Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Ciro nije kriv u njegovom slucaju..Vedada voli i podrzava vise od 80% nacije..Zamislite sta bi bilo da ga je Ciro parkirao na klupu????
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
jedno je sto ga podrzava 80% ljudi koji za fudbal i za Ibisevica cuju tek kada dodju ovi tzv.veliki rezultati,a sasvim drugo i realnije je sta kaze tih 20% ljudi koji prate i upuceni su u fudbalske prilike...ne znam cije misljenje se treba uzeti...majstora zanata ili amatera???Zenicajesampion je napisao/la:Ciro nije kriv u njegovom slucaju..Vedada voli i podrzava vise od 80% nacije..Zamislite sta bi bilo da ga je Ciro parkirao na klupu????
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- NoName
- Kontakt:
Ovo nije tačno. Veću je on podršku imao onda kada je rešetao u Hoffenhaimu pa je sjedio na klupi. Mene zaboli jedna stvar kako on igra u Hoffenhaimu (kada govorimo o reprezentaciji) ali, ruku na srce, u svim ovim utakmicama kvalifikacija nije pokazao gotovo ništa.Zenicajesampion je napisao/la:Ciro nije kriv u njegovom slucaju..Vedada voli i podrzava vise od 80% nacije..Zamislite sta bi bilo da ga je Ciro parkirao na klupu????
Kada za reprezentaciju budu igrali oni koji su u tom momentu najspremniji a ne oni koje žele navijači, novinari ili menadžeri, tada možemo da očekujemo neki uspjeh sa reprezentacijom. Do tada ništa od toga.
STATISTIKA SA FIFA.COM:
Edin Džeko, igrao 12 utakmica (1070 minuta), 9 golova - DAJE GOL SVAKIH 120 MINUTA
Zlatan Muslimović, 7 utakmica (283 minute), 4 gola - DAJE GOL SVAKIH 70 MINUTA
Vedad Ibišević, 10 utakmica (614 minuta), 1 gol - DAJE GOL SVAKIH 614 MINUTA
Matematika je, kao i statistika, egzaktna nauka. Nema moje ili tvoje matematike, brojevi govore za sebe.
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 19 nov 2009, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Puno ste se okomili na Vedada, covjek nije imao lopti, nismo imali sredine ,portugalci su jaki u skoku, a vama jedini krivac vedad, ima vecih krivaca pa njih ne prozivate, popustite malo covjeka
i dobro kaze NoName, dok ne budu igrali najbolji i najspremniji a ne oni koji imaju kredit nista od nas
i dobro kaze NoName, dok ne budu igrali najbolji i najspremniji a ne oni koji imaju kredit nista od nas
Cuva Bog Zelju svog!
- Principatus
- Kontakt:
Neznam koju sam ja utakmicu gledao juce i u Portugalu, ali ako se ne varam stojala su nam juce 3 napadaca na terenu. Ali najbitnije je sto su ova druga dvojica ubacila golcinu. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
opaaaaaaaa cuj ovo majstor zanata......mozda kada je skrabanje po forumima u pitanju.....scorpion je napisao/la:jedno je sto ga podrzava 80% ljudi koji za fudbal i za Ibisevica cuju tek kada dodju ovi tzv.veliki rezultati,a sasvim drugo i realnije je sta kaze tih 20% ljudi koji prate i upuceni su u fudbalske prilike...ne znam cije misljenje se treba uzeti...majstora zanata ili amatera???Zenicajesampion je napisao/la:Ciro nije kriv u njegovom slucaju..Vedada voli i podrzava vise od 80% nacije..Zamislite sta bi bilo da ga je Ciro parkirao na klupu????
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
kazem sto su cinjenice,znam da boli vas kvazi navijace i ove sto bi Ibisevicu ljubili su.ak...ali nazalost,to je realnost i svako ko je gledao ove 2 utakmice vidio je njegovo trenutno neznanje i nemoc.zehro je napisao/la:opaaaaaaaa cuj ovo majstor zanata......mozda kada je skrabanje po forumima u pitanju.....scorpion je napisao/la:jedno je sto ga podrzava 80% ljudi koji za fudbal i za Ibisevica cuju tek kada dodju ovi tzv.veliki rezultati,a sasvim drugo i realnije je sta kaze tih 20% ljudi koji prate i upuceni su u fudbalske prilike...ne znam cije misljenje se treba uzeti...majstora zanata ili amatera???Zenicajesampion je napisao/la:Ciro nije kriv u njegovom slucaju..Vedada voli i podrzava vise od 80% nacije..Zamislite sta bi bilo da ga je Ciro parkirao na klupu????
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
- Kontakt:
Ja nista vise nisam vidio od Dzeke i Muslimovica..cak sam vidio da fulaju ono sto bi Ibisevic dao 100% ..
