Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

dean_
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 19:46

Monolog je napisao/la:@Dean,

Ne moraš biti tol'ki troll. ;)
reci to svojim sunarodnjacima...osjećam se majorizirano

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 18 nov 2011, 19:46

Pa pogledaj Džekinu konkurenciju pa se upitaj jesi dobar idolu, Tevez, Aguero, Balotelli. :roll:
Pjanić konkurencija/Lamela, Perotta, Pizzaro, Taddei, Simplicio.
Spahić konkurencija/Fazio, Navarro, Caceres, Escude
Papac konkurencija/Goian, Weir, Broadfoot, Bocanegra
Lulić konkurencija/Sculli, Mauri, Matuzalem, Ledesma, Brocchi.

Prvo se razmisli kada se nešto kaže. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 19:50

BH Patriot je napisao/la:Pa pogledaj Džekinu konkurenciju pa se upitaj jesi dobar idolu, Tevez, Aguero, Balotelli. :roll:
Pjanić konkurencija/Lamela, Perotta, Pizzaro, Taddei, Simplicio.
Spahić konkurencija/Fazio, Navarro, Caceres, Escude
Papac konkurencija/Goian, Weir, Broadfoot, Bocanegra
Lulić konkurencija/Sculli, Mauri, Matuzalem, Ledesma, Brocchi.

Prvo se razmisli kada se nešto kaže. ;)
protiv dzeke nisam ništa napisao

što se tiče ovih ostalh igrača ..to i jesu jedini vaši igrači o kojima imam solidno mišlenje ali njihova konkurecnija je ipak slabija nego u bayernu i tottenhamu

ma nemam ja šta više reći na tu temu,,,,rekao sam sve u onom velikom postu na prošlim stranicama...a vi se samo izvlačite,nešto muljate i bježite od činjenica ;)

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 18 nov 2011, 20:06

Budimo realni Pjanić je bolji od Kranjčara zar ne ?
Livin' La Vida Loca ;)

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 20:13

BH Patriot je napisao/la:Budimo realni Pjanić je bolji od Kranjčara zar ne ?
inače pjanić mi se sviđa.....on i kranjčar su vrlo sličan tip igrača...znaju s loptom ali ne baš brzi i ne obavljaju im se baš defenzivne zadaće...zato kranjčar grije klupu u tottehmamu, a grijao bi je i pjanic da je tamo....ali pjanić je mlađi 6 godina pa ima vremena da postane bolji igrač od kranjčara

recimo modrić i rakitic su isto plejmejkeri koji znaju s loptom ali istovremeno su i velike radilice..pogotovo modrić
....mladi jajalo igra dobro u kolnu al bilić mu ne daje previše prilika

što se tiče krilnih pozicija tu konkuriraju brži igrači : srna(šahtar),pranjić(bayern m),perisic(borussia d) i vječno ozljeđeni iličevic(hsv)...

al krila su znali dobro odigrat i rakitić i kranjčar

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 18 nov 2011, 20:20

bh patriot daj popusti malo što ti je krivo što su hrvati prošli a mi nismo? jbt i onda se pitamo što smo tu gdje jesmo a samo gledamo da komšiji crkne krava :?
hrvati su dosad miljama ispred naše repke, pobjeđivali su na svjetskom italijane, njemce 2 puta jednom na euru jednom na svjetskom itd. a mi 3 puta do baraža došli. treba da se ugledamo na hrvate jer u njihovom savezu sve su bivši asevi iz generacije '98. rade sistemski ulažu znatne sume i normalno to se vrati kad tad. ovo što su naši momci uradili je fenomenalan rezultat, da dođu do baraža u najpopularnijoj igri na svijetu a još nemamo zakon o sportu na državnom nivou. zato bih vas molio da ne radimo uporedbe jer je to smiješno zaista. često čujem naše navijače kažu onaj modrić qrcu ne valja, olić kita itd. vjerujem da i s druge strane kažu džeko prosječan, miske bezveze itd. stoga malo realnosti ne bi škodilo.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 20:28

ej svi smo se mi složili da hrvatska ukupno ima daleko bolje rezultate od bih

problem je što neki ovdje tvrde da bih DANAS ima bolje igrače od hrvatske...što je jednostavno presmiješno ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 nov 2011, 20:47

@dean kud ces objektivnije od mene Srbina kad kazem da Bosna igra bolje od Srbije? A Hrvatska je br. 1 na Balkanu! Zasto? Pa zato sto na rutinu dobija i kad igra lose. Ima ono sto Srbija i Bosna nemaju. A moras priznati da Bosna ima trenutno bolje igrace, ali vi imate tradiciju, iskustvo i rutinu. I jos nesto hoces se kladiti da cete u sledecim kvalifikacijam ispusiti od Srbije?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 21:05

