OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
Sutra postavljanje novih stolica, i završavanje radova na novoj tribini 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- badblueboylivno
- Kontakt:
Imaš li slika te nove tribine, je li se postavljao krov? Kakve su poprečne grede, beton ili metal?
Hayley <3
Cini mi se da jos se nije doslo do krova,a na toj tribini je samo temelj beton ostalo sve metal.
Nevjeruljem da će se i postavljat krov..:)Penjao sam se na tribinu i mogu reć da će gosti imat dobar ugodjaj..badblueboylivno je napisao/la:Imaš li slika te nove tribine, je li se postavljao krov? Kakve su poprečne grede, beton ili metal?

OFK Gradina Srebrenik
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hvala obojici.
Krov je najavljen u projektu, na onom bokocrtu pa sam mislio da je i to postavljeno, jer kad je sve metal, samo slažeš, kao lego kockice.
Inače sjajan projekt i konačno da je to odrađeno, da osjetite malo PL ugođaja.
Krov je najavljen u projektu, na onom bokocrtu pa sam mislio da je i to postavljeno, jer kad je sve metal, samo slažeš, kao lego kockice.

Inače sjajan projekt i konačno da je to odrađeno, da osjetite malo PL ugođaja.
Hayley <3
-
- Moderator
- Kontakt:
Počelo postavljanje stolica. Uspiješna akcija ''Jedan navijač - jedna stolica''

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Radi li se glazura na ovo sad?Ako ne stave krov pojest ce ovo zima i sunce za koju godinu...
-
- Kontakt:
Hoce li biti 3000 sjedecih mjesta posto mi se cini da je postojeca tribina mala.Ako grijesim ispravi te me.ahmic je napisao/la:Radi li se glazura na ovo sad?Ako ne stave krov pojest ce ovo zima i sunce za koju godinu...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Vidiš da se ne stavlja... treba dosta vremena za takozvano pjeskarenje koje bi dolazilo prije dodatnog zaštićenja ove tribine.ahmic je napisao/la:Radi li se glazura na ovo sad?Ako ne stave krov pojest ce ovo zima i sunce za koju godinu...
Hayley <3
Samo plavo braćo heheheh, sad će da bude lijep stadion, a biće i 3 hiljade sjedećih mjesta, ova stara tribina je duga, a tamo s druge strane i ova nova potpuno tako da će biti to ono što se traži, protiv Sarajeva ima da gori ovdje.....pozdrav braćo iz kišnog Lukavca.....SIOUX & APACHI
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Necemo moci svi da stanemo 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- 7aprildomemoj
Konačno da u srebrenom gradu bude PL
. Mada ruku na srcu neće biti 3000 sjedalica ali eto to je ustupak NS BiH Gradini
Tribina je duga 137 metara, na 1metar stanu dvije stolice pomnožite to sa brojem redova, čini mi se 6-7. Plus ona mala tribina za goste sve u svemu nije k...c u Rasemu već negdje oko 2000 sjedalica. Komšije sretno u nastavku i akobogda da skinete što više skalpova ekipama koje budu gostovale kod vas. Pozz

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Za vas je spremna nova tribina od 200mjesta..nevjerujem da će vas više i doć..Sarajlijc@ je napisao/la:Necemo moci svi da stanemo

Ja mislim da mi domaći nećemo moć svi da stanemo..

OFK Gradina Srebrenik
Braćo očekujemo vas protiv Sarajeva treće kolo..sodagrad je napisao/la:Samo plavo braćo heheheh, sad će da bude lijep stadion, a biće i 3 hiljade sjedećih mjesta, ova stara tribina je duga, a tamo s druge strane i ova nova potpuno tako da će biti to ono što se traži, protiv Sarajeva ima da gori ovdje.....pozdrav braćo iz kišnog Lukavca.....SIOUX & APACHI

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Na ovu tribinu će oko 1200 stolica. Ne može se raditi glazura sad i sve, previše je to.. a krov je planiran za onu tribinu. Šta mene briga za glazuru, nek mi možemo igrati
nećemo sjediti na glazuri nego stolicama (ako ko bude sjedio protiv Sarajeva)
Poz za SL89'

Poz za SL89'
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Ajde Benjo prvo vi uzmite u nedelju u Gabeli X2 da mi malo odmaknemo pa se vi ganjajte poslije sa Sarajevom!!!

Trebali smo pridat Cehaje komplet i napravit stadion za repku 

Kakvi su ljudi,mogli bi kupiti samo 20 markera od njihove prodaje 

Toliko ce Hz doci iz TKBrcko87 je napisao/la:Za vas je spremna nova tribina od 200mjesta..nevjerujem da će vas više i doć..Sarajlijc@ je napisao/la:Necemo moci svi da stanemo
Ja mislim da mi domaći nećemo moć svi da stanemo..

Necu prepirku, neka tribine sve same kazu..i teren naravno.

Vamos je napisao/la:Toliko ce Hz doci iz TKBrcko87 je napisao/la:Za vas je spremna nova tribina od 200mjesta..nevjerujem da će vas više i doć..Sarajlijc@ je napisao/la:Necemo moci svi da stanemo
Ja mislim da mi domaći nećemo moć svi da stanemo..![]()
Necu prepirku, neka tribine sve same kazu..i teren naravno.Super je sto se i kod vas radi na stadionu, pa koliko god.
Ma nema prepirke,dobro nam dosli,svako je dobro dosao u srebreni grad sa dobrom namjerom,neka svako za svoj klub navija..ma bit ce domace publike,tribina ce se natrpat i oni koji ce stojat i oni koji ce da sjednu ..ja sam uvijeren da ce nas bit preko 3000 bit ce to napunjeno i natrpano..
MOdric..MOdric..MOdric..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.