bod.Derdiyok je napisao/la:Šteta, zaslužila je Slavia bod.
16km ljudi pretrcali vise , ovo se ni na amaterskom nivou ne vidja.
Ikone majstorski gol
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Koliko taj lik ima sreće to mi je neobjašnjivo, pa trebao je imat brat bratu bod, maksimalno dva iz ova 3 kola, a uzeo je 7, ovo je grupa zrela za ispadanja bila, a na kraju će prvi završitDerdiyok je napisao/la:Mislim da kad ne bi prošli grupnu fazu konjina bi i dalje bio na klupi yebo sve svoje.bodi123 je napisao/la:Jel moguće da je ova Slavija ovako nesposobna, pa 5 komada su trebali dat![]()
Borussija ga satrala, promašili boga oca, Inter se prepao i sam sebe sjebo onim uvlačenjem golmanu u krilo a mogli su barem bod uzet, i evo večeras Slavia trebala pobjedit da su iole sposobniji, promašili su jedno 10 zicera jbt, strašno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nema veze, sva sreca koju je uvijek imao dodje na naplatu kad je najpotrebnije. Jos jedno sramocenje je neminovnost jer zamislite da naletimo na City pa da gostujes na Etihadu. Petica ko suza.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Haj što ima sreće, ali što je zaštićen kao polarni medvjed 
Ovakvu protekciju u Barceloni nije uživao ni Pep Guardiola. Od medija, preko uprave do igrača. Svako mu gladi muda i to nakon dvije najbolnije sramote u historiji kluba. Nevjerovatno.

Ovakvu protekciju u Barceloni nije uživao ni Pep Guardiola. Od medija, preko uprave do igrača. Svako mu gladi muda i to nakon dvije najbolnije sramote u historiji kluba. Nevjerovatno.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nije ni Pep uživao takvu protekciju. Ma ni upola ko ovaj pokemon.BoixosNois1899 je napisao/la:Haj što ima sreće, ali što je zaštićen kao polarni medvjed
Al pusti ti medije i igrace, nebitni su oni. Uprava je ta koja je glavni krivac za održavanje ublehe nakon svih blamaža.
Oni mogu presječi ovu bruku vec sutra

Svaki normalan klub bi ga davno nogirao. Levat sramoti Barcelonu (jedan od najskupljih timova na svijetu) svakom utakmicom.
Slavia nesretno izgubi ljudi nadigrali katalonce a Barcelona je izgleda opet zrela za još jedan potop u nokaut fazi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Haaland najbolji strijelac LP, vec 6 golova.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Šteta što će Pariz prvi u grupi završiti. Anđel je već naložen za Kamp Nou.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Nek' je Bayern u top formi, prvo u svoje dvorište.Saurman je napisao/la:Slavia nesretno izgubi ljudi nadigrali katalonce a Barcelona je izgleda opet zrela za još jedan potop u nokaut fazi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sad je jasno zbog cega je Lozano bio tako jeftin. Obicna kokoš blago rečeno.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
cuj to a kakva je kokos onda pepe koji skuplje placenJack je napisao/la:Sad je jasno zbog cega je Lozano bio tako jeftin. Obicna kokoš blago rečeno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.