A brate ne igraju Buducnost Banovici-TroglavTuti je napisao/la:Bojim se da nisu uplatili i ovog glavnog sudiju (pomocnike na jednu stranu da dizu zastavicu a na drugu da je drze dole) koji je inace povezan sa skandalima oko namjestanje tekmi u Njemackoj a vidi cuda izvukli ga iz naftalina da sudi ovu tekmu... jednu od najvazniji sutravatreni je napisao/la:Grčka je debelo platila Škrtelu i golmanu Slovačke onaj glupi autogol i sigurno će učiniti sve da izgubimo.Al opet jbg.kvalitet je na nasoj strani.
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ko se jednom opece nikad ne znas.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A brate ne igraju Buducnost Banovici-TroglavTuti je napisao/la:Bojim se da nisu uplatili i ovog glavnog sudiju (pomocnike na jednu stranu da dizu zastavicu a na drugu da je drze dole) koji je inace povezan sa skandalima oko namjestanje tekmi u Njemackoj a vidi cuda izvukli ga iz naftalina da sudi ovu tekmu... jednu od najvazniji sutravatreni je napisao/la:Grčka je debelo platila Škrtelu i golmanu Slovačke onaj glupi autogol i sigurno će učiniti sve da izgubimo.Al opet jbg.kvalitet je na nasoj strani.
Sta tamo sudija potajno ima sa grcima mozda mu je zena grkinja..
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Druze jedva je Francuze spasio. Ovim ni Goran Paradzik nemoze pomoc kad krenemo u ofanzivu 
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
narode nebrinite se, pape i igraci i navijaci kao da vidim kako kvase guzu na Copacabaninim plazama

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
[quote="Virtu4l"]
Ovo čekamo 18 godina. Ponosan sam da smo moja generacija i ja dio ove istorije i dio ove nogometne zemlje. Srce mi lupa kao nikad, jer sam valjda, kao i svi ostali, shvatio da je došao trenutak da naplatimo sve nedaće iz ranijih godina. Zato jedva čekam da utakmica s Litvanijom počne"

Ovo čekamo 18 godina. Ponosan sam da smo moja generacija i ja dio ove istorije i dio ove nogometne zemlje. Srce mi lupa kao nikad, jer sam valjda, kao i svi ostali, shvatio da je došao trenutak da naplatimo sve nedaće iz ranijih godina. Zato jedva čekam da utakmica s Litvanijom počne"
Ne može ti čist go(npr. ko onaj Hajrovića) poništit.Nije lagano ni namještnu utakmicu sudit
.
Nad tobom sunce najljepše sja
Drzati Salihovica na klupi.pinoglavi je napisao/la:Ne može ti čist go(npr. ko onaj Hajrovića) poništit.Nije lagano ni namještnu utakmicu sudit.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Već 10 000 BH navijača u Kaunasu
Pobjeda je bolja od orgazma!
1.30 koeficijent na dvojku, do sutra bi mogao pasti na 1.20 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
de link dje citas.Gorki je napisao/la:Već 10 000 BH navijača u Kaunasu![]()
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, kakavo stimanje
Da su htjeli pustiti gol, uradili bi to na manje ocigledan nacin. Mucha je 5 minuta prije gola imao fantasticnu odbranu kad je loptu izbacio sa gol linije, a slovaci su u sudijskoj nadoknadi imali situaciju kad je grcki branic u zadnji momenat izblokirao bombu sa 15 metara koja je isla u okvir gola. Yebiga, ono sto se desilo kod gola, to je ta Grcka. Jos od 2004. imaju tu auru koja ih ne popusta. Siguran sam da ce preko baraza na SP.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ima da ih nazigu kao ovaj šaronja
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Semper Fidelis
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:1.30 koeficijent na dvojku, do sutra bi mogao pasti na 1.20
zato se tu igra sledece:
HC2 (kvota oko 1,75)
ili
prvi gol pada izmedu 1-30 minute (kvota 4)
ili
Prvo Poluvrijeme tip 2 (kovta 1,65)
to je to
jeblo vas vise namjestanje.
