Prosle godine het trik protiv njih, pa onda jednom i pet golova im strpo...
Jesus nije u formi sekunde, mislim da je Aguero daleko ispred njega trenutno i da je siguran starter sljedecu tekmu.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Nije moguce.japa je napisao/la:Kane i Salah kostaju ukupno 25.5 a Mane i Aguero 20.8. Realno vrlo lako je moguce da ovaj jeftiniji dvojac na kraju donese vise poena a razlika u cijeni skoro 5 miliona, znaci jedan solidan igrac
Pa ovo je valjda pozitivnouNbx je napisao/la:I ja sam se odlučio za kombinaciju Firmino - Mane, mada sam Manea tek sad doveo. Poslije sljedećeg kola ide Zaha pa ću tako zatvorit krug Zaha - Firmino - Arnautović. Azpi iz meča u meč igra sve ofanzivnije, tako da nisam siguran da li da ga ostavljam u ekipi. Vjerovatno ću uzet Mendya i igrat Mendy - Van Dyke - Alonso.
Znam, ali opet nisam siguran. U početku sam mislio da sam se zayebo i da neće baš visit gore, ali ipak igra ofanzivno, opet manje nego Alonso. Nisam siguran jer ne znam jel mi bolja kombinacija Alonso - Azpi ili Alonso - Mendy. Prije da ću gurnut Mendy-a, jer ako ništa, imaće City dosta više CS-ova od Chelsea. S druge strane, mogao bi Mendy i ofanzivno više uradit. Igram 3-4-3, možda čak i Walkera zamijenim za Mendy-a, pa miksat, nekad sa trojicom i četvoricom u odbrani, ovisno s kim igra Čelzi, jelte.Ramiy je napisao/la:Pa ovo je valjda pozitivnouNbx je napisao/la:I ja sam se odlučio za kombinaciju Firmino - Mane, mada sam Manea tek sad doveo. Poslije sljedećeg kola ide Zaha pa ću tako zatvorit krug Zaha - Firmino - Arnautović. Azpi iz meča u meč igra sve ofanzivnije, tako da nisam siguran da li da ga ostavljam u ekipi. Vjerovatno ću uzet Mendya i igrat Mendy - Van Dyke - Alonso.
Laca, Firmino, Arnautović u napadu, s tim da ću Lacu izbacit, a ubacit Zahu. Sredina Mane - Pereyra - Kante - Izqui - Van La Parra. Tu ide Izqui out, Neves in. Poprilično nakaradnu sam imao sredinu, ali doće to na svoje kroz par kola. Odbrana i nije skupa - 6.0, 6.5, 6.6, 6.5, 5.8. Mendy će me izać jeftinije od Aspija. Također rotacijom Laca - Zaha, biću u plusu 2m, pa ću moć u neka doba još nekog kapitalca gurnut u sredinu kad bude potrebe. Na golu De Gea mrtvi, neka ga.hule_barca je napisao/la:Ako su ti takvi odbrambeni igrači, čime onda raspolažeš u ostatku tima, jer taj trojac nosi dobar dio budžeta.
Prvo kolo fantazija, treće neloše, al drugo me yebalo samo tako. Teško ću se oporavit od drugog kola. Wild card jednom, ili dva puta možeš koristiti u sezoni?hule_barca je napisao/la:To je već bolje, samo požuri, jer dok ti to sve posložiš, ljudi odoše. I ja sam pravio Wild Card prošlo kolo, ne može se ovdje previše čekati pogotovo na početku jer je to možda i najbitniji dio sezone.
Cekaj ja sam imao 76 poena i imam jos De Geu vcrs, jel sportsport liga ova gdje nas ima 109?StevieG8 je napisao/la:Nakon sto je kolo uzasno krenulo sa Richarlisonom super se zavrsilo, 72 poena kako vidim najvise u nasoj ligi u ove sedmice. Buduci da mi je napad mozda i najslabiji dio ekipe bez kapitalca kao sto su Kane, Aguero, Auba vjerovatno cu kad se liga malo zakuha a oni proigraju pocet poprilicno zaostajat s bodovima pa ce biti prilike za wild card. Ne vjerujem da Mitrovic, Zaha i Wilson mogu odigrati cijelu sezonu na ovom nivou.
Moj Emire đeš triple captain ovako ranoronaldo99 je napisao/la:Cekaj ja sam imao 76 poena i imam jos De Geu vcrs, jel sportsport liga ova gdje nas ima 109?StevieG8 je napisao/la:Nakon sto je kolo uzasno krenulo sa Richarlisonom super se zavrsilo, 72 poena kako vidim najvise u nasoj ligi u ove sedmice. Buduci da mi je napad mozda i najslabiji dio ekipe bez kapitalca kao sto su Kane, Aguero, Auba vjerovatno cu kad se liga malo zakuha a oni proigraju pocet poprilicno zaostajat s bodovima pa ce biti prilike za wild card. Ne vjerujem da Mitrovic, Zaha i Wilson mogu odigrati cijelu sezonu na ovom nivou.
Nije to rano nikad, bitno je. Da ga pogodis nije bitno kad, javi se kad ti svog upotrebisFikret1946 je napisao/la:Moj Emire đeš triple captain ovako ranoronaldo99 je napisao/la:Cekaj ja sam imao 76 poena i imam jos De Geu vcrs, jel sportsport liga ova gdje nas ima 109?StevieG8 je napisao/la:Nakon sto je kolo uzasno krenulo sa Richarlisonom super se zavrsilo, 72 poena kako vidim najvise u nasoj ligi u ove sedmice. Buduci da mi je napad mozda i najslabiji dio ekipe bez kapitalca kao sto su Kane, Aguero, Auba vjerovatno cu kad se liga malo zakuha a oni proigraju pocet poprilicno zaostajat s bodovima pa ce biti prilike za wild card. Ne vjerujem da Mitrovic, Zaha i Wilson mogu odigrati cijelu sezonu na ovom nivou.![]()
Imaju dvije lige