nikad nismo bolje usli u jedan mec, sa ovakvom formom igraca, u svojim klubovima a da ovako lose odigramo, za nepovjerovati. bit ce nama mucno gledati u utorak, daj boze da grijesim ali izgleda opet nam se smijesi baraza
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
mene samo jeza hvata na pomisao da bi mogli kiksati odlazak na brazil sa ovom genereacijom a dosli smo skoro pa pred vrata
da nam spahic ne osjeti cari igranja na SP sa repkom a toliko je dao za nju, bogu plakati.
nikad nismo bolje usli u jedan mec, sa ovakvom formom igraca, u svojim klubovima a da ovako lose odigramo, za nepovjerovati. bit ce nama mucno gledati u utorak, daj boze da grijesim ali izgleda opet nam se smijesi baraza
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ne pretjeruj.dadnan je napisao/la:Kad pogledam igrace fakat su prosjecna ekipa. Pa pravi su prosjek. Osim skrtela i hamsika se niko ne izdvaja. Weiss im je tu jos pored njih kao bitna karika i to je to. Cak je i hamsik izasao iz igre i opet. Stvarno katastrofa od nase strane. Haj i mi smo pravili cuda ko i oni pa nekad iznenadili mozda kad se nije ocekivalo svako mora doc jednom na red. Al realno iako nemamo sirinu neku kad nam uporedis igrace trebali bi makar 2 razlike da ih deremo.
Kucka iz Genoe, bio na pragu MIlana.
Hubocan iz Zenita, jako kvalitean igrac.
Tu su i ostali kvalitetni igraci: Weiss, Sestak, Pekarik, Svento, Durica...
Ima tamo sasvim dobrih igraca, i nisu oni samo Hamsik i Skrtel.
Bili su na SP 2010, Zilina je bila u ligi prvaka.. Nisu od jucer.
Ma znam al ono kad uporedis nas, morali bi ih pobjediti barem dva razlike ipak man city, stutgart, leverkuzen, roma, stoke, onda miske u malo slabijoj ligi ali nam bitan igrac kao i mujdza i td.
Al eto sta je tu je.
Al eto sta je tu je.
Pa ne mozes tako, onda Wales treba biti na svakom SP i EP..
Bale u Real Madrid, a svi ostali u premiershipu i to standardni igraci.. a ljudi su zadnji u svojoj grupi.
Slovacka ima 2 super igraca, nekoliko odlicnih, nekoliko solidnih... vidi se da znaju igrati, a imaju i puno iskustva. Nisu ekipa za podcjenjivanje.
U Slovackoj se treba igrati kao da je protivnik Brazil. Susic je prije ove utakmice govorio da se Slovacima moze zabiti 3 gola cak i ako Slovaci nesto zabiju, to je smijesna izjava.
Bale u Real Madrid, a svi ostali u premiershipu i to standardni igraci.. a ljudi su zadnji u svojoj grupi.
Slovacka ima 2 super igraca, nekoliko odlicnih, nekoliko solidnih... vidi se da znaju igrati, a imaju i puno iskustva. Nisu ekipa za podcjenjivanje.
U Slovackoj se treba igrati kao da je protivnik Brazil. Susic je prije ove utakmice govorio da se Slovacima moze zabiti 3 gola cak i ako Slovaci nesto zabiju, to je smijesna izjava.
Zadnja izmjena: Razbojnik, dana/u 07 sep 2013, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Razloga za poraz ima svuda, od Papeta, pa sve do pojedinog igraca. Lose spremljena taktika sa 3 ofanzivna vezna, vidno narusena atmosfera u reprezentaciji, podcjena protivnika, decimirani Vrsajevic na desnom beku, nesigurnost Bicakcica, (ne)kreativnost Pjanica i Misimovica u veznom redu, pasivni napad.
Zakazali smo u svim segmentima, osim Emira Spahica naravno, kojem opet ide kapa do poda, posebno one dvije situacije, jednom protiv Nemeca (mislim da je on bio) kad je ovaj isao sam prema Begovicu a Spaha u zadnjem momentu ukliznuo, i kad je spasio ono protiv Hamsika.
Ocekujem da Pape pripremi ekipu dostojno za revans, i da dokaze samo da je ovo bio los dan, i da mozemo bolje. Iskreno se nadam da se zajebavao kad je rekao da ekipu nece mjenjati u revansu..
Zakazali smo u svim segmentima, osim Emira Spahica naravno, kojem opet ide kapa do poda, posebno one dvije situacije, jednom protiv Nemeca (mislim da je on bio) kad je ovaj isao sam prema Begovicu a Spaha u zadnjem momentu ukliznuo, i kad je spasio ono protiv Hamsika.
