FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

The Game
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la The Game » 27 jul 2009, 17:30

kuki je napisao/la:
belafonte je napisao/la:Pa nece imati ni 2 dana odmora nakon tekme u Svedskoj, ko je to skonto da se igra u subotu, realno bi bilo da tekma bude u nedjelju
Ја ? $ - ? " Сарајево " првенствену & у $ јер се то " " $ не " ? ? $ " у &,стварно ' ' за $.....
Ma igrace sad u nedjelju, a onda ce im vjerovatno drugo kolo odgoditi, kao prije 2 godine kad smo bili u Ligi prvaka

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 27 jul 2009, 17:35

The Game je napisao/la:
kuki je napisao/la:
belafonte je napisao/la:Pa nece imati ni 2 dana odmora nakon tekme u Svedskoj, ko je to skonto da se igra u subotu, realno bi bilo da tekma bude u nedjelju
Ја ? $ - ? " Сарајево " првенствену & у $ јер се то " " $ не " ? ? $ " у &,стварно ' ' за $.....
Ma igrace sad u nedjelju, a onda ce im vjerovatno drugo kolo odgoditi, kao prije 2 godine kad smo bili u Ligi prvaka
- , & " $ сретно у "....$ " ¥ " него "..... 8-)

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 27 jul 2009, 17:56

kuki je napisao/la:
The Game je napisao/la:
kuki je napisao/la:
- , & " $ сретно у "....$ " ¥ " него "..... 8-)
Ma dobro, jesu oni jaki, al nisu toliko da se ne mogu proci

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 27 jul 2009, 18:31

Trebala bi se odgoditi utakmica Sarajevo-Sloboda,nasi ce iz helsinborga u petak,sto znaci da ce imati samo jedan dan prije utakmice sa tuzlacima,netreba rizikavati da naprave neki kiks,ko proslih godina,bice umorni od utakmice i puta,nadam se da ce nasa uprava donijeti pravu odluku ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2009, 18:39

Neće im biti ni do čega kad im Larsson uvali tricu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jul 2009, 18:40

Virtu4l je napisao/la:Neće im biti ni do čega kad im Larsson uvali tricu.
Jbg nije Lua-Lua 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 27 jul 2009, 18:47

miky_hz je napisao/la:
Jbg nije Lua-Lua 8-)
" ?-? ? зато јесте ? :P 8-) 8-) 8-)

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 27 jul 2009, 18:54

@virtual,mi se barem bojmo larsona,dok se vi **** da li ce vam neki amater iz leotara zabiti u trebinju ;)

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 27 jul 2009, 18:56

Zamolio bih zeljovce da **** sa nase teme,i pocnu se zanimati malim zeljom i borbom za opstanak ;) Bdw Izgleda da je mumi dobio pasos ;)

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 27 jul 2009, 19:28

miky_hz je napisao/la:
Jbg nije Lua-Lua 8-)
hahahaahaah,dobar

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 jul 2009, 19:39

kuki je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Jbg nije Lua-Lua 8-)
" ?-? ? зато јесте ? :P 8-) 8-) 8-)
Ma njega će Torlak zaustaviti koda gledam. ;)
Butmiran je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Sad bi bilo dobro probati sa ovim mlađima da odigramo protiv Slobode , jer će se većina starijih umoriti , a i mladi ne dobijaju nešto puno šansi tokom sezone. Mogao bi sad Pliska od prve krenuti, kao i Hamzagić, Hamzića staviti na gol, i još jednog-dvojicu igrača ubaciti.
Sanjaj.Ne bi to Cala uradio ni za zivu glavu. ;)
Ma ko zna. Ja sam se iznenadio kad je odmah na početku 2. polu. Pliska ušao u igru protiv Spartaka u gostima.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 27 jul 2009, 20:43

Mehmed Janjoš užurbano se priprema za prvu utakmicu u Švedskoj protiv Helsinborga. Na trening su im snimak utakmica narednog rivala u Evropi donijeli njihovi navijači Horde zla. Kada je pregledao sa svojim stručnim štabom duel između Helsinborg-Zestafoni, za SportSport.ba Janjoš je rekao:

"Sada kada smo pregledali snimku između Helsinborga i Zestafoni vidi se da su malo potcijenili ovu ekipu jer su ih pobijedili u gostima."
"Helsinborg je čvrsta ekipa, koja igra dugim loptama i pretežno po bokovima. Vrlo su nezgodan protivnik, a svakako u ekipi prednjači Larson. Imaćemo zaista težak zadatak, ali se nećemo predati bez ispaljenog metka".

«Operacija Helsinborg» nastavlja daljim proučavanjem protivnika, tvrdi Janjoš.

"Mi se i dalje raspitujemo o Helsinborgu. Nadam se da ću dobiti još koju kasetu da mogu dobro utvrditi njihove kvalitete ali i mane. Već smo stupili u kontakt sa nekim našim prijateljima iz Švedske koji će nam obezbjediti sve materijale i kada tamo stignemo, dobro ćemo analizirati njihovu igru", rekao je on.

