Adnan Zahirović
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Adnan Zahirović
Kako smo duhoviti 

Pazi molim te, čovjek odigrao pola sata, a ovaj i dalje prosipa matricu o tribinamacalcio je napisao/la:Kako smo duhoviti

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- donniedarko
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Pazi molim te, čovjek odigrao pola sata, a ovaj i dalje prosipa matricu o tribinamacalcio je napisao/la:Kako smo duhoviti

- firefirefirely
- Kontakt:
U zadnjih 9 utakmica, samo 2 puta nije usao u igru + tekma koju je pauzirao zbog crvenog. Makar se malo informisite prije nego sto puni sebe nesto napisete :donniedarko je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Pazi molim te, čovjek odigrao pola sata, a ovaj i dalje prosipa matricu o tribinamacalcio je napisao/la:Kako smo duhoviti![]()
![]()
pola sata nakon koliko vremena provedenih na klupi u drugoligasu ? Pominjes tih pola sata kao da je to neko spektakularno dostignuce .
![]()
- donniedarko
- Kontakt:
Opet ne mijenja cinjenicu da se ne moze ustaliti u pocetnu postavu slabasnog drugoligasa . Van svake takmicarske forme i ne vidim nista pozitivno oko njegove karijere u ovom momentu . Van svake je pameti velicati njegovih 30 minuta i ocekivati trenutno neki njegov povratak u repku .firefirefirely je napisao/la:
U zadnjih 9 utakmica, samo 2 puta nije usao u igru + tekma koju je pauzirao zbog crvenog. Makar se malo informisite prije nego sto puni sebe nesto napisete :
- donniedarko
- Kontakt:
Zadnjih 9 utakmica , 3 puta nije ulazio + utakmica koju je propustio zbog crvenog ( bar navedi onda tacne podatke ako zelis prozivati ) . I da se razumijemo ( podatci koje si znao ali si izostavio ) , ne uzmijaci u obzir danasnju utakmicu , u 4 utakmice na terenu je proveo svega 49 minuta . Nek se on vrati u repku kad vrati karijeru na pravi kolosijek 

