NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA draft
Kad bi samo Knicksi uzeli KAT-a 
Orlando ne bi bio los..Lillard je napisao/la:Samo da mi Marija pokupi neka fina ekipa
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo je haman prvi put da će biti draft, a da ne znam ništa ni o jednom jedinom igraču koji će biti na istom. Jedini kojeg sam gledao je Hezonja, i to vrlo malo. 
Heat bi bio dobar isto, samo ne znam da ce past tolikoRaul_64 je napisao/la:Orlando ne bi bio los..Lillard je napisao/la:Samo da mi Marija pokupi neka fina ekipa
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Porzingis je brutalan potencijal.
216 cm , dere trice i trci ko jelen.
216 cm , dere trice i trci ko jelen.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne bih ga uzeo samo jer je i Biedrins bio brutalan potencijal ili Vesely kao on skocan pa nisu se sastavili :d
Ala si uporedio igrace , nikakve veze.
Ovaj ima mekanu ruku.
Mozda ce biti Barnjani novi jbg al ima odlicne gabarite.
Ovaj ima mekanu ruku.
Ma od Europljana mi je Hezonja daleko najsigurniji (male su sanse da bude beskoristan igrac i bust), a ima i najveci plafon. Dugo nije takav potencijal iz Europe izasao na NBA draft, cudo moze bit.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni je on vise dunkerRaul_64 je napisao/la:Ala si uporedio igrace , nikakve veze.
Ovaj ima mekanu ruku.
Hezonja dolazi poprilicno nespreman u NBA , bez 1000 minuta seniorske kosarke kako treba.
I nije toliko kompletan koliko kratki yt video pokaze.
Odbrana mu je uzasna , nerijetko se potpuno izgubi na toj strani iako ima sve uvjete da bude kvalitetan defanzivac.
Ima strasnu mehaniku suta i siroka ramena da izbacuje tricu lagano al poprilicno prosjecan ball handling gdje ce trebati rada da se kreira suteve.
I nije toliko kompletan koliko kratki yt video pokaze.
Odbrana mu je uzasna , nerijetko se potpuno izgubi na toj strani iako ima sve uvjete da bude kvalitetan defanzivac.
Ima strasnu mehaniku suta i siroka ramena da izbacuje tricu lagano al poprilicno prosjecan ball handling gdje ce trebati rada da se kreira suteve.
Gruba je to definicija za igraca koji redovno istrcava iz blokova i uzima suteve(nerijetko trojke) to "samo dunker" ne moze.tuzlak1987 je napisao/la:Po meni je on vise dunker
Uzeti Bavcica i po prsten
Sto se tice drafta ja se za Oklahomu ne brinem, Presti je majstor za draft
.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Ja bas krenuo pisati za Hezonju i ball handling. U NBA je bek k.arina bez toga (vrhunski bek, tipa Harden), a njegov je veoma los za NBA standarde, pa i u samom potencijalu, a kamoli u onom kakav je trenutno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Hezonjina najveca mana je to sto lik skoro nikako nije u Barci igrao s loptom i sto ga je idiot Pasqual zakivao na klupu nakon svake greske. Nema momak dobar ball handling sigurno al ce u pocetku karijere i bez toga biti koristan igrac zbog izvrsnog suta i dobrih fizikalija za odbranu 1 na 1. Upravu je Raul za njegovu odbranu na igracu bez lopte jer je u Barci cesto znao zaspat pa mu igrac kojeg cuva pobjegne. Vise stvar koncentracije nego neznanja.
kad pocinje lutrija, hoce biti link?
hvala
hvala
A dobro , Hezonja moze opet biti vrhunski 3 and-D igrac.Jer ima sve uvjete da igra odlicnu odbranu.
Vidjet cemo brzo dal ga je Paskval hebao toliko il i sam Mario ima probleme sa glavom i karakterom.
Vidjet cemo brzo dal ga je Paskval hebao toliko il i sam Mario ima probleme sa glavom i karakterom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Historijski gledano bolje je uzeti Amera. Ili si pukovnik ili pokojnik ali ekipe koje predvode Usa igraci su vise u vrhu generalno tj koja ubode prave Amerikance..
Sta mislite ovako koji bi od ovih top prospekata najbolje odgovarao ovim ekipama koje ce imati top 5 pickove ? Po meni:
Lakersi-Towns
Knicksi-Okafor
Philadelphia-Russell/Mudiay
Wolves-Towns
Orlando-Russell/Mudiay
Lakersi-Towns
Knicksi-Okafor
Philadelphia-Russell/Mudiay
Wolves-Towns
Orlando-Russell/Mudiay
- Donnie Darko
- Kontakt:
Objektivno, najidealniji scenarij je sljedeći:
1. pik - Lakersi
2. pik - Sunsi
3. pik - Oklahoma
Kompletna liga sretna i zadovoljna, osim hejtera i mučkih provokatora
1. pik - Lakersi
2. pik - Sunsi
3. pik - Oklahoma
Kompletna liga sretna i zadovoljna, osim hejtera i mučkih provokatora
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj taj Mudiay misterija neka.. Bolje je Winslowa uzeti i zdravo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.