Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

pinoglavi
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la pinoglavi » 19 nov 2014, 23:39

Sve mislim da se zezate za Osima.Onda skontas s kim diskutujes na forumu,sa znalcima koji misle da bi nas Osim na EP odveo.Genijalno.
Iskreno smatram da je on odlican strateg,al je nekako vise baziran na klubski fudbal,United ili neki drugi lige petice su za njega.Bojim se da ne bi mogao svoju genijalnu filozofiju prenijeti na reprezentativni fudbal
Ako bi to uspio,EP je zagarantovan,finale gotovo osigurano,i onda samo nebo je granica.Ipak najvaznije od svega je da je on jedan gospodin,da zna svako slovo pravilno izgovoriti i da ce cijela nacija uzivati slusajuci njegove izjave.Nesto poput Sidrana.Nikako nije ortodoksna seljacina kako ga neki nazivaju.
Jos jedna bitna stvar je da je zeljovac,ipak je bio pitar na klupi sad je na zeljovca red,to je najbitnije i to se treba definitivno gledati kad se bira selektor reprezentacije.
Usput ko god je protiv Osima,kako vas nije stid,vi mrzite Sarajevo i okolinu Tuzle sto za Zelju navija,vi hocete Sulju za selektora,jedini razlog da se ne podrzava ovaj genije je jer imate komplekse za Osimom
Nad tobom sunce najljepše sja

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 nov 2014, 23:42

Ja bih za ove kvalifikacije doveo Ciru,jer on jedini moze "naloziti" igrace u kratkom periodu.Nemamo vremena za neke drasticne promjene,potreban je trenutni rezultat.U medjuvremenu savez treba voditi pregovore sa drugim kandidatima koji bi trebali voditi reprezentaciju u naredna 2-3 ciklusa.Naravno za mene jedino Vahid dolazi u obzir.Ako on ne zeli onda pokusati sa Anticem.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 nov 2014, 23:44

samo_lijevo je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:vojvoda i ljubav prema Tuzli. :opaopa:
Nemam ja nikakav problem s Tuzlom, prelijepom čaršijom gdje vrlo često dolazim, nego sa ovim što potenciraju regionalne sukobe, a okupljaju se na Tušnju kad dolaze Željo i Sarajevo.
Na to sam i mislio.Kamo srece da oni jedini to rade,ali dobro mijenjamo Tuzlu za Pale.
seher je davno zamjenio bosnu cjelu za sitne pare..i dusu prodao
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 nov 2014, 23:45

samo_lijevo je napisao/la:Ja bih za ove kvalifikacije doveo Ciru,jer on jedini moze "naloziti" igrace u kratkom periodu.Nemamo vremena za neke drasticne promjene,potreban je trenutni rezultat.U medjuvremenu savez treba voditi pregovore sa drugim kandidatima koji bi trebali voditi reprezentaciju u naredna 2-3 ciklusa.Naravno za mene jedino Vahid dolazi u obzir.
:hmmmmm: :hmmmmm:
Ciro je to sigurno nekad mogao najbolje od svih. Cak mozda bolje i od Vahe. Pitanje je samo dali on to jos uvijek moze. I meni bi Ciro bio mozda rezervna varijanta ali samo ako Vaha odbije.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 nov 2014, 23:46, ukupno mijenjano 2 puta.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 nov 2014, 23:45

Vaha počeo pregovore :?: :?: :think:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 nov 2014, 23:46

DukeOfWellington je napisao/la: Nemam ja nikakav problem s Tuzlom, prelijepom čaršijom gdje vrlo često dolazim, nego sa ovim što potenciraju regionalne sukobe, a okupljaju se na Tušnju kad dolaze Željo i Sarajevo.
Bitno da se na Grbavici okuplja urbana raja koja ne potencira ništa drugo do ljubavi prema klubu :mrgreen:

Mani se te licemjerne spike,ne stoji ti.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 nov 2014, 23:46

Vaha i 99% svi sret i, svi zadovoljni..

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 nov 2014, 23:48

Ajax je napisao/la: :hmmmmm: :hmmmmm:
Ciro je to sigurno nekad mogao najbolje od svih. Cak mozda bolje i od Vahe. Pitanje je samo dali on to jos uvijek moze. I meni bi Ciro bio mozda rezervna varijanta ali samo ako Vaha odbije.
ciru gdje god dodje ima trenutni rezultat.Motivacija je njegova velika kvaliteta.Misljenja sam da ovim trenutnim reprezentativicma treba samo poboljsati atmosferu.Na duze staze ganjati Vahida ili Antica,barem su to moje zelje.

@wienultras,chily-rz, pustite tu pricu,nije mjesto za te rasprave.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 19 nov 2014, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 19 nov 2014, 23:48

Novi izbornik treba da bude što strožiji, da se ne boji kazniti i najuticajnije igrače tima ako to bude potrebno, makar ga svako živ kritikovao zbog toga. I da zna održati dobru atmosferu i nakon poraza, dosad se dešavalo da nakon jednog poraza odmah nastane haos u reprezentaciji. Ne treba nam neki mlakonja koji se samo ulizuje javnosti. Uvesti reda i pokazati svim igračima ko je gazda, to je prvo što bi novi izbornik trebao uraditi.
I naravno riješiti se pojedinih polu-igrača i pozvati one koji su standardni u jakim ligama, prije svih onu dvojicu iz Serie A.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 19 nov 2014, 23:50

Ako Osim dodje za selektora onda cu i definitivno prestati pratit repku,nije to kalibar za selektora, da ne bude branim nekoga, ni Prosinecki nije nista bolji..ali Osim definitivno nije za toga, ja bih dao priliku nekome ko se nedavno oprostio od repke, kao sto su hrvati uradili, bio to Barbarez Bolic ili neko od te generacije, posto su kvalifikacije gotovo pa izgubljene nek peku zanat :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 nov 2014, 23:52

chily-rz je napisao/la: Bitno da se na Grbavici okuplja urbana raja koja ne potencira ništa drugo do ljubavi prema klubu :mrgreen:

Za njih govorim šta imam na temi FK Željezničar. Za razliku od njih, vi se glupirate i na ovoj temi pa ste i ovdje dobili šta zaslužujete - ismijavanje.

