NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 20 jul 2013, 11:59

baltazar1 je napisao/la:polahko ekipa, činjenica je jedna a to nam iskustvo najbolje govori ... koliko pratim Prvu ligu, sa Bratstvom i bez nas, rijetko kad su se ostvarivale prognoze a još češće se znalo desiti da favoriti prije početka prvenstva, često to ne budu i tokom istog ;)

dakle, sabura ... nek se favorizuju Sloboda, GOŠK i ostali ... mi smo i ranijih sezona kao ekipa iz drugog plana redovno bili kandidati za prvo mjesto, a da smo samo jedne godine napravili hajku na polusezoni, sad bi bili u PL
Nek se favorirzira ko god hoce.Ja nisam nigdje rekao da cemo mi sto posto uci to se ne moze znati.Rekao sam sta sam svojim usima cuo od babe kluba i to je to.A ako ja ne smijem dati svoju prognozu ma koliko ona bila naucno-fantasticna onda izvinite svi.... :o
www.nkbratstvogracanica.com

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 20 jul 2013, 13:28

i Dasinu ti ostavi sa zadrškom ... ja sam malo duže oko kluba i mogu ti materijalno dokazati jedno 10-ak izjava tog tipa u proteklih 7-8 godina ;)

nego hoćeš li ti u Doboj Istok???
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 jul 2013, 13:38

baltazar1 je napisao/la:i Dasinu ti ostavi sa zadrškom ... ja sam malo duže oko kluba i mogu ti materijalno dokazati jedno 10-ak izjava tog tipa u proteklih 7-8 godina ;)

nego hoćeš li ti u Doboj Istok???
Dasinu uzimam uvjek sa zadrskom ali cini mi se da se lijepe stvari desavaju oko kluba.

A u Doboj Istok hocu akoBogda, zasto ?
Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 20 jul 2013, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 20 jul 2013, 13:40

Svako ima pravo da vjeruje u nešto što čuje,,,al ako je to Daso reko onda :roll: :roll: fino je imat ambicije al one nisu realne i što to prije se prihvati manje će razočarenje bit..,, ;)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 jul 2013, 16:57

Halftime 0:2 ;)
gazi dalje

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 jul 2013, 19:57

ALBOX je napisao/la:Halftime 0:2 ;)
gazi dalje
Ovako Dobili smo 4:0 strijelci su bili Damir Smajlovic,Kerim Kadrim,Armin Delic,Vahid Kahrimanovic.
Moje videnje tekme je iako je slab protivnik momci konacko IGRAJU nogomet , ne srljaju ne nabijaju lopte nego igraju.Nema price galame i tako toga,cijelo vrijeme su se cula 4 covjeka i to Sadikovic,Zejnilagic,Delic i Kadija(koji su komandovali ekipom.Sto se tice prve postave dosta izmjesano.
Prljaca
Aljukic Kadija Sule Panta
Dela Mevka
Moussa Kera Halil
Smajlovic
Tako smo poceli tekmu.
Prljaca dobar bio imo par odlicnih intervencija. Sule ,Kadija i Panta na nivou.Aljukic odlican dosta probijanja a i u defanzivi odradio svoj dio posla.Mevka standardan dosta lopti pogubio.Dela pokazuje da ce biti mozak ekipe,igracina stvarno.Moussa asistiro u 2 navrata dosta probijanja dobro odigrao.Halil trci ko lud i odigro je dobru tekmu.Kera dao go imo odlicnih pasova i dobro se snalazi na novoj poziciji.Smajlovic trci ko lud stalno se izvlacio na stranu i pokusavao uposliti saigrace , dosta puta pobjegao stoperima i izlazio 1 na 1 al je Novalic stalno dizo ofsajde (forsiro ofsajde al eto...) Sve u svemu dobra igra ali sutra pravi test....