Janjoš ne misli da je njegova ekipa bez šansi u dvomeču. Jasnoj je da protivniku ide uloga favorita, ali Sarajlije bi mogle svakoga iznenaditi.

"I ako igramo protiv vrlo opasne ekipe mi se nećemo predati. Idemo tamo da odigramo jednu dobru uakmicu i svi se nadamo da možemo izvući povoljan rezultat. To bi nam otvorilo vrata za dalji prolazak pred našim navijačima koji su njabolji na svijetu. Uz dobar rezultat iz prvog susreta oni će nas nositi do pobjede", završio je Mehmed Janjoš.

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 27 jul 2009, 20:46

Imamo najludje navijace,al ubjedljivo :D :D :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 jul 2009, 20:54

ultra@rajvosa je napisao/la:Mehmed Janjoš užurbano se priprema za prvu utakmicu u Švedskoj protiv Helsinborga. Na trening su im snimak utakmica narednog rivala u Evropi donijeli njihovi navijači Horde zla. Kada je pregledao sa svojim stručnim štabom duel između Helsinborg-Zestafoni, za SportSport.ba Janjoš je rekao:

"Sada kada smo pregledali snimku između Helsinborga i Zestafoni vidi se da su malo potcijenili ovu ekipu jer su ih pobijedili u gostima."
"Helsinborg je čvrsta ekipa, koja igra dugim loptama i pretežno po bokovima. Vrlo su nezgodan protivnik, a svakako u ekipi prednjači Larson. Imaćemo zaista težak zadatak, ali se nećemo predati bez ispaljenog metka".

«Operacija Helsinborg» nastavlja daljim proučavanjem protivnika, tvrdi Janjoš.

"Mi se i dalje raspitujemo o Helsinborgu. Nadam se da ću dobiti još koju kasetu da mogu dobro utvrditi njihove kvalitete ali i mane. Već smo stupili u kontakt sa nekim našim prijateljima iz Švedske koji će nam obezbjediti sve materijale i kada tamo stignemo, dobro ćemo analizirati njihovu igru", rekao je on.

Janjoš ne misli da je njegova ekipa bez šansi u dvomeču. Jasnoj je da protivniku ide uloga favorita, ali Sarajlije bi mogle svakoga iznenaditi.

"I ako igramo protiv vrlo opasne ekipe mi se nećemo predati. Idemo tamo da odigramo jednu dobru uakmicu i svi se nadamo da možemo izvući povoljan rezultat. To bi nam otvorilo vrata za dalji prolazak pred našim navijačima koji su njabolji na svijetu. Uz dobar rezultat iz prvog susreta oni će nas nositi do pobjede", završio je Mehmed Janjoš.

Bilo bi odlicno kada bi opet svedjani podcijenili svog protivnika...to bi nam skroz odgovaralo

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 27 jul 2009, 21:48

miky_hz je napisao/la:
Jbg nije Lua-Lua 8-)

boljei je on od Lua-LUa---e al je i sarajevo bolje od selje
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 27 jul 2009, 22:09

Sarajevo je svoj meč prvog kola protiv Slobode odgodilo za nedelju ;)

DIREKTOR PITAR
Kontakt:

Post Postao/la DIREKTOR PITAR » 28 jul 2009, 07:43

Joj kako nemogu ovoga dušmanluka i nekad vidim neki vas žale vas netreba žaliti...neka, neka gledati cete vi Helsinborg na koševu pa puknite od ljubomore...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jul 2009, 07:57

roki... je napisao/la:@virtual,mi se barem bojmo larsona,dok se vi **** da li ce vam neki amater iz leotara zabiti u trebinju ;)
Sto mu ga ,,ucera,, :lol: :mrgreen: ;) .
Kad prosjak dodze pametovati kako se pare trose :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZOI1984
Kontakt:

Post Postao/la ZOI1984 » 28 jul 2009, 11:12

sa slobodom se igra definitifno u nedelju sto je dobro za nas....idemo im strpat tricu i lagano se pripremat za revans protiv svedjana

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 jul 2009, 12:35

sa fks foruma: "na svedskom forumu gdje su nasi navijaci prica se da je vec rasprodana sjeverna tribina gdje su nasi navijaci, to je oko 700 komada. a jos ima 3 dana do meca , pa onda procijenite koliko ce nas biti"

Samo je problem što biti tipa navijanje "Bosnom behar..." uzvikivanje "Sarajvo" Neće biti ono klasično hordanje. Al dobro kako bilo sve će se to popraviti na Koševu, još ako pobjedimo ili nerješimo sa jednim datim golom ili više.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, bvsic, Google [Bot], Google Adsense [Bot], laznokrilo, Tatamata1946, Vanja8 i 73 gosta.