BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

majestic24
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la majestic24 » 10 sep 2009, 19:14

Lejla,koliko ti je srce bilo sinoc kad je sejo zabio gol???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 sep 2009, 19:25

majestic24 je napisao/la:Lejla,koliko ti je srce bilo sinoc kad je sejo zabio gol???

Ja mislim da je poludjela. :D :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 sep 2009, 19:38

mozda obozavateljica :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 10 sep 2009, 19:39

el-fighter je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Lejla,koliko ti je srce bilo sinoc kad je sejo zabio gol???

ne pitajte,,, ja se cudim sto sam ziva danas,,,

proud 2 bee sejo's biggest fan,,, :D :D
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 10 sep 2009, 19:41

lejla je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:

ne pitajte,,, ja se cudim sto sam ziva danas,,,

proud 2 bee sejo's biggest fan,,, :D :D
a sta kazes na to, da imas konkurenciju u tome? :D

SEJO !
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 10 sep 2009, 19:42

lejla je napisao/la:slika
Sejo kralj, nego na toj zadnjoj slici isti Deen :mrgreen: .
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 10 sep 2009, 19:42

Cazinski-Vitez je napisao/la:
a sta kazes na to, da imas konkurenciju u tome? :D

SEJO !
ehh,,, tesko ces mene stic,,,, :twisted:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2009, 19:58

Ma Sejo je hladnokrvni ljevonogi ubica 8-)
Nego znamo da je to Marjanov ljubimac.Da je on bio na komenatorskom mjestu,mozete misliti ludila. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 10 sep 2009, 20:37

lejla, ja isti Sejo :D

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 10 sep 2009, 20:39

-SanaFCŽ- je napisao/la:lejla, ja isti Sejo :D
Samo što je on viši,jači fizički.A i zna zabiti iz slobodnjaka...što jest,jest ! :lol:

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 10 sep 2009, 20:42

Stone Island je napisao/la:
Samo što je on viši,jači fizički.A i zna zabiti iz slobodnjaka...što jest,jest ! :lol:
ma i on je dobar, samo sto je malo tih :lol:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 10 sep 2009, 20:46

Elddar je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:
ma i on je dobar, samo sto je malo tih :lol:
Ali niko nije dvoličan ko naš Ćiro ! :lol:

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 10 sep 2009, 20:52

Samo bilo je dobro na kraju dolazi Spaha da da izjavu.
Kaze njemu Kristic:"Pa,evo kapitenu,vidjeli smo svi onaj start nad Vama koji je bio pogibeljan.Ucinilo nam se da vam je nogu slomio...
Kad ce Spaha:"Mah,treba i ekipi malo odmora."

:lol:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 10 sep 2009, 20:53

joj bogami gledam sinocne snimke....kakva ludnica...al miske imoj me milion rijesenja a on izabra ono najgore..mogo je i vedi dodat..al nema veze..ja sam prezaddovoljan
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

sorrow
Kontakt:

Post Postao/la sorrow » 10 sep 2009, 20:57

evo da i ja (sa malim zakašnjenjem :D ) pohvalim ove naše momke, pokazali su da smo sila i da ni jednoj reprezentaciji u barazu nece biti lagano igrati protiv nas. VOLIM TE BIH!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 10 sep 2009, 21:08

"congrats to our boshnak friends, I wish we could go but... u guys are the next best thing that could have happened in the group. make us proud in South Africa"

komentar preuzet sa fifa.com
Zola in, Zola passes, Zola scores !

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 10 sep 2009, 21:14

bod kao i pobjeda, turci su ostali cetiri iza i to je nenadoknadivo. valjda se nece biti kurate srece pa da se naleti na francuze.

