Ne poznajem, mislio sam da za Juventus navijas

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ne poznajem, mislio sam da za Juventus navijas
Ne kažem da ga treba oprati nego da se tome previše daje pažnje.Poligon10 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 15:13Pisalo se i o onom promašaju igrača Shaktara neku noć. Naravno da će se pisati kad neko onako nešto promaši, a pogotovo ako je to igrač od 80 mil. I ne mora to ništa značiti, ide se dalje, Liverpool je dobio i to je to. Al' pokušati ga oprati i pritom momak već ima nekoliko sličnih promašaja. To mi već nema smisla.Shategabri je napisao/la: ↑27 okt 2022, 15:08Govorim u kontekstu kako se priča, čovjek bi rekao nabio je nebu pod oblake deset metara preko gola.
Ne treba u svemu biti bukvalac.
Svako kolo se piše o nekakvom nestvarnom promašaju Mbappea, Haalanda, ovog onog, eto došao na red i Nunez.
Da je opravdanje, naravno da nije. Al nije vala ni za nekakav bombastični naslov i da se o tome raspreda 5 strana na forumu.
Big deal, dobili 3-0.
Dovoljno dobar da se protiv Bayerna ne obruka.
I jedni i drugi vas trpaju, možda su momci u tome našli neku poveznicu.
normalno je da cemo se trpati kad jesmo iz istog prvog najveceg kosa samo sto su halasi lopovi ko malo ko a mi smo gospoda uvijek bili i ostali
sta vi mrtvi halasi hocete do pola finala ste dosli lopovlukom ,to sto imate titula lp koliko imate ne znaci da ste veci od bayerna kao kluba bajern je institucija sinonim za uspeh u svakom pogled
Drugacije i ne znaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.