Mi imamo specifican sindrom...nasa raja kada zavole nekoga onda mu gledaju samo sta dobro uradi (ala Dzeko) ,a kada zamrze nekog onda gledaju samo mane (ala Ibisevic)....po cemu je veci krivac Ibisevic za ne prolazaka nego Dzeko??? Jel on fulio ono u Portugalu???Samo da se razumijemo meni je Dzeko bolji igrac 2x ali morate da shvatite osnove fudbala...mi nemamo krilne igrace uopste...a u Hoffenhaimu Vedad je navikao da igra po tom sablonu igre...i naravno da bi zabio bruku golova da mi recimo imamo Hasana Salihamidzica i da Salihovic igra svoju prirodnu poziciju...pa da ima nekon napokon probiti ono **** krilo...pa mi nismo ljudi imali centarsuta sa desne strane je li to vama jasno?? Je li vama jasno da mi nismo akicje imali ,a ocekujete neke golove...ja vam se kunem sinoc ni Torres nebi dao gol...Drogba bi se napatio
Uz to jos dosta reprezentacija kuburi sa ovim sindromom ...igrac odlicno igra u klubu ,a za repku nula bodova (Henrry,Deco,Ronaldo Cristiano-po vama bi i on bio neznalica jer lose igra za repku itd) A imate igraca koji su klocevi u klubu ali dodju za repku i odigraju svaku tekmu za 10...to je jednostavno tako...nasim momcima treba dati priliku i bodriti ih...a na Ciri je da izabere sta misli da je bolje...statisticki Muslimovic ima bolje rezultate u Repki i zato bi meni igrao.
Mi imamo specifican sindrom...nasa raja kada zavole nekoga onda mu gledaju samo sta dobro uradi (ala Dzeko) ,a kada zamrze nekog onda gledaju samo mane (ala Ibisevic)....po cemu je veci krivac Ibisevic za ne prolazaka nego Dzeko??? Jel on fulio ono u Portugalu???Samo da se razumijemo meni je Dzeko bolji igrac 2x ali morate da shvatite osnove fudbala...mi nemamo krilne igrace uopste...a u Hoffenhaimu Vedad je navikao da igra po tom sablonu igre...i naravno da bi zabio bruku golova da mi recimo imamo Hasana Salihamidzica i da Salihovic igra svoju prirodnu poziciju...pa da ima nekon napokon probiti ono **** krilo...pa mi nismo ljudi imali centarsuta sa desne strane je li to vama jasno?? Je li vama jasno da mi nismo akicje imali ,a ocekujete neke golove...ja vam se kunem sinoc ni Torres nebi dao gol...Drogba bi se napatio

- majestic24
- Kontakt:
E klocevi jedni. Nije ni za klupe jel??? A koji je to nas napadac sta napravio u ove 2 utakmice???? Mi nismo gola zabili,ebi ti onu precku i statitivu dzeke i muslimovica. Dzeko kako je nastvaio mene nece iznenaditi da zavrsi kao i salihamidzic,mislit ce da je zvijezda i da sve mora biti po njegovom. Al et,zivi bili pa vidjeli. Ah da,da Misimovic i dzeko zele da dodaju Vedu barem 20% lopti dok je u izglednoj situaciji,pitao bih vas ja koliko b onda imao golova na kontu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odmah pljuvanje po igracima. Halo ba, stanite malo. Treba da budemo ponosni na ove momke, a Vedo je igracina, sto je pokazao u svom klubu a to ce pokazati i u Repki. Zar vam nije jasno da nismo mogli protiv Fife i Uefe. Receno je da Portugal mora ici i tacka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Zenicajesampion
- Kontakt:
nije po igracima nego samo po ovom klocu...barem sto se mene tice..On je kriv....
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
-
- Kontakt:
Ma klocino jedna, ti pojma nemas, okomio si se na njega i neznas reci ni zasta drugo, bilo je drugih igraca koji su duplo vise grijesili i sto se tice duela u skoku pa ibisevic ih je najvise osvojioZenicajesampion je napisao/la:nije po igracima nego samo po ovom klocu...barem sto se mene tice..On je kriv....
ako u kvalifikacijama zabije samo jedan gol ko napadac onda je to za raspravu pa smetalo to nekom ili ne, mislim da on gubi koncentraciju i orijentaciju u igri a to je pokazao u lisabonu kad je odbranio dva gola muslimovicu a mi smo tu izgubili utakmicu a ne u zenici
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Bravo, dobra dijagnoza...alemao je napisao/la:ako u kvalifikacijama zabije samo jedan gol ko napadac onda je to za raspravu pa smetalo to nekom ili ne, mislim da on gubi koncentraciju i orijentaciju u igri a to je pokazao u lisabonu kad je odbranio dva gola muslimovicu a mi smo tu izgubili utakmicu a ne u zenici
On je samo fizicki na terenu..Pojma nemam sta je njemu u glavi..Garant nema nista, kutija, prazno...Treba se glavom od stativu udarati da dodje sebi
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
sta je sa ovim ljudima isto kao da tema nije Vedad Ibisevic nego(Ko je poceo rat,ti si ne ti si itd....
jao dajte malo popustite,nekima ovdje pojedinacne teme o igracima repke BIH sluze samo da spamaju komentare i govore da su klocevi,da je ovaj kriv onaj.
Pustite malo da ohladi ovo sta krivite sve redom..