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 10 sep 2009, 21:26

velez_mostar je napisao/la:Porucio bi ovom liku sa nickom DOE78 da se prestane javljat na ovom forumu,jer ocigledno nema sta napisati pa psuje nesto..i ocekujem da se banuje trajno.
Majstore,mislis li ti da se svima svidja sta ko pise,mislis li da se meni svidja sto vecina raje podrzava indirektno savez,ili sto postuje cirine odluke pri formaciji,taktici..vjeruj mi razliciti su stavovi,i ako ti se ne svidja nemas ovdje sta traziti..zar je bubooty trebao pisati kao i svi "svaka cast,dobro smo,dovoljan je bod,odlicno"..pa ,onda ne bi bio forum,nego sijelo istomisljenika koji dr.kaju na tudje pohvale nase repke!
Sa kolegom bubooty-jem se donekle slazem,naime napisao sam post u kojem me je <Ciro pozitivno iznenadio jer je barem malo ofanzivnije igrao nego sto to zna,ali naravno da je daleko od idealnog,i imali smo ogromnih problema u utakmici.
Turci jesu treci,ali nisu ni malo bolji od nas,i ako to uzmemo u obzir,pred svojom publikom,uz prilike koje smo imali ,morali smo pobjediti..
Jos jednom u napomenuti kako me jako zabrinjava fizicka sprema igraca,pa kao da ne igraju po zemljama Europe..ali ,opet mogu biti zadovoljan jer nismo izgubili,a glatko smo mogli!
Sto se tice ovog dijela od bubooty-ja vezanog za libera.mozda si u pravu,jer je fali igrac u sredini koji je trebao pokrivati "setnju" turskih igraca,ali isto tako moras shvatiti da nemamo potreban kvalitet u zadnjoj liniji ,pa smo to morali kompenzirat jos jednim igracem koji ce blokirati udarce Turaka..
Velika rupa je bila na krilnim pozicijama,pa na Salihovicevoj strani je bio igrac koji je cijelo vrijeme bukvalno sam bio..ne znam kako se to nije bolje zatvorilo!
Da se jos vratim na formaciju..da mi imamo u svojim redovima igrace kao sto su Papac,i Salihamidzic,sasvim normalno bi mogli igrati sa 2 centralna stopera,jer bi oni jako pomogli sto znanjem,to iskustvom..ovako ..kad smo jako slabi na bocnim pozicijama,onda mora tu biti libero koji ce ostati dok se stoperi razvuku lijevo,ili desno!
e upravo igra sa liberom(koji nepokriva nikoga,slobodan je igrac a to nepostoji u fudbalu vec 10tak godina) stvara to da neko pogotovo po bokovima ostaje sam....ako ne po bokovima onda u sredini..ovako,ako jahic igra u klubu odbranu(dal beka dal stopera) u formaciji sa 4com pozada isto i sa nadarevicem i spahicem nevidim razloga zasto to nebi mogli i u repki..ako vec i imamo nedostatku kvaliteta onda sa rahimicem i bajramovicem(jer zna igrat u oba smjera) u sredini nadoknaditi to.,..moje licno misljenje je da sa ovom formacijom mogucnosti ove repke su limittirane...potencijal nase repke je toliki da mi nismo ni svjesni ali u normalnoj formaciji i postavci...problem je taj sto ciro nikad ama bas nikad nije isprobao 442 tako da ako stvari u ovoj 352 krenu nizbrdo ,sto se u skoro svakoj tekmi vrlo lahko moglo desit sta onda...imamo li alternativu...

ps.a sto se ove djece tice ovdje moras shvatiti da su to momci vecinom od 15-17 godina tako da ce njima jos dosta trebati da skontaju sta znaci imati zdravu argumentativnu konverzaciju...

