Sport i TV
Re: Sport i TV
OBN opet (tekma srijedom). Za utorak se mislim još ništa ne zna.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Eki Bein kod nas, pa to ne mogu ni da zamislimmessilla je napisao/la:Kako bi Bein pošamar'o ove qurčevite debile.![]()
Navijam za taj scenarij

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Dragana je presla na RTS,trenutno vodi "Sporski dnevnik" i radi u sportskoj redakciji RTS.BluesForever je napisao/la:Dragana![]()
![]()
, zašto je više nema na SK.?
http://www.m.ozzartsport.com/vesti/liga ... port/97516" onclick="window.open(this.href);return false;
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- bosnacazin
- Kontakt:
zanima me koje kablovske u BiH imaju sportklub kanale u ponudi. I mozeli neko ko ima Total tv da napise kakva je ta kuca, kakav je kvalitet signala itd.
Ovdje možeš vidjeti, ne znam da li je 100% tačno, ali može poslužiti.
SK1
SK2
SK3
SK1
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Nije ovo tačno,bar za moju kablovsku 
Sent from Tapatalk

Sent from Tapatalk
http://www.totaltv.tv/TV/111/Raspored+TV+kanala.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Sport i TV
Telemach, logosoft i onaj na ilidji samo sk1, to je u Sarajevu, jbg valjda znaš ponudu u svom gradubosnacazin je napisao/la:zanima me koje kablovske u BiH imaju sportklub kanale u ponudi. I mozeli neko ko ima Total tv da napise kakva je ta kuca, kakav je kvalitet signala itd.

Total TV je dobar, samo sto je poskup, sam prikljucam oko 100km i 15-20 km mjesečno

- akisarajevo92
- Kontakt:
ASK na Ilidzi ima SK1, SK2, SK Golf, Arenu, ES, ES2 u osnovnom paketu.
Don't believe the hype.
Total je odlicna platforma i uvodjenje istog kosta 80km uz prva tri mjeseca pretplata1km,nakon tog perioda korisnik odabire paket,onaj najcesci sa sva tri sportkluba kosta 16km mjesecno .JoseMourinho je napisao/la:Telemach, logosoft i onaj na ilidji samo sk1, to je u Sarajevu, jbg valjda znaš ponudu u svom gradubosnacazin je napisao/la:zanima me koje kablovske u BiH imaju sportklub kanale u ponudi. I mozeli neko ko ima Total tv da napise kakva je ta kuca, kakav je kvalitet signala itd.
Total TV je dobar, samo sto je poskup, sam prikljucam oko 100km i 15-20 km mjesečno
Moja jedina zamjerka totalu je sto se moze spojiti samo jedan tv,sve preko je komplikacija poput nesretne mojatv.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
gdje na netu gledati arena sport kanale?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pogledaj temu u pdf-u virtuelni sport imaš sve objašnjeno i imaju HD arene 

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=9575" onclick="window.open(this.href);return false;filip13 je napisao/la:gdje na netu gledati arena sport kanale?
Eto ti tema o streamingu, da ti ne objašnjavam sam pogledaj šta kaže momak...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Šta je ovo BHT nije više u HD-u? Mi izgleda ne idemo naprijed nego nazad...

Kod mene u HD-u normalaAlucard je napisao/la:Šta je ovo BHT nije više u HD-u? Mi izgleda ne idemo naprijed nego nazad...![]()
![]()

Ovo kod mene je izgleda do mog kablovskog operateraarelinho je napisao/la:Kod mene u HD-u normalaAlucard je napisao/la:Šta je ovo BHT nije više u HD-u? Mi izgleda ne idemo naprijed nego nazad...![]()
![]()

Argentina Open i Copa de Brasil na Areni naredne sedmice 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Arena ozbiljno krenula sa tenisomOtelo je napisao/la:Argentina Open i Copa de Brasil na Areni naredne sedmice

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Realno, najbolje što možeš imati od jednog operatera. Imaš dva SK-a, jednu Arenu i dva ES. Vjerovanto jedini operater u BiH koji u svojoj ponudi ima i Arenu i SK. Jedno vrijeme je na Telemachu (za područje Visokog, bivši Vi-Net) bila Arena, SK1, SK2 ,SK3 i oba ES-a. Onda su ukinuli tu Arenu a i bila je samo zato što je bila prethodno na lokalnom operateru kojeg je Telemach kupio (taj Vi-Net). Inače Vi-Net je bio vrhunski operater, za 10 KM mjesečno si imao Arenu, dva SK-a, i oba ES-a + još digitalni signal bio besplatan samo si trebao imati televizor koji ima DVB-C...akisarajevo92 je napisao/la:ASK na Ilidzi ima SK1, SK2, SK Golf, Arenu, ES, ES2 u osnovnom paketu.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.