Ocekujem da Pape pripremi ekipu dostojno za revans, i da dokaze samo da je ovo bio los dan, i da mozemo bolje. Iskreno se nadam da se zajebavao kad je rekao da ekipu nece mjenjati u revansu..
za poraz je kriv pape, ako ne jedino onda ubjedljivo najvise jer limitirane igrace kada imas i das im jos losu taktiku, lose ih postavis, lose usmjeris sta da rade, sta ce oni nego biti losiji nego sto jesu?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
sa razlogom sam bi pesimista i evo rezultat je potvrdio da susic ne znaaa!! on nije i nece biti nikad trener.pa u pm je li taj covjek skontao da centarsuti ne idu..skrtel sve zivo skinuo i cijelu tekmu patnja sa centarsutima, pa ona postavljena taktika na nivou 5-godisnjaka na PES-u..vrsajevic
...neka neka..ovo je dokazalo a sta nas jos ceka vidjecete..usracemo mi i ovo 
Unica grande amore
Jednostavno sinoc su se Pjanic,Miske,Medo,Dzeko i Ibisevic ugurali u 10m i igraju seve protiv 10 igraca Slovacke.Niko ne trci na krilo,niko se ne otvara.Jedina "akcija" je bila ostri ubacaj Lulica gdje su i Vedo i Dzeko pustili loptu da prodje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pjanic sinoc los, Miske deset puta bolji. Imao je troduplo vise kontakta sa loptom nego Pjanic.
Pjanic u par navrata prije nego sto doda ili opuca na gol samo sto nije konobara zovnuo da mu kafu donese.
O Dzeki i Ibisevicu netreba gubiti rijeci jer nisu zasluzili da ih spominjemo posto sinoc nisu ni igrali.
Svi znamo da su sportisti ograniceni sa inteligencijom, sinoc smo imali primjer par exellance.
50 visokih lopti upucucenih sa strane ni jedna nije stigla ali nasi i dalje nastavljaju sa viskim loptama, kao da nikoga nije bilo da kaze: ej pa ne ide nam to hajmo nesto drugo probati.
Selektor Slovacke je ocitao lekciju Safetu kako se priprema ekipa. A ne kao kod nas imamo onakvu bazu repke ali nasi se pripremaju na izletistu. Od pocteka neozbiljnost, posjete familije i raje. Svaki trening je bio otvorenog tipa.
Imam osjecaj da nas strucni stab nije uopste analizirao Slovake, nego je bilo ono ma hajde nema veze idemo mi na cevape na carsiju a slovacima cemo uvaliti 3 komada. Klasicno balkanski, osilili smo se i udarile im pare u glavu.
Neki dan u Ze Skrtel dao interviju za radio i sve bas apsolutno sve je bilo kako je rekao, samopouzdanje i da su otkrili mnostvo gresaka u nasoj igri unazad. Bili su sigruni u sebe da ce odnjeti bod. Moramo priznati da ce nam bod sada u Zilini biti kao kuca. Slovaci su u ovom trenutku bolji.
Pjanic u par navrata prije nego sto doda ili opuca na gol samo sto nije konobara zovnuo da mu kafu donese.
O Dzeki i Ibisevicu netreba gubiti rijeci jer nisu zasluzili da ih spominjemo posto sinoc nisu ni igrali.
Svi znamo da su sportisti ograniceni sa inteligencijom, sinoc smo imali primjer par exellance.
50 visokih lopti upucucenih sa strane ni jedna nije stigla ali nasi i dalje nastavljaju sa viskim loptama, kao da nikoga nije bilo da kaze: ej pa ne ide nam to hajmo nesto drugo probati.
Selektor Slovacke je ocitao lekciju Safetu kako se priprema ekipa. A ne kao kod nas imamo onakvu bazu repke ali nasi se pripremaju na izletistu. Od pocteka neozbiljnost, posjete familije i raje. Svaki trening je bio otvorenog tipa.
Imam osjecaj da nas strucni stab nije uopste analizirao Slovake, nego je bilo ono ma hajde nema veze idemo mi na cevape na carsiju a slovacima cemo uvaliti 3 komada. Klasicno balkanski, osilili smo se i udarile im pare u glavu.
Neki dan u Ze Skrtel dao interviju za radio i sve bas apsolutno sve je bilo kako je rekao, samopouzdanje i da su otkrili mnostvo gresaka u nasoj igri unazad. Bili su sigruni u sebe da ce odnjeti bod. Moramo priznati da ce nam bod sada u Zilini biti kao kuca. Slovaci su u ovom trenutku bolji.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bod u Zilini je ravno porazu. Samo nas 9 bodova u sljedeca tri meca vodi u Brazil.dinoze je napisao/la:Moramo priznati da ce nam bod sada u Zilini biti kao kuca. Slovaci su u ovom trenutku bolji.