@dean kud ces objektivnije od mene Srbina kad kazem da Bosna igra bolje od Srbije?
ne možeš bit realan zato jer su srbija i hrvatska jedini istinski rivali na ovim prostorima i normalno je da imaš više simpatija prema bih nego prema hrvatskoj..uvijek će srbi gledat da spuste hrvatima i obrnuto....pa nedavno sam gledao jednu anketu za srpskoj stranici..za koga navijaju u baražu...normalno da je hrvatska dobila uvjerljivo najmanje glasova..nema ljutnje
A Hrvatska je br. 1 na Balkanu! Zasto? Pa zato sto na rutinu dobija i kad igra lose. Ima ono sto Srbija i Bosna nemaju. A moras priznati da Bosna ima trenutno bolje igrace, ali vi imate tradiciju, iskustvo i rutinu.
bosna jednostavno nema bolje igrače u obrani i veznom redu...u napadu imaju edina džeku koji je najbolji napadač na baalkanu ali hrvatska ima puno veći izbor od kojih netko uvijek može bit u formi i zabit....ponekad će povući eduardo,ponekad mandjo,ponekad olić,ponekad netko iz veze(kranjčar prošle jeseni) itd....
ja sam par stranica prije napisao veći post o tome i nitko od vas me nije niti će me moći uvjerit da sam krivu....samo lupetate ;)
bosna ima bolji vezni red i napad od srbije, ali nikako od hrvatske ;)
I jos nesto hoces se kladiti da cete u sledecim kvalifikacijam ispusiti od Srbije
evo ovdje si se otkrio i dokazao da si neozbiljan diskutant...imaš kompleks i ljubomoran si na hrvatsku reprezetaciju ;)

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 18 nov 2011, 21:09

Hrvati kockasti ulažu imaju strašan stožer,i hrpu ljudi koji rade 24h a kod nas???
Svaka čast vidjet ćemo dalje ali mislim da možete skupina je važna bitni faktor.

Još nešto Zagreb je velegrad ,kultura, bio sam na rukometu Bosna igra i na košarci sve ok prošlo super organizacija pa nadam se da će nogomet-fudbal sportski tamo za živjet .
Prepucavanja nema smisla!
Fi hajati.
GO Bosno.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 nov 2011, 21:32

@dean koliko ti imas predrasuda, pa to je nevjerovatno. Hrvatska ima problem kad igra sa Srbijom, cinjenica. Hrvatska je bolja i uspjesnija od Srbije u fudbalu, cinjenica. Bosna ima bolji vezni red od Hrvatske, cinjenica. To ti nemoj priznavati. Ali tako je! Iz Hrvatske bi uvjek uzeo Luku i Srnu. Kranjcar mi se isto svidja. Ostali ne.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 21:45

@dean koliko ti imas predrasuda, pa to je nevjerovatno. Hrvatska ima problem kad igra sa Srbijom, cinjenica.
ti si jedan od onih koji slave veličanstvene pobjede 0:0,i 2:2?
vidiš hrvatska je jedina reprezentacija iz naše buduće skupine koja će igrati na EP...a opet mi ne pada na pamet lajat da ćemo razvalit ove ili one. iako je hrvatska realno najkvalitetnija reprezentacija.....ali zato prijetiš ti čija ekipa gubi do estonije,slovenije,hondurasa..kojoj su se oprostili vidić i stankovic a neki igrači ne žele igrat za nju.....
al eto, mislim da će te utakmice opet završit sa dva remija, a o plasmanu će odlučivat utakmice sa ostalim ekipama...i ne znam kako će hrvatska reagirat nakon EP,posebno ako doguramo daleko...možda dođe do zasičenja i pada forme, a možda budemo i jači jer imamo dosta mladih igrača moraju biti još bolji
Hrvatska je bolja i uspjesnija od Srbije u fudbalu, cinjenica. Bosna ima bolji vezni red od Hrvatske, cinjenica. To ti nemoj priznavati. Ali tako je!
bla,bla,bla
Iz Hrvatske bi uvjek uzeo Luku i Srnu. Kranjcar mi se isto svidja. Ostali ne.
ne bi vam škodio ni rakitic
a i neki od naših 4-5 napadača

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 nov 2011, 21:48

@dean preterujes,ali samo nastavi ako ti to pricinjava zadovoljstvo,znaj da te verno citam i smejem se kakvih likova ima sve na forumu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 18 nov 2011, 21:48

DANTES je napisao/la:@dean koliko ti imas predrasuda, pa to je nevjerovatno. Hrvatska ima problem kad igra sa Srbijom, cinjenica. Hrvatska je bolja i uspjesnija od Srbije u fudbalu, cinjenica. Bosna ima bolji vezni red od Hrvatske, cinjenica. To ti nemoj priznavati. Ali tako je! Iz Hrvatske bi uvjek uzeo Luku i Srnu. Kranjcar mi se isto svidja. Ostali ne.
Bosna NI SLUČAJNO nema bolji vezni red od Hrvatske!!!!!
YNWA!