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 20 jul 2013, 20:06

Delić i Halilović su pokazali da su pojačanja u pravom smislu te riječi. Inače, lagano savladan protivnik i baš se osjetila razlika u kvalitetu. Sutra u finalu ko god da bude, kvalitetom je slabiji od Bratstva, sigurno. Nisu nešto oduševili ni jedni, ni drugi u ovom drugom meču.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 20 jul 2013, 20:49

Dobro bratstvo izgledan na prvi pogled kako ce ici dalje vidit ce se.........
primjeti se disciplina u igri cuju se samo sadikovic,šinja a u terenu Šule i kadija ostalo sute i igraju...
standardno dobro odigrala zadnja linija pogotovo u prvom poluvremenu di sutno jednom na gol...
sreda takodjer sa delicem ok....
smajlovic ok za sada,sutra jaci protivnik pa vidjet cemo...

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 jul 2013, 20:51

Fino , fino 2 pripremne nismo gola primili ko sto sam reko odbrana beton.. izgleda napad proradio ide na dobro ..na moju radost ;) a na pojedinaca veliku zalost :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 jul 2013, 21:51

Ugledah sada da je na bkc-gracanica izbacen sledeci sastav
Prljača - Salkić - Pantić - Šuša - Kadić - Delić - Mevkić - Kadrić - Halilović - Diabang - Smajlović.
Samo da kazem da je greska napravljena nije Salkic igrao u prvoj nego Aljukic ;)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 20 jul 2013, 21:56

nije Aljukić krenuo na beku nego ovaj novi Salkić ;)

tamam utakmica, a Kahrimanović sve bolji...dva gola u dvije utakmice
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 jul 2013, 22:32

baltazar1 je napisao/la:nije Aljukić krenuo na beku nego ovaj novi Salkić ;)

tamam utakmica, a Kahrimanović sve bolji...dva gola u dvije utakmice
Druze sad ne kontam znam da je Aljuka bio s broje 22 i da je igro na desnom beku jesam li upravu ?
A Kahrimanovic komotno mjesto Mevke u prvu postavu ako nastavi ovako igrati i on a i Mekva :D
I znas li mozda gdje je Damir Omerovic bio juce tj sto ga nije bilo :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 21 jul 2013, 10:08

jučer su koristili iste dresove neki igrači pošto su svi igrali a nema dresova toliko, pa je možda došlo do pometnje

znači, Salkić je počeo na beku a Aljukić je ušao u drugom poluvremenu, 100%

za Kaneta ne znam gdje je, vidiš nisam ni primjetio

protiv Doboj Istoka je bila jedna jača trening utakmica, danas ćemo protiv mlade, rastrčane i dosta ozbiljnije ekipe Gradine vidjeti na čemu smo ... za sada

i da dodam da je za mene Kerim jučer bio najbolji, iako su svi odigrali korektno
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 jul 2013, 10:21

baltazar1 je napisao/la:jučer su koristili iste dresove neki igrači pošto su svi igrali a nema dresova toliko, pa je možda došlo do pometnje

znači, Salkić je počeo na beku a Aljukić je ušao u drugom poluvremenu, 100%

za Kaneta ne znam gdje je, vidiš nisam ni primjetio

protiv Doboj Istoka je bila jedna jača trening utakmica, danas ćemo protiv mlade, rastrčane i dosta ozbiljnije ekipe Gradine vidjeti na čemu smo ... za sada

i da dodam da je za mene Kerim jučer bio najbolji, iako su svi odigrali korektno
Ma dobro nemoj se ljutit sto pitam nego onako mi nije bilo jasno jer ne kontam ko je onda stoper koji je usao umjesto Kadije na poluvremenu ? A znam da je od pocetka drugog dijela igrao Aljuka na desnom beku s tim brojem 22 koji je igrao i prvo poluvrijeme pa mi zato nije jasno ali mozda je i zabuna , nebitno valjda danas ne bude zabune.Po meni ako su dva razlicita beka igrala dva poluvremena odlicna su oba,iako mislim da je to bio jedan igra ali ok ;)

Kane nije bio ni na klupi , da nije i on gdje otiso :O

I kerim i jeste bio najbolji a Mevka najlosiji puno brate drzi loptu izmislja toplu vodu....

