Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Bice i Olympique de Sarajevo jednom
a nakon toga Atletico Sarajevo

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
moram priznati da su ovi vucovi velika konkurencija hordama i manijacimaFrutek je napisao/la:Bice i Olympique de Sarajevo jednom![]()
![]()
a nakon toga Atletico Sarajevo
![]()
![]()
manijaci i horde cuvajte se nasim gradom vucovi prolaze hahahahahhahahahhahahhahhahhahahhahahah
Za zivot cijeli!
- Megamon
- Kontakt:
a jesi navro Nole!,vidis bolan da ti brisu postove jer navodis ime navijaca a znas da je zabranjeno otkrivati identitet 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Kad ti skupi 110 postovaMegamon je napisao/la:a jesi navro Nole!,vidis bolan da ti brisu postove jer navodis ime navijaca a znas da je zabranjeno otkrivati identitet
A raja šta mislite o izgovoru OlimpiĆ ili OlimPIĆIČ šta je bolje
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:seven da ti nisi jedan od sestorice u coporuseven je napisao/la:¸mirzza je napisao/la:Bravo Vucovi, nema vas ni deset, neki omanji copor hahahahahahah
hahaha stvarno smiješno, budali je i ispruženi prst smiješan
hahaha umirem, je.b.ot.e pa kolko vi imate godina
on je sedmi samo bio bolestanThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:seven da ti nisi jedan od sestorice u coporuseven je napisao/la:¸mirzza je napisao/la:Bravo Vucovi, nema vas ni deset, neki omanji copor hahahahahahah
hahaha stvarno smiješno, budali je i ispruženi prst smiješan
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Samo nebrisite

Samo nebrisite
-
Nagib Nizbrdica
- Kontakt:
Vise reflektora na stadionu od njih 
- RK Gradacac
- Kontakt:
Muhamed Subašić dobio poziv za "A" reprezentaciju, jedan od rijetkih koji se uspio izboriti iz jednog tima iz PL BiH za mjesto u najboljoj selekciji 
Ibrahhim Sehic.maltasa je napisao/la:Muhamed Subašić dobio poziv za "A" reprezentaciju, jedan od rijetkih koji se uspio izboriti iz jednog tima iz PL BiH za mjesto u najboljoj selekciji
imam tlinest godina , i ja sam navijajo za olipić da bi sebi mogo kupiti ben 10 onaj sat, posto mi je cika nijaz dao 20 maraka. 
Jel se more u Tuzli za njih navijat, mogu ja nafatat ove djecurlije pa im bit´ managernime_tm87 je napisao/la:imam tlinest godina , i ja sam navijajo za olipić da bi sebi mogo kupiti ben 10 onaj sat, posto mi je cika nijaz dao 20 maraka.
Ljubomorne duse mogu svakako da nam glabaju.Za jednu godinu imamo mnogo toga za pohvaliti a o vrijednosti i organizovanosti ne zelimo pricati.Ne zelimo i ne zanimaju nas drugi a mi znamo gdje idemo.Trenutno Subasic je jedini PL igrac u repki a u svakoj repki od U 17 U 19 I U 21 imamo kako kapitene tako i igrace.Mnogo smo ispred sviju za tako malo vremena a mogu misliti na proljece kada se ocekuje odlazak na nasu Otoku.

- Megamon
- Kontakt:
Zaboravio si reci da sline blises od rukavnime_tm87 je napisao/la:imam tlinest godina , i ja sam navijajo za olipić da bi sebi mogo kupiti ben 10 onaj sat, posto mi je cika nijaz dao 20 maraka.
Svi smo mi Olimpicic
@herbion
Hocete se vracati
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
svakako 
herbion je napisao/la:Ljubomorne duse mogu svakako da nam glabaju.Za jednu godinu imamo mnogo toga za pohvaliti a o vrijednosti i organizovanosti ne zelimo pricati.Ne zelimo i ne zanimaju nas drugi a mi znamo gdje idemo.Trenutno Subasic je jedini PL igrac u repki a u svakoj repki od U 17 U 19 I U 21 imamo kako kapitene tako i igrace.Mnogo smo ispred sviju za tako malo vremena a mogu misliti na proljece kada se ocekuje odlazak na nasu Otoku.![]()
![]()
Bolan ko ce vam vjerovat kad iznosite neistine , Ibrahim Šehić je bio jedini igrac iz premijer lige u reprezentaciji , drago mi je da je jos jedan momak iz nase lige dobio poziv to pokazuje da liga napreduje
Ti fakat si lud,ili se pravis lud.Kakv bolan jedini Subasic covjek ti fino napisa Ibrahim Sehic, prosao sve kategorije u repci i sad je kod sline.Cuj "imamo kako kapitene tako i igrace" sta je pisac htio reciherbion je napisao/la:Ljubomorne duse mogu svakako da nam glabaju.Za jednu godinu imamo mnogo toga za pohvaliti a o vrijednosti i organizovanosti ne zelimo pricati.Ne zelimo i ne zanimaju nas drugi a mi znamo gdje idemo.Trenutno Subasic je jedini PL igrac u repki a u svakoj repki od U 17 U 19 I U 21 imamo kako kapitene tako i igrace.Mnogo smo ispred sviju za tako malo vremena a mogu misliti na proljece kada se ocekuje odlazak na nasu Otoku.![]()
![]()
Sta ste to vi ispred svih?Sto bacate ublehe da taj famozni Subasic vrijedi milion
Kakva bolan crna Otoka,klasicna kota gdje se skupljaju alkoholicari i ovi sto idu na evMonterest
I dalje vjerujes da ce se na famoznoj "otoki" olmpicic igrati svoje utakmice
1921-2011
jesi li ubjedjen da ce dovijeka Otoka biti mjesto za narkomane,kada je igrac u pitanju govorim o trenutnom stanju.
herbion je napisao/la:jesi li ubjedjen da ce dovijeka Otoka biti mjesto za narkomane,kada je igrac u pitanju govorim o trenutnom stanju.
?, Трн, &. %, %, $ " "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.