Prije pod nazivom "Only Fools and Horses".undefined007 je napisao/la:Safet može ovaj cilkus snimiti serijal pod imenom "Safet Susic Pape : povratak kalkulatora"

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Prije pod nazivom "Only Fools and Horses".undefined007 je napisao/la:Safet može ovaj cilkus snimiti serijal pod imenom "Safet Susic Pape : povratak kalkulatora"
I napali su nas. Bravo Safete.invincible1921 je napisao/la:
Janez je napisao/la:Lijepo su nas i susjedi-komšije ponizile sa naslovima nema šta.![]()
A sta su to oni slagali ? Zar ovoliki poraz od mrtvog izraela nije ponizenje. Daj Boze da su nasi mediji ovako direktni i realni pa da se sto prije rijesimo trenerskog sljama.Kaunas je napisao/la:Janez je napisao/la:Lijepo su nas i susjedi-komšije ponizile sa naslovima nema šta.![]()
nije ovo poniženje, ovo je realnost
Ljudi su rekli istinu. Ona jeste bolna, ali je istina. Kamo sreće da su naši mediji bili više kritični ranije. Do ovoga nebi nikada došlo.Janez je napisao/la:Lijepo su nas i susjedi-komšije ponizile sa naslovima nema šta.![]()
byeeeeeevelez je napisao/la:nepisem ovdje cesto ali citam komentare redovno
puno balavaca ovdje ima koji nemaju preceg posla nego tipkati ovdje gluposti
reko sam ja davno upamtite dobro svjestsko prvenstvo I uzivajte u njemu snimte na kasetu pa upalite ponekad kozna kad ce te opet vidjeti bih na nekom velikom takmicenju
mi smo jedna prosjecna ekipa koja moze biti 3 ili 4 u ovoj grupi
susic je njbolji igrac bih svi vremena I prvi covjek koji je odveo bih na svjetsko
I sto je naj bitnije posten covjek od kog ste vi bosnje popljuvali I napravili lopova I kriminalca nek vam je nasramotu.
ako on nije dobar covjek onda ko je nema ga byeeee
Objesi sevelez je napisao/la:nepisem ovdje cesto ali citam komentare redovno
reko sam ja davno upamtite dobro svjestsko prvenstvo I uzivajte u njemu snimte na kasetu pa upalite ponekad kozna kad ce te opet vidjeti bih na nekom velikom takmicenju
susic je njbolji igrac bih svi vremena I prvi covjek koji je odveo bih na svjetsko
I sto je naj bitnije posten covjek od kog ste vi bosnje popljuvali I napravili lopova I kriminalca nek vam je nasramotu.
Nek si nam reko!velez je napisao/la:nepisem ovdje cesto ali citam komentare redovno