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 21 jul 2013, 10:41

ma kakva ljutnja, nisam je od tih što se tako brzo ljute, svoji smo...

kako sam ja skonto, Salkić je prešao na Kadijino mjesto a Aljukić je zaigrao na beku (pa ga je kasnije u sredinu vratio a Erka na beka) samo što su te dresove mijenjali pa su zbunili sve

a Mevka bi mogao imati problem sa tušenjem lopte, on sigurno ima mjesta u ovoj ekipi i on kad igra ono što zna, jedan je od najboljih igrača u ligi na tom mjestu, dakle trči, uzmi loptu, predaj i završi posao

on kad počne da vuče, pametuje i gradi igru odmah upada u probleme

znam da može igrati jednostavnije i samim time bolje, a vjerujem da će i on to skontati, nek malo više sluša savjete sa klupe i eto ga u prvih 11
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 jul 2013, 11:08

baltazar1 je napisao/la:ma kakva ljutnja, nisam je od tih što se tako brzo ljute, svoji smo...

kako sam ja skonto, Salkić je prešao na Kadijino mjesto a Aljukić je zaigrao na beku (pa ga je kasnije u sredinu vratio a Erka na beka) samo što su te dresove mijenjali pa su zbunili sve

a Mevka bi mogao imati problem sa tušenjem lopte, on sigurno ima mjesta u ovoj ekipi i on kad igra ono što zna, jedan je od najboljih igrača u ligi na tom mjestu, dakle trči, uzmi loptu, predaj i završi posao

on kad počne da vuče, pametuje i gradi igru odmah upada u probleme

znam da može igrati jednostavnije i samim time bolje, a vjerujem da će i on to skontati, nek malo više sluša savjete sa klupe i eto ga u prvih 11
Ma napravili su pomutnju ali nema veze ...

Mevka je dobar igrac ali to kad krene tusit loptu sam sebe uvaljuje u probleme...Juce je bas bilo vidljivo da Dela i Kera ne komplikuju primi dodaj a kad lopta dode do Mevke njemu treba 4 do 5 dodira...

Nesto sto je za svau pohvalu su Denis i Sinja sa puno savjeta sto se u zadnje 2 3 godine i nije bas culo..I culo se da Denis trazi igru 1 ili 2 dodira od igraca...

Potez za pohvalu kada Nenad dade kapitensku najmladem igracu na terenu Mrkovicu ;) :D

NusretaN
Kontakt:

Post Postao/la NusretaN » 21 jul 2013, 11:12

nema daso otisao na more timkov u rezervi dok mu ovaj posalje poruku timkov je danas u prvim sastavu onaj driogeras panta jadna mako nevaljaju mu ko biva kopacke

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 21 jul 2013, 11:22

ali mene oduševljava Kahrimanović...pratim ga od kako je stigao u Bratstvo, odlična tehnika, dobro građen i kontam da klinca pošalju u teretanu sa kakvim stručnim licem da dijete popravi muskulaturu, nabije jedno 5 kila mišića, eto igrača ko bomba

na početku je bio bojažljiv, da ne kažem stidljiv i povučen, malo i trom, neokretan ali sada je to već druga priča
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 jul 2013, 11:25

baltazar1 je napisao/la:ali mene oduševljava Kahrimanović...pratim ga od kako je stigao u Bratstvo, odlična tehnika, dobro građen i kontam da klinca pošalju u teretanu sa kakvim stručnim licem da dijete popravi muskulaturu, nabije jedno 5 kila mišića, eto igrača ko bomba

na početku je bio bojažljiv, da ne kažem stidljiv i povučen, malo i trom, neokretan ali sada je to već druga priča
Upravo tako on je bas igrac koji se ne primjeti puno na terenu ali kada uradi nesto to ostaje upecaceno.Npr juce nije ga bilo dobrih 10 minuta i onda 3 4 dobra poteza i bum 4:0 za Bratstvo ;)

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 21 jul 2013, 11:31

Utakmica sa Gradinom u drugom kolu biće paravi test za Bratstvo,tu će se vidjet od čega je ekipa sazdana,,,danas vjerovatno taktiziranje od strane Gradine,,,vjerovatno nastup sa kombinovanim sastavao,,,za Bratstvo sam gotovo siguran da će nastupit u naj sastavu,,,ali lično mislim da će se u Srebreniku već znat imal optimizma za narednu sezonu,,,

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.