1. To što mene pitaš, pitaj Mamića. Ili bolje reći Vahu i Mamića, jer se ovo naslućivalo već prije, pročitaj moje postove unazad par stranica.Johnyx95 je napisao/la:Cekaj,ako ga je doveo zbog LP,zasto mu nije dao sansu da pokusa ostvariti cilj ? Onda,naravno ako to ne bi uspio,nek mu da otkaz.Druga stvar,losa igra=losi rezultati,ali ja ne vidim losih rezultata.Osim sto i druge ekipe igraju nogomet,pa nije lako davati svaku utakmicu po pet komada.I treca stvar,osvojena je liga,tu je i kup...To je isto ko da je Moratti 'nakon lose igre protiv Barcelone' dao otkaz Mourinhu.jacky09 je napisao/la: Doveo je Vahu zbog LP, a otjerao ga je zbog realno loše igre u zadnje vrijeme.![]()
Ko bi onda mogao ?Nece valjda onaj balvan Jurcic.jacky09 je napisao/la:No, ništa mu ne daje za pravo da ulazi u svlačionicu, neka radi svoj posao. Ovo za Kužeta sam ja natuknuo, ništa se još ne spominje. K tome, ako se ne varam on vodi Albaniju.![]()
jacky09 je napisao/la:Maminjo je dobar trgovac, ali ti ne stoji ovo poluigrači, to su sve reprezentativci jedne od najboljih europskih reprezentacija i standardni igrači u svojim klubovima. Iako, istini za volju za neke je izvukao stvarno lijepu svotu.
Mandzu prodao za 10-ak miliona Vukovima,a ovaj 'pokazao klasu'.Lovrena isto tako za 9 milja Lyonu koji,ruku na srce,nije los igrac,ali jedan Nuri Sahin ce otici iz Dortmunda za 6 miliona,dok je kapiten Blackpoola Adam dosao za samo 500 k.To znaci da je Mamic majstor trzista,ali o nogometu,filozofiji,o lopti on pojma nema.
jacky09 je napisao/la:Ali na kraju, Dinamo od njegova dolaska ne igra u LP, a do tada je igrao.. to je ono što fali. Uz sve ostalo kojeg ima brdo..
Dominacija u domacim takmicenjima je zahvaljujuci jos gorem,ocajnom Hajduku.Da se igra regionalna liga sa jacim Hajdukom i srpskim timovima,vidjeli bismo pravu snagu Dinama.Ovako,ona se vidi tek kad izadju u Evropu.
2. Neznam tko bi mogao. Trebat ćemo sačekati koji dan.
3. Pazi. Ja sam rekao da je sposoban, samo sam napisao da nisu poluigrači. Mandžukić jedini nije neka klasa, ali i on je proigrao u zadnje vrijeme, 5 golova u 5 utakmica je respektabilna statistika u zadnje vrijeme. To za Adama ili Sahina je nesposobnost ljudi koji su ih prodavali ili prodaju. Jedan Sahin vrijedi minimalno 20 milijuna, a Mamić bi ga prodao za 35.
4. To stoji. Regionalna liga je u Dinamovom najvećem interesu. Dobili bi jednog jakog protivnika (Partizan) i još poneki u rangu Hajduka.