Pa otpustio bi ga ja da znam da ence biti jos mjesec dana, ali ja se svakim danom nadam da ce poceti igrati, i kad sam do sada cekao jbg. ne vrijedi mi ga otpustati, jedino mozda neki trade sa ovim sto su osigurali PO da uradim, dzaba ga ne dam, ali trejdovi su gotovi tako da pisi propalo.jose je napisao/la:Pa ne znam šta čuvaš Rose-a čitavo vrijeme!? Kad je borba za PO u pitanju, otpuštaš sve igrače koji ne igraju i hvataš iz FA nekog ko je trenutno u formi. Bolje bi ti koristio Nate ili Belinelli iz Chicaga nego Rose u ovom trenutku. Ja sam Parkera otpustio čim su rekli da ga neće biti mjesec dana, jer bi to značilo da ću bez njega igrati četvrtfinale i polufinale PO, a u PO je svaki igrač bitan. Da ne govorimo da će Rose-ove performanse kad se vrati biti vjerovatno na nivou Grangera, bar prve 2-3 sedmice, dok se ne uigra.Tracy3McGrady je napisao/la:i ja imam mali milion manje igraca, jos rose i randolph ne igrav, po mi sve dalje.
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Sportfanatik
- Kontakt:
Rose se tek vraća 27.3. protiv Heata ili 30.3. protiv Mavsa, nema razloga da ga držiš
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Granger
Uzeo sam Parkera radi reda,nek bude malo kod mene
Ovi Zelenaši mi baš ne leže,al valjda neće biti problema za PO jer u zadnjem kolu imam lakši matchup
Ovi Zelenaši mi baš ne leže,al valjda neće biti problema za PO jer u zadnjem kolu imam lakši matchup
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
t mac otpusti dr1 trebat ce mi za PO hehe
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
OK, evo odmadema je napisao/la:t mac otpusti dr1 trebat ce mi za PO hehe
http://pokit.org/get/?2dff79ff00c2cb13f ... 885c88.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta cemo??? De napisite ovdje komentare u vezi ovog ostavljana igraca, ja sam vratio da ostavljamo jer necu da odlucujem ja o tome sam. Napisite komentare o tome pa da razmislim sta je najbolje.
PS: Zelim co. comesara, predlazem jose-a, ako ste za isto to napisite pa da zajedno odlucimo posle svega.
ma nemoj sad ostavljat igrace dovoljno je ljudi protiv,ali napravite jasna pravila za sljedecu sezonu,uzmi za co kom koga god hoces meni ne smetaTracy3McGrady je napisao/la:OK, evo odmadema je napisao/la:t mac otpusti dr1 trebat ce mi za PO hehe
http://pokit.org/get/?2dff79ff00c2cb13f ... 885c88.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta cemo??? De napisite ovdje komentare u vezi ovog ostavljana igraca, ja sam vratio da ostavljamo jer necu da odlucujem ja o tome sam. Napisite komentare o tome pa da razmislim sta je najbolje.
PS: Zelim co. comesara, predlazem jose-a, ako ste za isto to napisite pa da zajedno odlucimo posle svega.
Ja sam glasao za ostavljanje igrača.
Svejedno je ko će biti co comesar samo da ne zabušava
Jose bi bio odličan izbor.
Svejedno je ko će biti co comesar samo da ne zabušava
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Di se to glasa, ja ne mogu nikako naći?LBJ MVP je napisao/la:Ja sam glasao za ostavljanje igrača.
Svejedno je ko će biti co comesar samo da ne zabušavaJose bi bio odličan izbor.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
http://basketball.fantasysports.yahoo.c ... ec49ce16fd" onclick="window.open(this.href);return false;Sportfanatik je napisao/la:Di se to glasa, ja ne mogu nikako naći?LBJ MVP je napisao/la:Ja sam glasao za ostavljanje igrača.
Svejedno je ko će biti co comesar samo da ne zabušavaJose bi bio odličan izbor.
Ovdje.
- Sportfanatik
- Kontakt:
7:6 za DA
Ko još nije glasao?
Ko još nije glasao?
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
ako ce ovi sto ne udju u PO imati prve pikove onda ne moramo ostavljati,al sta treba da dvije sezone za redom ganjam "all-stara"(sto ostane) sa 13im 14im pikom?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Imat cete prve pikoveJHam je napisao/la:ako ce ovi sto ne udju u PO imati prve pikove onda ne moramo ostavljati,al sta treba da dvije sezone za redom ganjam "all-stara"(sto ostane) sa 13im 14im pikom?
Zahvaljujem na ponudi, ali ne bih ja za tog ko-komesara. Ko zna šta će biti naredne sezone. 
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
ostavi igrace koji su igrali ove sezone i bili akktiivni za iducu i to je to dajte joseu ili demi komesara ako majka nece bit
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
biti cu ja ali sam kontao pomocnika kao sto sam ja bio donnieu, formalno da donosimo neke odluke zajedno i potvrdjivanje trejdova kad sam ja ili on u pitanju, jer ja kad dogovoril trejd onda mogi potvtditi htjeli vi to ili ne, a kad ima pomocnik onda bi to bio nejegov posao i naravno pottvrdjivanje drugih trejdova kad ja ne stignem, jose ili dema dolaze obzir, jer su uz mene najduze tu i veoma aktivni takodje.
Onda je logično i da se ostavljaju igrači.Tracy3McGrady je napisao/la:Imat cete prve pikoveJHam je napisao/la:ako ce ovi sto ne udju u PO imati prve pikove onda ne moramo ostavljati,al sta treba da dvije sezone za redom ganjam "all-stara"(sto ostane) sa 13im 14im pikom?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Bi bilo logicno da je ovo pravi NBA, ali ja vise volim biti 7-8 pick nego prvi, e u tome je kvaka, mozda napravimo ovdje ranglistu gdje cemo pitati npr. True Celtika koji pik zeli, i tako sa 16->1 ali u tom slucaju bi trebali ostavljati po jednog igraca, mozda je ovo najbolje rjesenje, sta mislite?LBJ MVP je napisao/la:Onda je logično i da se ostavljaju igrači.Tracy3McGrady je napisao/la:Imat cete prve pikoveJHam je napisao/la:ako ce ovi sto ne udju u PO imati prve pikove onda ne moramo ostavljati,al sta treba da dvije sezone za redom ganjam "all-stara"(sto ostane) sa 13im 14im pikom?
To je dobro rješenje.Tracy3McGrady je napisao/la: Bi bilo logicno da je ovo pravi NBA, ali ja vise volim biti 7-8 pick nego prvi, e u tome je kvaka, mozda napravimo ovdje ranglistu gdje cemo pitati npr. True Celtika koji pik zeli, i tako sa 16->1 ali u tom slucaju bi trebali ostavljati po jednog igraca, mozda je ovo najbolje rjesenje, sta mislite?
Zašto ne bi bila pravila kao u NBA?
hajde da sacuvamo igraca jednog i da lagano mozemo vrdit trade kroz pikove prije sezone...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.