eto namjesteno je i kraj
idemo sad uporediti sljedeca faktore
litva - bih
bih ima bolji sastav = 1:0 za nas
bih vec ima iskustva igranja ovakvih utakmica = 2:0 za nas
bih ima navijace na gostovanju = 3:0 za nas
bih ima uigranu ekipu = 4:0 za nas
bih ima individualce koji potezom mogu rijesiti utakmicu = 5:0 za nas
litvanci imaju premije da ginu sto vise = 5:1
litvanci imaju sudije da nam silje = 5:2
litvanci imaju protivnika pod pritiskom = 5:3
litvanci imaju igraca vise = 5:4
j.e.b.i.g.a. ja im vise ne mogu naci prednosti i opet ih vodimo 5:4...sto znaci da samo jedna od 2 njihove pretpostavke nije istinita tipa da sudije ne silje i da nemamo iskljucenog igraca dobijamo hladno 5:2...a bice 4:1
eto namjesteno je i kraj
idemo sad uporediti sljedeca faktore
litva - bih
bih ima bolji sastav = 1:0 za nas
bih vec ima iskustva igranja ovakvih utakmica = 2:0 za nas
bih ima navijace na gostovanju = 3:0 za nas
bih ima uigranu ekipu = 4:0 za nas
bih ima individualce koji potezom mogu rijesiti utakmicu = 5:0 za nas
litvanci imaju premije da ginu sto vise = 5:1
litvanci imaju sudije da nam silje = 5:2
litvanci imaju protivnika pod pritiskom = 5:3
litvanci imaju igraca vise = 5:4
j.e.b.i.g.a. ja im vise ne mogu naci prednosti i opet ih vodimo 5:4...sto znaci da samo jedna od 2 njihove pretpostavke nije istinita tipa da sudije ne silje i da nemamo iskljucenog igraca dobijamo hladno 5:2...a bice 4:1
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Sutra zavrsava popis.
Sutra igra BiH.
Mozda ima nesto.
Sutra igra BiH.
Mozda ima nesto.
Keep walking.
Ovo ce biti lagana pobjeda na nas nacin . Prvo poluvrijeme golovi , drugo dosadna igra i onda slavlje .
Ma dogodi se svakome da pogriješi. Jednostavno čovjek nije dobro procijenio kako lopta ide, nije stao na nju i prošla mu ispod pete. Slovačka je fina reprezentacija, ali pati od boljki od kojih smo mi patili praktički sve do prije dva kvalifikaciona ciklusa. Nekada odigraju odlično, a nekada su katastrofa totalna i prave amaterske greške.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nebi se druze slozio s tobom. Imao je Muha boljih situacija da pusti go. Nebi se onako ofirao. Bar ja tako mislimvatreni je napisao/la:Grčka je debelo platila Škrtelu i golmanu Slovačke onaj glupi autogol i sigurno će učiniti sve da izgubimo.Al opet jbg.kvalitet je na nasoj strani.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Consigliere
- Kontakt:
Gdje ima ovo po ovakvom koeficijentu?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:LenBias je napisao/la:1.30 koeficijent na dvojku, do sutra bi mogao pasti na 1.20
Fit Tony: I keep my friends close...
- anonymousHD
- Kontakt:
Napast od prve minute, nema se šta izgubit, zabit im tri gola i nek si mame J***. Ha ja. Idemo na SP! 
Ako je ovo istina, treba igrati. Samo, ne vjerujem da igdje ima ovako izdašna ponuda.Consigliere je napisao/la:Gdje ima ovo po ovakvom koeficijentu?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:LenBias je napisao/la:1.30 koeficijent na dvojku, do sutra bi mogao pasti na 1.20
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.