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 21:58

Devil je napisao/la:@dean preterujes,ali samo nastavi ako ti to pricinjava zadovoljstvo,znaj da te verno citam i smejem se kakvih likova ima sve na forumu. ;)
smejem se i ja...zato volim dolazit na ovaj forum ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 nov 2011, 22:00

dean_ je napisao/la:
Devil je napisao/la:@dean preterujes,ali samo nastavi ako ti to pricinjava zadovoljstvo,znaj da te verno citam i smejem se kakvih likova ima sve na forumu. ;)
smejem se i ja...zato volim dolazit na ovaj forum ;)
Voleo je tako jos jedan,pa je uvek nestajao na par dana kada sam mu poceo odgovarati,a i ti bi verovatno,samo nemam volje da pisem o neozbiljnim stvarima koje neki smatraju ozbiljnim.
A da dolazis na forum samo da bi se smejao ti ne bi nista pisao,vec je tebi gust da se malo kurcis sa tim sto je Hrvatska ne Euru,samo se nesta ne secam da si nesta pisao kada iste te Hrvatske nije bilo na SP.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 22:11

Voleo je tako jos jedan,pa je uvek nestajao na par dana kada sam mu poceo odgovarati,a i ti bi verovatno,samo nemam volje da pisem o neozbiljnim stvarima koje neki smatraju ozbiljnim.
imaš nešto za reći o ovoj našoj temi? misliš da me možeš uvjerit da sam u krivu?
šta da ti kažem...navali ako hoćeš,da se još malo smijem....ili se ne javljaj više
A da dolazis na forum samo da bi se smejao ti ne bi nista pisao,vec je tebi gust da se malo kurcis sa tim sto je Hrvatska ne Euru,samo se nesta ne secam da si nesta pisao kada iste te Hrvatske nije bilo na SP.
nije meni nikakav gušt da se **** što je hrvatska na EP.....to je meni posve normalno i ne uzbuđuje me previše....a da hrvatska nije na ep normalno da mi ne bi bilo do nogometa
ja odgovaram ovima koji su u svojoj ljubomori i kompleksima sami sebe uvjerili da imaju bolje igrače od hrvatskih...u tome uživam,jer je to jednostavno presmiješno...
opusti se.....prehlađen sam,hladno je vani,pa reko da malo vratim u realnost ove nabrijane "patriote"

pa i ovaj tvoj sunarodnjak...on se želi kladit da će srbija razvalit hrvatsku u sljedećim kval? šta sam ja trebao odgovorit na to?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 nov 2011, 22:14

Pa i ti si malo ljubomoran kada neko nesta napise protiv Hrvatske.
I da ja cu se javljati kada ja hocu i kako ja hocu,vidis da mi ovo ispod imena to dopusta,jedini koji bi ovde mogao prestati da se javlja si ti,naravno prinudno,ali ne brini se necu to raditi,ipak sam evropski covek sirokih shvatanja. :mrgreen:

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 22:24

Pa i ti si malo ljubomoran kada neko nesta napise protiv Hrvatske.
prošlo je mene to negdje kad sam napunio 18 - 19 god :mrgreen:
uopće mi nije problem priznat ako je srbija u nečemu bolja od hrvatske....ali već dugo čitam na bosanskim i srpskim forumima da hrvatska ima prosječne,loše igrače,da su vaše zvezde bolje od hrvatskih...pa nalazite razna opravdanja ,ovo ono...bosna i srbija će razvalit hrvatsku itd...naravno to ne bi bio problem da ima veze sa istinom i realnošću.....
pa reko ajde da se ja registiram na jedan forum i nešto vas naučim....
I da ja cu se javljati kada ja hocu i kako ja hocu,vidis da mi ovo ispod imena to dopusta,jedini koji bi ovde mogao prestati da se javlja si ti,naravno prinudno,ali ne brini se necu to raditi,ipak sam evropski covek sirokih shvatanja. :mrgreen:
baniraj me ako misliš da sam nekog vrijeđao...
nego baš razmišljam...ja pratim te razne portale....sjećam se onog perioda nakon što su završile kval za sp pa do početka tog prvenstva....pa ti nisi mogao živjet od srpskih provokatora na doslovno svim hrvatskim portalima i na svim youtube clipovima koji imaju veze sa nogomet...
dok hrvati sad skoro nikako ne podjebavaju srbe kao ni svih prošlih godina

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 nov 2011, 22:29

@deane necete vi daleko dogurati. Jednostavno nemate odbranu za to! Malo vas je ponijela ova pobjeda, ali Turci nisu ni do koljena onim sto su na EP. O da. Sribiji nije bitno ko ce igrati. Mi uvjek dobro igramo protiv dobrih ekipa. Problem su na one slabe. A za Vidica? Pa sine novi selektor mozda vrati i Lazovica i Vidic.
Nego koji je tvoj problem. Kazem bolji ste, a ti bla,bla. Je li ti to ne vjerujes?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.