FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bajern100
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la bajern100 » 25 avg 2011, 10:56

Samo da ne izvučemo Siti iz treće skupine...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 avg 2011, 11:42

schweinsteiger je napisao/la:
a i veci je dozivljaj gledati na sat.1,posto je Njemacki klub,pa oni se i kako treba raduju golovima :D
samo sto sad ima i BVB,pa cemo vidit' koga ce prenosit' :D
A još je veči doživljaj jer naši lupaju stvari o bayernu (slično doduše i od drugim ekipama) ko niko...Sinoč kratko pogledam na BHT-u Zorana Šuku i Alispahića i obojica se isprovaljivaše da se čovjek mogao zapitat dal je ovo državna tv Zimbabvea ili sam u pogrešnom filmu...Alispahić (kojeg često i cijenim) poče lupetat stvari kako heynckes igra previše na sigurno, kako on ne izvlači potencijal iz ekipe...Ja stadoh malo pa mi prođoše utakmice i rezultati iz ove sezone kroz glavu pa se pitam šta čovjek zapravo priča....Al tome nije kraj, onda je na red došao naš uvaženi fudbalski stručnjak po imenu Zoran Šuko i rekao je kako je u poluvremenu utakmice sa Zurichom Beckenbauer sišao u svlačionicu da razgovara sa Heynckesom. Čovjek ništa ne pogodi u toj rečenici, prvo svi znamo da je u pitanju bio Hoeness i nije pričao s Heynckesom i njega kritikovao, nego je malo načepio ekipu...I onda pored najbolje želje da pohvališ ono sve što je domače, prosto nemaš više argumenata, taj novinar npr. mislim da još uvijek ne zna da je Kaiser samo počasni predsjednik bayerna a uli novi predsjednik Bayerna...Al ne daj Bože da ga još šte teže pitate?
I onda uvijek radije prenose gledam na njemačkim kanalima il drugim stranim kanalima, izuzev kad nas sunce obasja pa bude i fin, informisan naš novinar onda je naravno zadovoljstvo pogledat to i na našim programima. Al na državnom tv servisu jedan profesionalac kakav je Marjan nije im valjao ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 avg 2011, 12:11

Vozdra!
Sto se tice Bayerna i Borusie mislim da mogu doci ekipe koje god zele nemamo se cega pribojavati. Uvjeren sam koja god nama grupa dodje da prolazimo a i Borusija ce svoje dosta dobro odraditi!
Sto se tice grupa volio bih Milan izvucemo i da takticki, a da pratimo ostale ekipe iz prvog sesira pa da recimo Barcu izbjegnemo koliko to bude moguce (mislim sad na ono 1.iz grupe ide na drugog iz grupe).

E sad da se malo vratimo na Bundesligu. Negdje sam procitao da se spekulise oko dovodjenja Teveza u Bayern cijena valjda 40 miliona €. S druge strane jutros citam da nece traziti zamjenu za Olica.
Opet se prica o nekoj povredi Robbena,je li moze neko malo razjasnit. Cuo sam da ova ipak nije bas bezzazlena???
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 avg 2011, 14:46

proFCB je napisao/la:Vozdra!
Sto se tice Bayerna i Borusie mislim da mogu doci ekipe koje god zele nemamo se cega pribojavati. Uvjeren sam koja god nama grupa dodje da prolazimo a i Borusija ce svoje dosta dobro odraditi!
Sto se tice grupa volio bih Milan izvucemo i da takticki, a da pratimo ostale ekipe iz prvog sesira pa da recimo Barcu izbjegnemo koliko to bude moguce (mislim sad na ono 1.iz grupe ide na drugog iz grupe).