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 10 sep 2009, 21:41

bubooty je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Porucio bi ovom liku sa nickom DOE78 da se prestane javljat na ovom forumu,jer ocigledno nema sta napisati pa psuje nesto..i ocekujem da se banuje trajno.
Majstore,mislis li ti da se svima svidja sta ko pise,mislis li da se meni svidja sto vecina raje podrzava indirektno savez,ili sto postuje cirine odluke pri formaciji,taktici..vjeruj mi razliciti su stavovi,i ako ti se ne svidja nemas ovdje sta traziti..zar je bubooty trebao pisati kao i svi "svaka cast,dobro smo,dovoljan je bod,odlicno"..pa ,onda ne bi bio forum,nego sijelo istomisljenika koji dr.kaju na tudje pohvale nase repke!
Sa kolegom bubooty-jem se donekle slazem,naime napisao sam post u kojem me je <Ciro pozitivno iznenadio jer je barem malo ofanzivnije igrao nego sto to zna,ali naravno da je daleko od idealnog,i imali smo ogromnih problema u utakmici.
Turci jesu treci,ali nisu ni malo bolji od nas,i ako to uzmemo u obzir,pred svojom publikom,uz prilike koje smo imali ,morali smo pobjediti..
Jos jednom u napomenuti kako me jako zabrinjava fizicka sprema igraca,pa kao da ne igraju po zemljama Europe..ali ,opet mogu biti zadovoljan jer nismo izgubili,a glatko smo mogli!
Sto se tice ovog dijela od bubooty-ja vezanog za libera.mozda si u pravu,jer je fali igrac u sredini koji je trebao pokrivati "setnju" turskih igraca,ali isto tako moras shvatiti da nemamo potreban kvalitet u zadnjoj liniji ,pa smo to morali kompenzirat jos jednim igracem koji ce blokirati udarce Turaka..
Velika rupa je bila na krilnim pozicijama,pa na Salihovicevoj strani je bio igrac koji je cijelo vrijeme bukvalno sam bio..ne znam kako se to nije bolje zatvorilo!
Da se jos vratim na formaciju..da mi imamo u svojim redovima igrace kao sto su Papac,i Salihamidzic,sasvim normalno bi mogli igrati sa 2 centralna stopera,jer bi oni jako pomogli sto znanjem,to iskustvom..ovako ..kad smo jako slabi na bocnim pozicijama,onda mora tu biti libero koji ce ostati dok se stoperi razvuku lijevo,ili desno!
e upravo igra sa liberom(koji nepokriva nikoga,slobodan je igrac a to nepostoji u fudbalu vec 10tak godina) stvara to da neko pogotovo po bokovima ostaje sam....ako ne po bokovima onda u sredini..ovako,ako jahic igra u klubu odbranu(dal beka dal stopera) u formaciji sa 4com pozada isto i sa nadarevicem i spahicem nevidim razloga zasto to nebi mogli i u repki..ako vec i imamo nedostatku kvaliteta onda sa rahimicem i bajramovicem(jer zna igrat u oba smjera) u sredini nadoknaditi to.,..moje licno misljenje je da sa ovom formacijom mogucnosti ove repke su limittirane...potencijal nase repke je toliki da mi nismo ni svjesni ali u normalnoj formaciji i postavci...problem je taj sto ciro nikad ama bas nikad nije isprobao 442 tako da ako stvari u ovoj 352 krenu nizbrdo ,sto se u skoro svakoj tekmi vrlo lahko moglo desit sta onda...imamo li alternativu...

ps.a sto se ove djece tice ovdje moras shvatiti da su to momci vecinom od 15-17 godina tako da ce njima jos dosta trebati da skontaju sta znaci imati zdravu argumentativnu konverzaciju...

Ti i dalje ne kontas da spahic nije libero?Bosna sinoc nije imala libera!!!....Odbrana jahic ,spahic,nadarevic...bokovi ibro,salihovic,..zadnji vezni muratovic,rahimic...

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 10 sep 2009, 21:58

bubooty je napisao/la:

daj mi svoje ime iprezime da te odma predlozim za selektora, ciro nema pojma ti si nas kralj, samo uz tebe mozemo na SP

p.s. prestani mudrovati ciri, kupi si fifA manager i igraj kako ti je srcu drago
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.