Sve rečeno, ne sjećam se ni jednog igrača da je ovoliko dao svojoj zemlji a da su ga vise mrzili njegovi sunarodnjaci.bombaysaphire je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:33Kada mrtvi Kobe sutira 1-20 , pogodi zadnji šut i onda skače i slavi e to je mamba mentalitet .
Kada Džanan Musa isto uradi onda je to ofiraža ...
Zašto ?
Zato što je naš![]()
Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Anfernee "Penny" Hardaway #1
E da mi je neko pricao da cemo bit u boljoj poziciji od hrvatske i srbije ne bi mu vjerovo
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Samo ostaviti reprezentaciju u Sarajevu. To je ključ.
ko zna zna bratebombaysaphire je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:33Kada mrtvi Kobe sutira 1-20 , pogodi zadnji šut i onda skače i slavi e to je mamba mentalitet .
Zašto ?
Zato što je naš![]()

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Sa kojom grupom se mi križamo u narednoj rundi i koliko reprezentacija ide tad u naredni krug ?
Trebaju nam tri pobjede protiv CG i madjarske ...minmalno 3
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Mrzim nasu retardiranu naciju i nas mentalitet.bombaysaphire je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:33Kada mrtvi Kobe sutira 1-20 , pogodi zadnji šut i onda skače i slavi e to je mamba mentalitet .
Zašto ?
Zato što je naš![]()
mosa zlatu mosa bodaslo
Jedina nada.....
Dobiti u augustu CG u gostima sa Nurkicem, probat iznenadit Madjare u gostima, dobit obje kuci.....izgubit obje od Francuza
......da se poklope ostali rez.....
Nemoguca misija
Dobiti u augustu CG u gostima sa Nurkicem, probat iznenadit Madjare u gostima, dobit obje kuci.....izgubit obje od Francuza
......da se poklope ostali rez.....
Nemoguca misija
- ElCartel11
- Kontakt:
Prosli smo napred nekako. Tu nam je sad kapak i ne trebamo se ofirati sa nekim racunicama jer necemo ici na Mundobasket.
Dajem nam 2 pobjede maksimalno sto je naravno premalo.
Musa ima taj pobjednicki mentalitet. Ali po drugoj strani tesko kontrolise svoju psihu u najvaznijim trenutcima. Za nadati se, da ce mu u Realu tu psihu srediti na njihov nivo.
Dajem nam 2 pobjede maksimalno sto je naravno premalo.
Musa ima taj pobjednicki mentalitet. Ali po drugoj strani tesko kontrolise svoju psihu u najvaznijim trenutcima. Za nadati se, da ce mu u Realu tu psihu srediti na njihov nivo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
S kim dobit CG? Sa Jukom nema šanse jer se lik neće odazvati a i pitanje je hoće li i na EB doći. Valjda nas nekad počasti pa odigra neki meč.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kakva je vrucina bila u Skenderiji dobro su i zavrsili mec.
To su radijski komentatori, Kemo je bio iza kosa.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nurkic uopce ne objavljuje repku, mozda je sta i zamjerio
Nema od njega nista

Nema od njega nista
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Bosnic je svojom energijom i temperamentom drzao fokus igraca od pocetka do kraja utakmice i zato smo rutinski rjesavali reprezentacije poput Bugarske. On mozda nije neki vrhunski strucnjak, ali je definitivno bio maksimalno ukljucen u desavanja oko reprezentacije. Beciragic mi djeluje bezvoljno, anemicno, ravnodusno, bezidejno..., a pored toga ne vjerujem ni da je neki kosarkaski strucnjak.
Trebao bi Juka biti tu u augustu, u protivnom ga prekriziti za sva vremena.
Dobitna kombinacija:
- Juka
- Dovesti boljeg Amerikanca
- Novi trener koji ce ih 'ubiti' od rada, uspostaviti neki svoj sistem i odraditi brutalnu pripremu za svakog protivnika - u prevodu: dodatni kvalitet (nekada nemjerljiv) u svakom smislu
- Nadati se 20% boljim partijama igraca poput Atica, Gegica, Sulejmanovica, Halilovica, a Muse 40%
- Nadati se losijim igrama protivnika
Nista ovo nije nerealno kad bi se htjelo, ali vec druga i treca stavka padaju u vodu, a onda, samim tim, i sve ostale nakon toga. Svi ljudi koji imaju bilo kakve ovlasti da nesto promijene u Savezu, apsolutno nista ne rade i ne osjecaju potrebu da rade kako bi (u konacnici) rezultati reprezetacije bili bolji (barem ja imam takav dojam).
Dobitna kombinacija:
- Juka
- Dovesti boljeg Amerikanca
- Novi trener koji ce ih 'ubiti' od rada, uspostaviti neki svoj sistem i odraditi brutalnu pripremu za svakog protivnika - u prevodu: dodatni kvalitet (nekada nemjerljiv) u svakom smislu
- Nadati se 20% boljim partijama igraca poput Atica, Gegica, Sulejmanovica, Halilovica, a Muse 40%
- Nadati se losijim igrama protivnika
Nista ovo nije nerealno kad bi se htjelo, ali vec druga i treca stavka padaju u vodu, a onda, samim tim, i sve ostale nakon toga. Svi ljudi koji imaju bilo kakve ovlasti da nesto promijene u Savezu, apsolutno nista ne rade i ne osjecaju potrebu da rade kako bi (u konacnici) rezultati reprezetacije bili bolji (barem ja imam takav dojam).
Ma proslavlja frajer novi ugovor,kakva ba reprezentacija ne zna ni da igramo

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Goni ga u neku stvar. Kad vidiš kako hoda, pomisliš da je na nebesima. Ufuranko žešći.Unofficialpage je napisao/la: ↑04 jul 2022, 23:20S kim dobit CG? Sa Jukom nema šanse jer se lik neće odazvati a i pitanje je hoće li i na EB doći. Valjda nas nekad počasti pa odigra neki meč.![]()
BenjooJutub je napisao/la: ↑04 jul 2022, 21:57Dovoljno je pogledati kako se ponašaju Dončić i Dragić u reprezentaciji Slovenije i ovi naši naš ego manijaci Atić i Musa. Stid me gledat.

To je to. Bolje je izgledala bez Muse.bordobijeli je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:06Zato sto solira, ne igra odbranu, iritira sa igrace svojom igrom i ponašanjem. Ova ekipa kad nije bilo Muse s Bosnićem puno bolje izgledala nego ove zadnje 4 s Musom.Justin je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:03Nikako mi nije jasno kako nas najbolji kosarkas ima ovoliko hejtera. Covjek koji se uvijek odazove i daje sve za reprezentaciju.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:01Drago mi je zbog pobjede samo da ne igramo tamo neke pretkvalifokacije. Nemam nikakva očekivanja sto se drugog kruga tice. Muß a odigrao malo lošiju sutersku tekmu i odma navalili ko hijene.
Na kraju opak riješio, to je ta klasa.
Hvala Dzanane.![]()
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2 i 17 gostiju.