jao dajte malo popustite,nekima ovdje pojedinacne teme o igracima repke BIH sluze samo da spamaju komentare i govore da su klocevi,da je ovaj kriv onaj.
Pustite malo da ohladi ovo sta krivite sve redom..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Uh yebem te zivote, dokle ljudska glupost moze iciZenicajesampion je napisao/la: Bravo, dobra dijagnoza...
On je samo fizicki na terenu..Pojma nemam sta je njemu u glavi..Garant nema nista, kutija, prazno...Treba se glavom od stativu udarati da dodje sebi

Njegov IQ je 180, prica savrseno 3-4 jezika i nadje se jedan koji samo zna travu pasti da nesto lupeta.
Da ne spominjem njegove ljudske kvalitete, makar zbog toga je zasluzio veci respekt.
Vom Jäger zum Gejagten
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Ma nema on pojma, truba obicna.....Ko sto neko neki dan rece Ibisevic treba da ide iza Muslimovica i drzi bok u ruci i pise i crta sta ovaj radi
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Ja jeste vi patrioti..i silni strucnjaci!Zenicajesampion je napisao/la:Ma nema on pojma, truba obicna.....Ko sto neko neki dan rece Ibisevic treba da ide iza Muslimovica i drzi bok u ruci i pise i crta sta ovaj radi
Pa treniraj ti fudbal, pa ako uspijes doci na klubu jednog jadnog celika u ovoj cjeloj jadnoj ligi, cestitat cu ti!
Covjek igra u jednoj od najjacih liga na svjetu!
Bas uz pomoc njega i slicnih..Bog je tako dao..svi nasi buduci narastaji imaju priliku da igraju u najacim ligama, jer su on i dzeko i slicni. otvorili put svim bosancima i hercegovcima!
Kada te u njemackoj upitaju odakle si, a ti reknes iz bosne, svi ce znati, bas zbog njih, a nece te pitati vise jeli tamo isad rat!
Pa zahvaljujte se Dragom Bogu sto nam je dao ovakve igrace..pa vi ste glupi i coravi ako nevidite!
dzeku trazi cjela evropa 23 god. , pjanic ima 19 god a nosilac je igre jednog lyona, ibisevic je klocu jedan bio 5-6 strijelac bundes lige iako je odigrao samo polusezonu..i da ne nabrajam sve ovo mi znamo
RECU SAMO JEDNO; IL VOLIS SVE NASE IGRACE; IL NEVOLIS NIKOG, TRECE NEMA!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
Nemam nista protiv Vede, ali evo i predhodni komentari potvrdjuju sto sam napisao. Po mom misljenju je trebao Ciro probati sa nekim drugim, jer ocito neodgovaraju on i Dzeko zajedno...Nema tu ko ga je cuvao, Pepe ili neko drugi, jednostavno momku neide kad igra za repku...Mozda ce se vratit u staru psihicku formu kad zagrije klupu koju tekmu...Ali je*at ga, Ciro vidi nesto u njemu i nije ga bezze koristio, iako se ja neslazem sa njegovom odlukom. Isto bi misljenje imao da smo pobjedili 2-0, a on obadva gola dao.. tako da nese*em.. Neznam koje si tekme ti gledao pa ti je tako dobar igrac..Necromacer je napisao/la:Koji ti je ****?? Ali fakat...pa pored Carvalha i Alvesa i Pepom ispred njih ni Torres se nebi naigrao ,a kamoli Ibisevic koji je 3 klase slabiji igrac!! Kako ne kontate pojedinci neke stvari..jedan Rafa nadal koji je imao 10 x blazu povredu koljena od Ibia ne moze da pobjedi nake levate. A covijek bio prije povrede broj 1 u tenisu...sada ga Nole isamara ko budalu. Ona pauza je ostavila traga sve do zimske pauze + sto Ibisevic nije ta klasa igraca.halotamo je napisao/la:Skandalozno los igrac. On nam je sje*ao utakmicu protiv Spanije (kad je imao cistu sansu, a nije dao gol na 0-0), protiv Portugala (fulio citav gol a niko ni u blizini njega) i naravno veceras... Nemoj te me naopako shvatit, fino on igra u Hoffenheimu, ali za repku je jedan od najgorih igraca koji je ikad igrao za BiH. Dobra je bila polasezona ta prije godinu dana i vise, ali ja bi Ciru stavio umjesto njega da igra spica. Nezna ni dodat, ni primit loptu, trci naopako..uh, jednostavno sam razocaran..
Imao je 2 extra pasa...da smo malo manje supci od naroda (tako ko ti nezahvalna ****) mozda bi i prosli njegovi pasovi za Medunjanina i Muslmovica. ALi kada nece nece...pa ni Dzeko nije mogao nista jadnik...cuvaju ga po 2 igraca...imao je 2 mrtve prilike i nije dao 2 cista gola...jel to znaci da je **** od igraca?!
Hajde ne jedi go-vna kada je hljeb 90 feninga!
STATISTIKA SA FIFA.COM:
Edin Džeko, igrao 12 utakmica (1070 minuta), 9 golova - DAJE GOL SVAKIH 120 MINUTA
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 6 gostiju.