NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

Pirke
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la Pirke » 28 maj 2014, 21:11

samovasposmatram je napisao/la:cisto sumnjam da ce Rangersi u finale, Habs ce dobit i sledece dvije

Sent from my GT-P5113 using Tapatalk
UBIIIIIJ!!!!! :)

Ako pobjedimo sutra, mislim da imamo puno puno vece sanse za plasman u finale nego strumfovi.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 maj 2014, 03:29

ne znam sta da kazem osim da nemamo u citavoj seriji golmana ...ne znam sta je Crawfordu..ali krivi smo zato sto nas Kingsi ubise na PP, a mi ne moozemo u istom nita uraaditi ..opet vodis 2-0 I ONDA PRIMIS ONAKAV GOL PA ZATIM 3-1 I SAD JE 3-3... sve je to uzrok loseg PP

LJUDI IMAJU QUICKA NA GOLU VELIKA PREDNOST..... j bi slijedece godine Milera doveo slobodan je

edit
4-3 gubimo. hahaha smjesno zalosno sta drugo reci..opet isto kao prva utakmica jednostavno moral sam sebi oboris nakon prilika koje profulas i PP i prednosti koju 9imas...vidi sad sta RADIMO kao amateri ponovo bespotreban penal sad trebmo opet primit gol i zavrsit utakmicu zbog gluposti..

edit;

Quick je stroj...u slucaju serije New Yorka i Kingsa bice odlican dvoboj golmana ...Hawksi su izjednaicli nekako ali Quick je maestralan visi gol u zraku pitanje je kad ce 5 gol.. ako nas Kingsi ne kazne sad

EDIT:

ETO ODE U OT..ebiga opet smo vodili dva razlike prokockali..ovaj period smo bili dosta dobri ali ne mozes Quicka savladat da si h;jeb....PP nam je blago receno katastrofa

EDIT:
Zijanit cemo sta smo sad sve u OT fulali....kaznit ce se ovo cak bio prazan gol ebo mater
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 maj 2014, 06:13

Kakva utakmica kakav tempo ludnica ..sa jedne i druge strane...jedna od boljih koje sam gledao zadnjuh godina ..posebno treci period i OT.
I uz to pobjeda koja je izborena veoma tesko ali tesko je bilo za ocekivat da ponovo dva gola prospemo u dva navrata smo to imali..bice jos bolja tekma u LA za par dana
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samovasposmatram
Kontakt:

Re: AW: NHL

Post Postao/la samovasposmatram » 30 maj 2014, 01:58

SaltCityAttack je napisao/la:Kakva utakmica kakav tempo ludnica ..sa jedne i druge strane...jedna od boljih koje sam gledao zadnjuh godina ..posebno treci period i OT.
I uz to pobjeda koja je izborena veoma tesko ali tesko je bilo za ocekivat da ponovo dva gola prospemo u dva navrata smo to imali..bice jos bolja tekma u LA za par dana
I za mene jedna od boljih utakmica zadnjih godina u NHL

Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 30 maj 2014, 02:40

Odlična utakmica u MSG-u , Rangersi imaju incijativu napadaju, imali su i Habsi jedan opasan napad. Na svaku pločicu se ide kao da život zavisi od nje a što je najinteresantnije nema isključenja (samo jedno i to pogrešno).
11:3 omjer u šutevima u korist NYR, Tokarski odličan, uopšte se ne primjeti da Price nije na golu Habsa i smijem se usuditi pa reći da bi u ovoj seriji mogao biti samo gori teško da se može bolje od ovog :?
Inače skoro 7 golova po utakmici je prosjek u ovom finalu i dosadašnjih 5 utakmica, apsolutni rekord

Edit: Staala bi trebalo odvest psihologu na ovoj pauzi, koje gluposti radi zadnje dvije utakmice to je nevjerovatno. Sad pravi bespotreban PP a u prošloj utakmici je direktno kriv za 3 gola :roll:

Edit: na ovoj utakmici ni "g" od gola za sada, Rangersi i PP :roll: 24 ili 25 PP nisu zabili u MSG :roll: večeras u 3 PP uspjeli su pogoditi stativu. Henrik :tokralju:

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 30 maj 2014, 03:40

Evo ga konačno,Boyle za Moora :!: Zasluženo dvije minute prije kraja drugog perioda.

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 30 maj 2014, 03:59

Može se komotno čestitat Rangersima, Habsi slabo za match broj 6, baš sam razočaran igrom.

Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 maj 2014, 08:34

Uh, konacno, sad mogu reci da je bila dominacija u game6 :D ... Nema vise sjedenja u Henrikovom krilu..
Sad finale, jedva cekam!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

arfi
Kontakt:

Post Postao/la arfi » 30 maj 2014, 10:25

dakle opet bez kanade u finalu :( ali dobro,rangerji nakon 20 godina..ja bi volio u finalu kingse i rangerje :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 maj 2014, 15:12

Habsima vrhunac sezone ostaje izbacivanje Bruinsa :mrgreen:

slika

:tokralju:

Vanek ili Vanish, još traži 8-9 mil :oops:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 maj 2014, 15:58

Sinoć su još i dobro prošli sa 1:0, toliko promašaja, pogotovo u zadnjem periodu.

Kakvo slavlje na kraju :tokralju:

Ivo Daneu
Kontakt:

Post Postao/la Ivo Daneu » 30 maj 2014, 21:39

arfi je napisao/la:dakle opet bez kanade u finalu :( ali dobro,rangerji nakon 20 godina..ja bi volio u finalu kingse i rangerje :D
Dogovoreno! :lol:

Evo več pišem Kopitaru na Facebook, da kaže i ostalim Kingsima....

:kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 maj 2014, 04:16

2-1 vodimo ali sta smo sad profulali mogli smo mozda i tekmu rijesiti ...kontra dva na gpolmana i prazan gol profula Sharp u pm...ebiga samo da nas sad ne kazne ..da nam je otici u treic period sa 2-1 vjerujem da je serija onda nasa ..ako ga primimo 2 minuta do kraja onda smo gotovi kao obicno

edit:

d anapomenem Hawksi nikad u historiji odkad postoje nisu izgubili game 6 :)..hajmo tako ostati hajmooo momci bolja smo ekipa sigurno..i ako Kingsi prodju nece biti nezasluzeno igrjau odlican hockey u ovom playoffu , ali vjerujem da smo bolja ekipa

edit:

svasta ebemu mater i p[enal i igraca manje ebote pa uvbise nas citavu seriju na ovo..ne znam sto smo bezveze onako napravili penal ...ali eto hajde ebiga 3-2 vode Kingsi..ali dobra tekma gori jak tempo nema sta

edit:

3-3 ali pored gola sto smo dali imali smo dva mrtva zicera.. slomi se stap PRVI PUT A DRUGI PUT PROFULA SMO HAMAN PA PRAZAN GOL...sta se prepao slucajno dosoa pack ebiga haahhaa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 31 maj 2014, 05:34

Gutava tekma
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 maj 2014, 05:36

PATRICK KANEEEEEEEEEEE MAJSTOR SVOG ZANATA... DJATE MU ODMAH MVP NAGRADU.. SVAKU SERIJU JE ODLUCIO SVOJIM GOLOVIMA... HALOOOOO CROSBY, MALKIN, OVECHKIN WHO?..GOO HAWKS

EDIT:

WOUUUUUUUUUUUUU KAKVA BORBA KAKVA TEKMA KLANJAM SE JEDNIM I DRUGIMA ZA OVE DVIJE ZADNJE UTAKMICE... OVO SU HAWKSI.. PONOVO IMAMO SANSU SE VRATITI SA 3-1 I UZETI SERIJU I UCI U FINALE..I PROSLE GODINE I OVO SAMO USPJEVA NAJBOLJIM, A MI SMO U OVOM TRENUTKU VJERUJEM OBJEKTIVNO NAJBOLJA EKIPA UZ POSTOVANJE SVIMA, ALI SMO NAJBOLJA EKIPA ..MOZEMO IZUGBIT I SERIJU, ALI MI KAD IGRAMO SVI KAD SMO TU KAD SE BORIMO MALO NAS KO MOZE DOBITI POKAZUJEMO TO
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 maj 2014, 06:20

Nikad ne gubim nadu u Hawkse ljudi umiju znaju imaju takve igrace i malo se ko moze pohvaliti tim...zato treba svako da ih postuje..dvije godine za redom vracaju se od 1-3

Ka sam rekao nema ovdje rutine ..ide ovo u 7 i upravu sam bio..Ako Kingsi prodju bice sasvim zasluzeno..odlicno su odigrali playoff
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 jun 2014, 14:09

Kingsi u zadnjoj tekmi primili 2 gola iz 3 šuta u zadnjoj trećini iako su bili puno bolji do tada, Kane se ukazao nakon 4 tekme i spasio Hawkse :tokralju:

LA je u 8 eliminacijskih tekmi izgubio samo od Chicaga lani, a Chicago nije izgubio još ni jednu 5.,6. ili 7. utakmicu.
Uz to Hawksi su izgubili samo jednu utakmicu kući ove godine i dolaze s dvije pobjede zaredom i sigurno će biti u prednosti nakon ovakvog izvlačenja u zadnje 2 tekme.

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jun 2014, 02:22

VEC JE 1-0 ZA Blackhawkse..sad samo da nastave ovim tempom igrat brzo.

Rio brate kako se Kane ukazao nakon cetri tekme pa lik je utkamicu prije imao 4 asistencije ..to sto nije dao gol ebo to on daje kad treba uvjek :)

EDIT:
2-0 kapiten Toews :)..kazem bolji smo ali onda kad se uozbiljimo kad igramo nas hockey :)

sad je problem veliki sad ja ne volim ovih brzih 2-0 sad cemo mi stat kao obicno..sad cemo pravit penale, pa cemo primit nedaj boze gol u zadnjoj minuti perioda i td...samo da to ne dozvolimo i tekma odnosno serija je gotova

edit;

et sta sam reko nisu ni krenuli odmah beze penal pravimo..a jako smo losi kad vodimo 2-1 vec u par navrata u ovom p;layoffu se to pokazalo, a Kingsi recimo vole kad su down 1-2
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 02 jun 2014, 02:31

Quick je sve primio večeras :lol: Inače dobra odbrana Hawksa u PP Kingsa.

Edit: evo ga 2:1 ili ne? Ipak se gol priznaje, bilo je gusto što jest jest... tek sad nas očekuje još bolja utakmica

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jun 2014, 02:41

a znao sam majkemi nista novo kod nas..izgubis pack i onda primis onakav gol majkemi..i sad trebas strepit ..ne volim nikako kad imamo 2 gola prednosti ali bas nikako..koliko god izgledalo dobro toliko za nasu igru i nije bas ..jednostavno stanemo ne igramo kao sto mozemo ebiga

edit:

hahaha 2-2 ahaha pa ebem vam majku usta jestel normalni?...sreca evo poklonise i oni nama kao mi njima prvi gol sad je 3-2 // ali jos uvjek mi nisu normalni kako mi sebi ovo dozvoljavamo u pm
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 02 jun 2014, 02:45, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []