Ništa još nije sigurno, čuo sam da Suada ne voli hljeb, pa ako vidi kakav je dogovor u pitanju možda me namjerno oboriuschtipak je napisao/la:Dakle, nema 'sovanja hljeba niti njegove blize i dalje rodbine, ubuduce.Donnie Darko je napisao/la:
Sve što je planirano![]()
Još usmeni![]()
Studiranje
Moderator/ica: insider
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Studiranje
Samo mi 3 ostala..uschtipak je napisao/la:Narin je napisao/la:Isti sam,sve što izađem položim skoro..Samo je problem što ne izlazim toliko često..there there.
- firefirefirely
- Kontakt:
Ima li iko dobar youtube kanal, ili stranicu za matematiku??
@Donnie vidis da se jos govana nisam rijesio
U subotu mi ispit, radim samo jedan dio koji nemam polozen, uglavnom limesi(gr.vrijed.), integrali(odredjeni i neodredjeni), izvodi...
Sve sam ja ovo znao, al prije 6-7 godina u srednjoj
Sad poceti ne znam 
@Donnie vidis da se jos govana nisam rijesio
U subotu mi ispit, radim samo jedan dio koji nemam polozen, uglavnom limesi(gr.vrijed.), integrali(odredjeni i neodredjeni), izvodi...
Sve sam ja ovo znao, al prije 6-7 godina u srednjoj
- FrancescoTotti
- Kontakt:
9 slova:firefirefirely je napisao/la:Ima li iko dobar youtube kanal, ili stranicu za matematiku??
@Donnie vidis da se jos govana nisam rijesio![]()
![]()
![]()
Sve sam ja ovo znao, al prije 6-7 godina u srednjojSad poceti ne znam
ToniMilun
Ako te on ne nauci, nema ti spasa
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako studiraš u Doboju pripremi se na trpanje u produžecima. Fiziku valjda i sada predaje Ćurguz kod njega preko parcijala prolaznost 0,5%BelminM23 je napisao/la:Šta ja upisa matero moja, pa ja u Srednjoj od svega ovog jedino Engleski imao sve četiri godine (i to na guzove završio, na forumu mi prepričavali tekstove).Matematika I
Informatika
Elektrotehnika
Nacrtna geometrija sa tehničkim crtanjem
Fizika
Engleski jezik I
----------------------------
Matematika II
Sociologija rada
Mehanika
Transportne osobine robe
Inžinjerska grafika
Engleski jezik II![]()
Ko li je mene natjerao na ovo.
Jedina dobra stvar je što imaš kijamet rokova a i na kraju im uvijek zafali studenata pa smanje kriterije maksimalno
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- firefirefirely
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:9 slova:firefirefirely je napisao/la:Ima li iko dobar youtube kanal, ili stranicu za matematiku??
@Donnie vidis da se jos govana nisam rijesio![]()
![]()
![]()
Sve sam ja ovo znao, al prije 6-7 godina u srednjojSad poceti ne znam
ToniMilun
Ako te on ne nauci, nema ti spasa
Hvala obojicituzlak1987 je napisao/la:http://www.etf-znanje.dza.ba
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Selam alejkum i veliki pozdravtuzlak1987 je napisao/la:http://www.etf-znanje.dza.ba
Najjace kad frajer uzme sabrat 2 broja, pa se muci pola sata. A doktor je za matematiku
Jel do mene ili na ovoj stranici u gornjem desnom kutu stoji neki hadis o namazu ?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Selam alejkum i veliki pozdravtuzlak1987 je napisao/la:http://www.etf-znanje.dza.ba![]()
Najjace kad frajer uzme sabrat 2 broja, pa se muci pola sata. A doktor je za matematiku
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Veliki je on vjernik, nije do tebeSGD53 je napisao/la:Jel do mene ili na ovoj stranici u gornjem desnom kutu stoji neki hadis o namazu ?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Selam alejkum i veliki pozdravtuzlak1987 je napisao/la:http://www.etf-znanje.dza.ba![]()
Ja se već prepao da me google ads počeo pripremati za šerijata 
- JackTheStripper
- Kontakt:
Zar su svi forumaši mašinci i elektrotehničari?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Haman, i ono se našlo o sportu raspravljatJackTheStripper je napisao/la:Zar su svi forumaši mašinci i elektrotehničari?
- Donnie Darko
- Kontakt:
logicnoJackTheStripper je napisao/la:Zar su svi forumaši mašinci i elektrotehničari?
Re: RE: Re: Studiranje
Jeste Doboj je, nego ti to znas iz svog iskustva ili ?SGD53 je napisao/la:Ako studiraš u Doboju pripremi se na trpanje u produžecima. Fiziku valjda i sada predaje Ćurguz kod njega preko parcijala prolaznost 0,5%BelminM23 je napisao/la:Šta ja upisa matero moja, pa ja u Srednjoj od svega ovog jedino Engleski imao sve četiri godine (i to na guzove završio, na forumu mi prepričavali tekstove).Matematika I
Informatika
Elektrotehnika
Nacrtna geometrija sa tehničkim crtanjem
Fizika
Engleski jezik I
----------------------------
Matematika II
Sociologija rada
Mehanika
Transportne osobine robe
Inžinjerska grafika
Engleski jezik II![]()
Ko li je mene natjerao na ovo.
Jedina dobra stvar je što imaš kijamet rokova a i na kraju im uvijek zafali studenata pa smanje kriterije maksimalno
Ma Ćurguz bolje da se vrati fudbalu i nastavi trenirati Slogu, umjesto djecu da handri. Ma vidio sam ja da je on odma dole neki baja, jedan je od glavnih a i fiziku predaje, nama na prijemni samo dođe i reče da imamo 120 minuta za prijemni i ode.
Ma od 5tog to pocinje, pa cemo vidjeti kako ce ici, kukat ce se ovdje sigurno. Haha
Nije iz mog iskustva ali znam par ljudi koji su studirali tamo i ugl žale se (kao i većina studenata) ali njega sam uspio zapamtiti jer se na njega kompletno žale. Čovjek ima znanje ali je i ters, no nije da ne da položiti ali biće učenja svakako.
Sretno inžEnjeru saobraćaja
Sretno inžEnjeru saobraćaja
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Studiranje
Ima i nas građevinaca , malo nas je ali smo dobro raspoređeni !JackTheStripper je napisao/la:Zar su svi forumaši mašinci i elektrotehničari?
Inače čupa se uslov za 3. godinu , sutra je dan D ; statika mora pasti ! E onda u ponedjeljak drvene konstrukcije , pa teorija vjerovatnoće i statistika
- firefirefirely
- Kontakt:
tu sam se negdje prebacio na MilunaNAJGORA_BAGRA je napisao/la: Selam alejkum i veliki pozdrav![]()
ExMachinaJackTheStripper je napisao/la:Zar su svi forumaši mašinci i elektrotehničari?
Sretno bavarac !!! A statika mi je bila omiljeni predmet na masinstvu
Stojim ispred PMFa i razmisljam ko budala. Da li upisati, danas je prvi i zadnji dan upisa. Ne smijem se kockat sa farmacijom u pm ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Tebi jarane nikad nije dosadno, uvijek neke dileme i brige 
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, kraljttbvb, s4mke i 3 gosta.