Ma na poznatog "travnicanina" Osmana Osmu Bajrica. Vjerovatno ce ovih dana i njegov sin da postane neki kli*** u klubu.travnik je napisao/la:Na koga mislis na osmu ili dudicaslucajniprolaznik je napisao/la:
On je jedini lik koji falio u ovoj prici. Tek sad je ekipa vrh seljakluka,a posteni Sarajka i njegov ahbab Smajo su jos uvijek tu..
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Travnik
Kako je to dobar igrac pa to je strasno kod nas u Slaviji je razvaljivao!!!!Sad na bozicnom turniru jeo je loptu i normalno dobivao aplauze!!!!super je napisao/la:mislim da vam dolazi fazlagic,zadnji vezni dobar igrac osvojio dva kanadska prvenstva " onclick="window.open(this.href);return false;
Strašan napad ce imati Travnik .. Elvir Colic - Mahir Karic

Neriijetko se desilo da igrac koji ode iz zelje pruza fantasticne partije u drugim klubovima, nemoj da te iznenadi i colicaS_Roma je napisao/la:Strašan napad ce imati Travnik .. Elvir Colic - Mahir Karic![]()
![]()
![]()

Pa ja se ne zajebajem brate smijesno jest, al 100 % da ce makar zabiti 5-6 golova kao i ovaj levat nasterabajt je napisao/la:Neriijetko se desilo da igrac koji ode iz zelje pruza fantasticne partije u drugim klubovima, nemoj da te iznenadi i colicaS_Roma je napisao/la:Strašan napad ce imati Travnik .. Elvir Colic - Mahir Karic![]()
![]()
![]()

- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Haris Fazlagic je isto Željino dijete 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
to jest, Travnik je oživio Dudića, Svraku, Fajića i slterabajt je napisao/la:Neriijetko se desilo da igrac koji ode iz zelje pruza fantasticne partije u drugim klubovima, nemoj da te iznenadi i colicaS_Roma je napisao/la:Strašan napad ce imati Travnik .. Elvir Colic - Mahir Karic![]()
![]()
![]()
od kud ti za Karića info? ja samačuo da ide u Vitez
travnik81 je napisao/la:to jest, Travnik je oživio Dudića, Svraku, Fajića i slterabajt je napisao/la:Neriijetko se desilo da igrac koji ode iz zelje pruza fantasticne partije u drugim klubovima, nemoj da te iznenadi i colicaS_Roma je napisao/la:Strašan napad ce imati Travnik .. Elvir Colic - Mahir Karic![]()
![]()
![]()
od kud ti za Karića info? ja samačuo da ide u Vitez
Kod vas je

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
[
Kod vas je
nama trazio puno love,jednostavno nije sad tolika zvijezda da se placa masno kako je nama trazio,sad jedino da niej ovaj vas platio dosta,ipak vam trebaju pojacanja za ostanak
Nama Isakovic dosta uz ove napadace
)[/quote]
jbg vama i ne treba sad puno igrača, a nama gori. Nadam se da će odigrati kao što je igrao u Gošku.
Kod vas je

jbg vama i ne treba sad puno igrača, a nama gori. Nadam se da će odigrati kao što je igrao u Gošku.
zna li se ko nam vodi web stranicu? trebali bi uputiti sugestije da se to malo poboljša.
kad kazes NK Travnik onda mislis nema vise zajebancije a ha ha
kako je krenulo jos cemo se boriti za izlazak na euro scenu do kraja ove sezone

Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
ma prvo daje ostati u ligi. za iskorak treba puno, od tjeranja pojedinih ljudi do dovođenja kvalitetnih pojačanja.trle501 je napisao/la:kad kazes NK Travnik onda mislis nema vise zajebancije a ha ha
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Kakav je ovaj novi trener?
Travnik doveo Brazilca Adriana Guerra Straka na probu
Kako sam danas citao u planu imaju jos dovodjenje nekih igraca iz Meksika,Kanade,Jamajke nisam upratio sa kojom agencijom rade
Kako sam danas citao u planu imaju jos dovodjenje nekih igraca iz Meksika,Kanade,Jamajke nisam upratio sa kojom agencijom rade
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jeli ovo Sepultura gostuje u Travnikunedžad je napisao/la:

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bravo Travnik. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
mislim da ce ovi igraci sto su potpisali vrlo brzo postati i akademski obrazovani pored fudbalske karijere