Ali ko mu je konkurencija? Rahimic koji ne pamti kad je igrao, Hadzic koji je odron i Medunjanin koji nije defanzivni vezni? Zahirovic apsolutno ima mjesta na spisku. Ne zato sto je u nekoj ekstra formi, nego zato sto je konkurencija odron odrona. On je najmanje losa opcija.donniedarko je napisao/la:Opet ne mijenja cinjenicu da se ne moze ustaliti u pocetnu postavu slabasnog drugoligasa . Van svake takmicarske forme i ne vidim nista pozitivno oko njegove karijere u ovom momentu . Van svake je pameti velicati njegovih 30 minuta i ocekivati trenutno neki njegov povratak u repku .firefirefirely je napisao/la:
U zadnjih 9 utakmica, samo 2 puta nije usao u igru + tekma koju je pauzirao zbog crvenog. Makar se malo informisite prije nego sto puni sebe nesto napisete :
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- donniedarko
- Kontakt:
Ne znam , ja se nadam da ce Susic pozvati Besica da se ponovo proba ali sve je to upitno . Mada suludo mi je i veliko kockanje zvati igraca koji je totalno van forme . Velika dilema , nadam se da ce se ubrzo pojaviti neko rjesenje koje ce unijeti sigurnosti na zadnje veznom .
Ja mislim da sam ja jedan od rijetkih kojem Medunjanin nebi bio u prvih 11 bas zato jer momak nije defanzivni. Kod nas svaki igrac u sredini osim Rahimica i Zahirovica igraju ofanzivno. Imamo odbranu i napad, sredina slaba. Nije ni odbrana neka vrhunska, ali eto, solidna. Ja bih volio da probamo u prijateljskoj ovako nesto:Cartman je napisao/la:Ali ko mu je konkurencija? Rahimic koji ne pamti kad je igrao, Hadzic koji je odron i Medunjanin koji nije defanzivni vezni? Zahirovic apsolutno ima mjesta na spisku. Ne zato sto je u nekoj ekstra formi, nego zato sto je konkurencija odron odrona. On je najmanje losa opcija.donniedarko je napisao/la:Opet ne mijenja cinjenicu da se ne moze ustaliti u pocetnu postavu slabasnog drugoligasa . Van svake takmicarske forme i ne vidim nista pozitivno oko njegove karijere u ovom momentu . Van svake je pameti velicati njegovih 30 minuta i ocekivati trenutno neki njegov povratak u repku .firefirefirely je napisao/la:
---------------------- Begovic --------------------
Mujdza -- Vranjes/Bicakcic -- Spahic -- Kolasinac
------- Zahirovic -- Salihovic/Zukanovic --------
--- Hajrovic ---------- Pjanic -------- Lulic ---
------------------------ Dzeko ------------------------
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Zaha ima da bude i treba da bude pozvan!
Taj momak nikad, ama bas nikad nije zakazao svojom igrom u drzavnom dresu, i ovih 30 minuta se iteako treba velicati. S obzirom da se Bochum bori za opstanak, kod rezultata 1:1 , njeg trener ubacuje da igra 30 minuta i cuva rezultat u tako vaznoj utakmici, kod jednog Kaiserslauterna, to ipak treba da ima neku tezinu.
Zaha je borac , bez obzira koliko vi spominjali Germaniju, mislim to me vise nije ni briga, ja te gluposti vise i ne citam nit se palim na tako nesto. Ovog momka cu uvijek podrzavati, naravno samo da igra, barem da ima dobru minutazu.
Taj momak nikad, ama bas nikad nije zakazao svojom igrom u drzavnom dresu, i ovih 30 minuta se iteako treba velicati. S obzirom da se Bochum bori za opstanak, kod rezultata 1:1 , njeg trener ubacuje da igra 30 minuta i cuva rezultat u tako vaznoj utakmici, kod jednog Kaiserslauterna, to ipak treba da ima neku tezinu.
Zaha je borac , bez obzira koliko vi spominjali Germaniju, mislim to me vise nije ni briga, ja te gluposti vise i ne citam nit se palim na tako nesto. Ovog momka cu uvijek podrzavati, naravno samo da igra, barem da ima dobru minutazu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Covjek koji govor cinjenicnog stanja naziva glupostiemir79 je napisao/la:Zaha ima da bude i treba da bude pozvan!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
Zaha solidno danas, igrat će sve više i nadam se da će se naći na spisku.
Da gluposti napacenih Bosanaca koji ne vide dalje od vlastitog nosa. Sead fudbalska legenda nase drzave, kao i bivse nam, menadzer Zahirovicu, radi za Germaniju, i zbog toga trebam da ga pljujem?gringobih je napisao/la:Covjek koji govor cinjenicnog stanja naziva glupostiemir79 je napisao/la:Zaha ima da bude i treba da bude pozvan!
Trebam da ga pljujem jer je ovim i BIH izasao u susret i momka odveo u Bochum, dao mu prosperitet i hljeb u ruke.
Neka hvala, nisam jedan od tih, a ti svoje cinjenice mozes macku o rep okaciti.
Trebamo sad i Zahirovica pljuvati, jer eto zaboga on je u Germaniji, nogirati to treba.
Yebale vas cinjenice vase.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- donniedarko
- Kontakt:
Dobro zapazanje ali sta ako Zahirovic napravi istu stvar na svjetskom kao prosli put kad je igrao za Bochum . Ono je posljedica igranja van forme . Ne tvrdim da Zahirovic ne moze biti koristan ali s obzirom na njegovu trenutnu formu i dugucak period neigranja , kako mozete ocekivati da se moze suprostaviti puno jacim ekipama na takmicenju ovog formata na veoma delikatnoj poziciji kao sto je zadnji vezni . Mislim da treba naci bolje rjesenje .Murga je napisao/la:
Ja mislim da sam ja jedan od rijetkih kojem Medunjanin nebi bio u prvih 11 bas zato jer momak nije defanzivni. Kod nas svaki igrac u sredini osim Rahimica i Zahirovica igraju ofanzivno. Imamo odbranu i napad, sredina slaba. Nije ni odbrana neka vrhunska, ali eto, solidna. Ja bih volio da probamo u prijateljskoj ovako nesto:
Slazem se da je ovdje preko 70% forumasa opsjednuto glupostima, tipa Germanija, Susic Sead, amidzic itd.
Kao sto neko napisa iznad, Zahirovic je jako zahvalan momak koji je uvijek pruzao max za repku, kao i Muslimovic. Obadvojica su napravili brdo dobroga u repci, a relativno malo u klubovima.
Kao sto neko napisa iznad, Zahirovic je jako zahvalan momak koji je uvijek pruzao max za repku, kao i Muslimovic. Obadvojica su napravili brdo dobroga u repci, a relativno malo u klubovima.
To jeste sigurno rezultat malih minuta igranja. Naravno da zeli da se dokaze kada dobije priliku i onda moze da se zanese nekad. Na kraju ce Pape odluciti, mozda je Vrancic bolje rijesenje sada ili neko treci, ja nisam protiv nekoga drugoga. Bilo kako bilo, tu ce Messi da trci i moramo da imamo nekoga, mada se bojim da ce on prolaziti bilo kojeg naseg igraca kao djecu.donniedarko je napisao/la:Dobro zapazanje ali sta ako Zahirovic napravi istu stvar na svjetskom kao prosli put kad je igrao za Bochum . Ono je posljedica igranja van forme . Ne tvrdim da Zahirovic ne moze biti koristan ali s obzirom na njegovu trenutnu formu i dugucak period neigranja , kako mozete ocekivati da se moze suprostaviti puno jacim ekipama na takmicenju ovog formata na veoma delikatnoj poziciji kao sto je zadnji vezni . Mislim da treba naci bolje rjesenje .Murga je napisao/la:
Ja mislim da sam ja jedan od rijetkih kojem Medunjanin nebi bio u prvih 11 bas zato jer momak nije defanzivni. Kod nas svaki igrac u sredini osim Rahimica i Zahirovica igraju ofanzivno. Imamo odbranu i napad, sredina slaba. Nije ni odbrana neka vrhunska, ali eto, solidna. Ja bih volio da probamo u prijateljskoj ovako nesto:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- samovasposmatram
- Kontakt:
Re: AW: Adnan Zahirović
Eeee mi imamo momčiluku, kad ga Seo mrko pogleda počet će od straha da povraćaMurga je napisao/la:To jeste sigurno rezultat malih minuta igranja. Naravno da zeli da se dokaze kada dobije priliku i onda moze da se zanese nekad. Na kraju ce Pape odluciti, mozda je Vrancic bolje rijesenje sada ili neko treci, ja nisam protiv nekoga drugoga. Bilo kako bilo, tu ce Messi da trci i moramo da imamo nekoga, mada se bojim da ce on prolaziti bilo kojeg naseg igraca kao djecu.donniedarko je napisao/la:Dobro zapazanje ali sta ako Zahirovic napravi istu stvar na svjetskom kao prosli put kad je igrao za Bochum . Ono je posljedica igranja van forme . Ne tvrdim da Zahirovic ne moze biti koristan ali s obzirom na njegovu trenutnu formu i dugucak period neigranja , kako mozete ocekivati da se moze suprostaviti puno jacim ekipama na takmicenju ovog formata na veoma delikatnoj poziciji kao sto je zadnji vezni . Mislim da treba naci bolje rjesenje .Murga je napisao/la:

Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC
- Principatus
- Kontakt:
Poslije SPa se jos moze pogledati, da se Zahirovicu da sansa, ako se ustali u Bochumu. Ali njega kao DM stavljati, covjeka koji u 2. Bundesligi nije standardan. Neka hvala. Fin, miran momak, ali nama treba neko ko je stvarno spreman. Bilo bi sramota njega zvati, a jednog standardnog Marija Vrancica ne. Ali dobro, sramota se u repci cesce desava pri selekciji igraca, tako da.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zar Mario nije Centralni vezniPrincipatus je napisao/la:Poslije SPa se jos moze pogledati, da se Zahirovicu da sansa, ako se ustali u Bochumu. Ali njega kao DM stavljati, covjeka koji u 2. Bundesligi nije standardan. Neka hvala. Fin, miran momak, ali nama treba neko ko je stvarno spreman. Bilo bi sramota njega zvati, a jednog standardnog Marija Vrancica ne. Ali dobro, sramota se u repci cesce desava pri selekciji igraca, tako da.

- Principatus
- Kontakt:
Jeste, manje sam mislio na poziciju nego vise po ligi u kojoj i jedan i drugi (ne-)igraju. A kako kazu navijaci Braunschweiga, Mario je defenzivno mnogo postao jaci. Mario ce uskoro igrati 1. Bundesligu, treba ga sad pozvati i rezervisati, radije njega, nego Zahirovica, cisto radi mjesta na SP koje bi mu ovaj zauzeo, o padobrancima a la Susic ili Vrsajevic da ne pricamo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.