Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kraljttbvb
- Kontakt:
Indiana Jones onako, prosjek.
Vidi se da je HF ostario, slabo ima akcije, sve neka kamilica...
Vidi se da je HF ostario, slabo ima akcije, sve neka kamilica...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Strange Darling 

- JayCatwright
- Kontakt:
I prvi dio je precijenjena smaračina od filma
Ova dvica je, po svemu što čujem, direktno pišanje režisera po svim incelima koji su kao pouku prvog filma izvukli da je on nekakav heroj.
Da ne govorim što su svi prebukvalno shvatili keca. Film se zove joker i to je jedina poveznica koju film ima s DC-om i stripovima. Da se ne zove joker, ne bi ni u pola kritika bilo ovoliko.

Da ne govorim što su svi prebukvalno shvatili keca. Film se zove joker i to je jedina poveznica koju film ima s DC-om i stripovima. Da se ne zove joker, ne bi ni u pola kritika bilo ovoliko.
Znači isplati se otići u kino, ipak?Finn je napisao/la: ↑04 okt 2024, 18:48Ova dvica je, po svemu što čujem, direktno pišanje režisera po svim incelima koji su kao pouku prvog filma izvukli da je on nekakav heroj.![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Bukvalno, smorio me film strasno, a toliko bio nahajpovan da je to nerealno. I kad kazes ljudima da je naporan i dosadan argument je da 'nisi razumio poentu'

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zar nije prvi dio bio pravo dubok film
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jes. Htjeli ljudi namjerno flopati na box officu i izgubiti milione i milione dolara kako bi poslali poruku.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kasno saznali da nema Taxi Driver 2, pa nisu imali sta da kopiraju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Isto mi je bilo, kontam sto ovo Odo gledati u kinu, sta sebi uradi

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
- Kontakt:
Joker 1 je bio odlican film. Strašna gluma Phoenixa.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Danas filmovi i serije i služe samo za slanje političkih ili aktivističkih poruka. Zato i gube pare masovno. Ne znam koje su to budale idolizirale jokera iz prvog filma da bi se kao trebalo slati nekakva poruka. Jednostavno ljudi uživali u filmu i opisu mentalnih bolesti i kako se ljudi bore s tim. Vrhunski film, sa još boljom glumom Phoenixa. Nije džaba uzeo Oskara. Čim nešto paše mainstreamu, ove holivudske elite idu da to unište jer nije u korelaciji sa njihovim poimanjem svijeta. Fino ih je Gervais opisao, u bobu.
Ricky je Tito na kvadratBundesliga je napisao/la: ↑05 okt 2024, 19:17Danas filmovi i serije i služe samo za slanje političkih ili aktivističkih poruka. Zato i gube pare masovno. Ne znam koje su to budale idolizirale jokera iz prvog filma da bi se kao trebalo slati nekakva poruka. Jednostavno ljudi uživali u filmu i opisu mentalnih bolesti i kako se ljudi bore s tim. Vrhunski film, sa još boljom glumom Phoenixa. Nije džaba uzeo Oskara. Čim nešto paše mainstreamu, ove holivudske elite idu da to unište jer nije u korelaciji sa njihovim poimanjem svijeta. Fino ih je Gervais opisao, u bobu.
- JayCatwright
- Kontakt:
Gluma Phoenixa je jedino sto i valja, a uzmemo li u obzir da Jokera dobro odglumiti i nije neka nauka, onda meh, nista posebno. Prvi dio je definicija mainstreama
-
- Kontakt:
Ma legenda. Boli ga briga šta ove elite misle o njemu. Btw Tarantino je objasnio poveznicu filma, nasilja, i stvarnog života. Nema je. Film je umjetnička forma, fikcija. Ako gledaš čovjeka kako ubija nekoga, normalno da nećeš i ti otići i ubiti nekoga zbog toga.
Trenutno korisnika/ca: L-Train, rio_Ferdy88, tiketoke i 8 gostiju.