E sad da se malo vratimo na Bundesligu. Negdje sam procitao da se spekulise oko dovodjenja Teveza u Bayern cijena valjda 40 miliona €. S druge strane jutros citam da nece traziti zamjenu za Olica.
Opet se prica o nekoj povredi Robbena,je li moze neko malo razjasnit. Cuo sam da ova ipak nije bas bezzazlena???
bayern neče definitivno dovodit novog napadača..razmišljalo se o tome al neče i ovaj kadar ostaje ovakav...Razmatrala se opcija da se dovede novi napadač al iako je tevez spomenut on nije bio kandidat.
Robben ima problema s leđima heynckes mu savjetuje pauzu od 1-2 sedmice da bi se to skroz saniralo...S bolovima u leđima je Robben igrao dosadašnje utakmice sezone i ipak pružao dobre partije, al leđa mu stvaraju probleme . Protiv Kaiserslauterna Robben će pauzirat
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 avg 2011, 14:48

Moje prognoze za današnji žrijeb : 1.Bayern 2.Benfica 3.Lille 4.Napoli..... :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 25 avg 2011, 16:18

Maminjo izjavio da bi želio 3B grupu - Bayern, Benficu i Basel. Kako on veli, tu skupinu prolaze :D :D :D

A naš dragi kapetan se bacio u pisajuće (bez kvake na S :D ) i izdao je knjigu pod nazivom "Der feine Unterschied - Wie man heute Spitzenfussballer wird" (Neuočljiva razlika – Kako danas postati vrhunski nogometaš). U njoj je Lahm kritizirao Klinsmannov stil vođenja Bayerna u devetomjesečnom periodu. U njoj između ostalog stoji kako je iskustvo s Klinsmannom bilo "totalni promašaj", kao i da je trener "igračima prepuštao da dogovaraju taktiku uoči utakmica". Izuzev Klinsmanna u knjizi se Lahm kritički dotaknuo i Louisa van Gaala i Felixa Magatha. 8-) 8-) 8-)
U pitanju je njegova autobiografija...
Sent from my Philips Smart TV.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 25 avg 2011, 16:23

Saurman je napisao/la:Moje prognoze za današnji žrijeb : 1.Bayern 2.Benfica 3.Lille 4.Napoli..... :)
Ja mislio ti navijas za Bayern ,pa sam kont"0 da ces ici u korist Bavarcima ,al eto sad vidim da sam bio u krivu , vidim da si stavio Bayern u skupinu u kojoj imaju sanse da prođu kao sto ja imam da postanem Admin ovog foruma :lol: :mrgreen: :lol: ..
Da nije obicni oFF topic ... "RoBBen kao glavni igrac Bayerna i karika svega je dur ozlijeđen i ja sad postavljam pitanje sebi ,klub koji ima ambicije da dode do FInala (jer znate da vas tamo mi cekamo pa ste osvajanje postavlili kao nemogucu misiju i o tome ne mastate :mrgreen: al eto to nije bitno ,bitno je ovo se cudim vasoj upravi sto nece da dovede kvalitetnu zamjenu za Roberia jer svaku drugu utakmicu u prosjeku neko od njih dvojice ne igra ..al eto fino je to sto rade vasi ,pomagaju drugima na stetu svoju u ostvarenju visih ciljeva ... :roll:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 avg 2011, 16:55

warden je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Moje prognoze za današnji žrijeb : 1.Bayern 2.Benfica 3.Lille 4.Napoli..... :)
Ja mislio ti navijas za Bayern ,pa sam kont"0 da ces ici u korist Bavarcima ,al eto sad vidim da sam bio u krivu , vidim da si stavio Bayern u skupinu u kojoj imaju sanse da prođu kao sto ja imam da postanem Admin ovog foruma :lol: :mrgreen: :lol: ..
Da nije obicni oFF topic ... "RoBBen kao glavni igrac Bayerna i karika svega je dur ozlijeđen i ja sad postavljam pitanje sebi ,klub koji ima ambicije da dode do FInala (jer znate da vas tamo mi cekamo pa ste osvajanje postavlili kao nemogucu misiju i o tome ne mastate :mrgreen: al eto to nije bitno ,bitno je ovo se cudim vasoj upravi sto nece da dovede kvalitetnu zamjenu za Roberia jer svaku drugu utakmicu u prosjeku neko od njih dvojice ne igra ..al eto fino je to sto rade vasi ,pomagaju drugima na stetu svoju u ostvarenju visih ciljeva ... :roll:
Da Napoli je sila od ekipe kojoj Barcelona složi petardu u trećem sastavu :lol: ,,čuj on sebi postavlja pitanje o Robbenu i ambicijama Bayerna :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 avg 2011, 17:50

dr.adnan je napisao/la:Maminjo izjavio da bi želio 3B grupu - Bayern, Benficu i Basel. Kako on veli, tu skupinu prolaze :D :D :D

A naš dragi kapetan se bacio u pisajuće (bez kvake na S :D ) i izdao je knjigu pod nazivom "Der feine Unterschied - Wie man heute Spitzenfussballer wird" (Neuočljiva razlika – Kako danas postati vrhunski nogometaš). U njoj je Lahm kritizirao Klinsmannov stil vođenja Bayerna u devetomjesečnom periodu. U njoj između ostalog stoji kako je iskustvo s Klinsmannom bilo "totalni promašaj", kao i da je trener "igračima prepuštao da dogovaraju taktiku uoči utakmica". Izuzev Klinsmanna u knjizi se Lahm kritički dotaknuo i Louisa van Gaala i Felixa Magatha. 8-) 8-) 8-)
U pitanju je njegova autobiografija...
Znaci ja i Maminho slicno razmisljamo :mrgreen:

E vala i Lahm pise autobiografiju sa 28 godina...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 25 avg 2011, 18:21

Grupa A:
1. Bayern
2. Villareal
3. Manchester City (ybga :shock: )
4. Napoli

Uhhhhh....
Zadnja izmjena: gorstak, dana/u 25 avg 2011, 18:34, ukupno mijenjano 2 puta.
24.04.1991.
Stern des südens

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 25 avg 2011, 18:28

City... :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 25 avg 2011, 18:30

jA GRUPE MANCHESTERU NEKA IM ODMAH DAJU POKAL! FUJ!

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 25 avg 2011, 18:32

Jos i dortmund da dobijemo i super!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 25 avg 2011, 18:33

Ne mogu igrati dvije ekipe iz iste drzave. Znaci Dortmund otpada.

A u kur.ac.
Najtezi protivnici iz trece i cetvrte jakosne skupine. :evil:
Zadnja izmjena: JetSet_Hantraga, dana/u 25 avg 2011, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 avg 2011, 18:35

Evropa liga je neminovnost :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 25 avg 2011, 18:35

Bar smo sigurni da se ovi italijani iz nase grupe nece dobro provest :lol: :lol: :lol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 25 avg 2011, 18:35

evo zato napoli,nije nas mogla zapasti karinana ekipa!
Najaca grupa dALEKO!

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 25 avg 2011, 18:35

Znači skoro pa nije moglo "bolje " po Bayern ,od ovoliko mutavih ekipa iz 4 bubnja oni bas po Napoliju

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 avg 2011, 18:37

Grupa je dobra jer će još jedan žabar ispasti.Realno bilo bi iznenađenje da Bayern ne bude prvi jer je najbolja ekipa.City će imati problema sa Villarealom jer su ipak klub koji nema sistem u igri.Napoli je plutajuća mina, ali i najslabiji tim u grupi.Njihov vrh je Euroliga.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 avg 2011, 18:38

JetSet_Hantraga je napisao/la: Najtezi protivnici iz trece i cetvrte jakosne skupine. :evil:
Suti, ti se traze. :D
Prezadovoljan sam.
Dylan Dog je napisao/la:Evropa liga je neminovnost :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vidi ovog sto mu se vilice tresu od smijeha. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.