Za razliku od takvih poput tebe koji kao smatraju da je Amar Osim loš, a ustvari imaju kompleks i fleš kako Amar Osim odnosi bodove sa njihovih stadiona, ja nisam licemjeran nego vrlo precizan i nedvosmislen.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 nov 2014, 23:56

amar osim je smijurija kada je u pitanju repka..i kraj price.
pored ostalih kandita..smijesan je i samo njegovo pominjanje u tom kontekstu je **** naroda u mozak i dalje..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 19 nov 2014, 23:56

samo_lijevo je napisao/la: ciru gdje god dodje ima trenutni rezultat.Motivacija je njegova velika kvaliteta.Misljenja sam da ovim trenutnim reprezentativicma treba samo poboljsati atmosferu.Na duze staze ganjati Vahida ili Antica,barem su to moje zelje.
:nene:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 nov 2014, 23:56

DukeOfWellington je napisao/la:
chily-rz je napisao/la: Bitno da se na Grbavici okuplja urbana raja koja ne potencira ništa drugo do ljubavi prema klubu :mrgreen:

Za njih govorim šta imam na temi FK Željezničar. Za razliku od njih, vi se glupirate i na ovoj temi pa ste i ovdje dobili šta zaslužujete - ismijavanje.

Za razliku od takvih poput tebe koji kao smatraju da je Amar Osim loš, a ustvari imaju kompleks i fleš kako Amar Osim odnosi bodove sa njihovih stadiona, ja nisam licemjeran nego vrlo precizan i nedvosmislen.
Razmisljanje-ko smatra da osim ne bi uspio na klupi ima kompleks od zelje.Cestitam,smiju ti se ljudi.
Nad tobom sunce najljepše sja

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 nov 2014, 23:57

STEVIE je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la: ciru gdje god dodje ima trenutni rezultat.Motivacija je njegova velika kvaliteta.Misljenja sam da ovim trenutnim reprezentativicma treba samo poboljsati atmosferu.Na duze staze ganjati Vahida ili Antica,barem su to moje zelje.
Zasto?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 nov 2014, 23:59

samo_lijevo je napisao/la: ciru gdje god dodje ima trenutni rezultat.Motivacija je njegova velika kvaliteta.Misljenja sam da ovim trenutnim reprezentativicma treba samo poboljsati atmosferu.Na duze staze ganjati Vahida ili Antica,barem su to moje zelje
Imao je samo covjek ima vec 80 godina. Ja mislim da on to jos uvijek moze samo nisam siguran. On je dobar za motivacije samo je pitanje koliko bi on jos skautirao ( mada tu bi mu pomogli pomocnici ) protivnike ili nagovarao nase nove igrace. Ja mislim da bi to ipak on mogao jer on je kralj motivacije. Andoru bi pregazili kao Estoniju za pocetak, 7 komada :D Naravno Vaha je sve to na kvadrat osim mozda motivacije. Vaha je isto tako odlican za skauting novih igraca a i zna sve o protivnickim igracima.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 nov 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2014, 00:02

samo_lijevo je napisao/la:Zasto?
Već nas je odbio, a ima nekoliko škakljivih izjava iz prošlosti tako da bi odmah bio dočekan na nož.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 nov 2014, 00:02

pinoglavi je napisao/la: Razmisljanje-ko smatra da osim ne bi uspio na klupi ima kompleks od zelje.Cestitam,smiju ti se ljudi.
Netačno. Argumentacija u stilu 'Amar Osim je morž i zato nije dobar za selektora' nije razmišljanje nego nedefinisano naprezanje mozga koje takvi poput tebe neprecizno nazivaju razmišljanjem jer nisu niakd razmišljali.

Kad mi se smiju takvi poput tebe to je za mene potvrda da je sve uredu. Kad me ti počneš podržavat onda ću se ozbiljno zabrinuti.
wienultras je napisao/la:amar osim je smijurija kada je u pitanju repka..i kraj price.
pored ostalih kandita..smijesan je i samo njegovo pominjanje u tom kontekstu je **** naroda u mozak i dalje..
Interesantno, juče si pisao ovako:
wienultras je napisao/la:Lako je biti trener u ligama petice.primjer mourinjo..prvo sto zine kada dodje u klub treba mi 100 miliona za pojacanja.haha idi u vest ham.sanderland.hofenhaim.bolonju da vidimo to trenersko cudo...hoce ****..isto je i kod nas..**** ti mene ako amar nebi bio sa ovom ekipom celzija u top 3.nasi treneri generalno su dobri..ali nepravi se pita od govana

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 20 nov 2014, 00:03

samo_lijevo je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
Zasto?
To je stavio jer je Antić davao neke izjave o R. Karadžiću.

Inače, osim Antića, Vahe i Bajevića, ima li još neko sa anketnog spiska da je definitvno otpao?
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2014, 00:04

SalePD je napisao/la:Inače, osim Antića, Vahe i Bajevića, ima li još neko sa anketnog spiska da je definitvno otpao?
Izgleda da Vaha nije otpao, doći će u NS na razgovore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, zeljooo13 i 11 gostiju.