- peppo_owen
- Kontakt:
Jedini krivac za poraz je Safet.Jako los odabir igraca kao i formacije.Ubacio je Avdijicu koji ni sam nije znao sta mu je uloga,ofanzivno je kljucao nesto,al defanziva 0 bodova,vazda je kasnio i ostavljao prostora.Izvesti vezni red bez razbijaca protiv Slovacke je ravno samoubistvu.To se moglo i vidjeti.Koliko god Rahimaga bio star on je sinoc morao igrati.Ljudi su nas kontrama ubili.Misimovic nije zasluzio igrati,majstor jeste ali kretnja 0 bodova.Veznog reda mi nismo ni imali,nista konkretno samo lopta kruzi,vraca se Spahi koji nabija posjed sa Frizuricom.
Potez meca je bila izmjena Avdija-Visca.
Razocaran jesam,ali sam imao neki osjecaj da ce nas ljudi dobiti.Safet nas dize u nebo kao da smo Brazil,i to nam se odbilo od glavu.
Sve na kraju kad sagledas,dobro smo i prosli,moglo je hladno biti 3-0 za Slovake.
Potez meca je bila izmjena Avdija-Visca.
Razocaran jesam,ali sam imao neki osjecaj da ce nas ljudi dobiti.Safet nas dize u nebo kao da smo Brazil,i to nam se odbilo od glavu.
Sve na kraju kad sagledas,dobro smo i prosli,moglo je hladno biti 3-0 za Slovake.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Kolko je ozbiljna povreda Mujdze, hocel bit spreman za utorak?
Vjerujte da je on tu bio em bi imali vise normalnih centarsuteva i vise sansi em nas ljudi nebi probili po desnom boku ko kakvu ukrajinku.
Vjerujte da je on tu bio em bi imali vise normalnih centarsuteva i vise sansi em nas ljudi nebi probili po desnom boku ko kakvu ukrajinku.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Krivo je 90% od ljudi koji su dio repke, ukljucujuci Safeta. Sve oko ove utakmice mi se gadi. Od Dzekinog kasnjenja do Safetovih arogantnih izjava kako "dajemo 2-3 gola" i da cemo "vidjet jednu od najboljih ekipa na svijetu". Sve je to pokazalo kako smo neozbiljno usli u ovaj susret i sve se vidjelo na terenu sinoc. Fuj! PLJUC!! Sada imamo samo nekoliko dana da naucimo lekciju.peppo_owen je napisao/la:Jedini krivac za poraz je Safet.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Krivo je 90% od ljudi koji su dio repke, ukljucujuci Safeta. Sve oko ove utakmice mi se gadi. Od Dzekinog kasnjenja do Safetovih arogantnih izjava kako "dajemo 2-3 gola" i da cemo "vidjet jednu od najboljih ekipa na svijetu". Sve je to pokazalo kako smo neozbiljno usli u ovaj susret i sve se vidjelo na terenu sinoc. Fuj! PLJUC!! Sada imamo samo nekoliko dana da naucimo lekciju.peppo_owen je napisao/la:Jedini krivac za poraz je Safet.
Ovo je kolektivna krivica, od selektorda do previse opustenih igraca.
Revans je test zrelosti ! Tezak posao nas tamo ceka, daj Boze da dodju sebi.
Revans je test zrelosti ! Tezak posao nas tamo ceka, daj Boze da dodju sebi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Šta ti je naš jugo mentalitet, kad dobijaš najboji si, najjači, a kad dođe poraz odjednom si najgori, najlošiji, sve lađe padaju u vodu. Vrijedilo bi o tome napraviti dobru psihološku analizu.
ovaj begovic je smjesan golman.. sto prije ga promjenite il nebu dobro..
Nije kriv Pape i vozdrica. Čovjek dobije sve utakmice do sada i sad vam kriv Pape. Nije on kriv, kriva je bolja Slovačka i što se mi znamo dignuti pa reći pobjedićemo ih kod od šale. Ja sam rekao jaranu primićemo mi gol iz nekog zalutalog šuta, što se i desilo. Na kraju opet nije ništa izgubljeno, još smo prvi, sad imamo popravku u utorak.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Toliko si glup post napisao da ni facepalm od 7 milijardi ljudi ne bi bio dovoljan.goala je napisao/la:ovaj begovic je smjesan golman.. sto prije ga promjenite il nebu dobro..
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ne moze kod nas da ne bude ovako.
Moramo mi na najtezi moguci nacin sve proci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.