AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Contentissimo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Contentissimo » 12 mar 2013, 22:55

Ma Spursi ih onako naguze i ima obraza da pise nesto....
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 12 mar 2013, 22:56

slika

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 12 mar 2013, 22:57

Ja ne znam kako niko ne spominje constanta, pa lik je bio izgubljen vcrs. Ta njegova strana je bila cista autobana,,,

Jbg steta, imali ste sansu onde na 1-1 al doce kazna i gotovo..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 mar 2013, 22:58

meskalin je napisao/la: Lako je biti heroj poslje bitke, nakon 2 - 0 Milanu porasle sanse da prodje, sad sto nisu prosli i to na ovakav nacin je nesto potpuno drugo....Nianga brane, po meni je on odlucio daljnji tok tekme da je pogodio siguran sma da bi se to odrazilo na igrace Barce....a ti ČOVJEČE ako si tip navijača na struju bolje nemoj ni gledati fudbal ;)

Cekaj malo.
Jel Milan bio autsajder nakon zrebanja :?: Jeste.
Jel bio favorit nakon prve utakmice :?: Jeste.

Zasto nije prosao :?: Zato sto je Allegri pogresno postavio ekipu, kao i protiv Arsenala na Emiratesu ili Tottenhama na San Siru. Ne mozes da igras fudbal protiv Barcelone sa Ambrosinijem i Flaminijem u ekipi. Ne mozes, jednostavno. Kad se tome doda da je odsustvovao Pazzini i da nije bilo igraca koji moze da veze odbranu Barce za sebe + Niang fulao 100% sansu, a Milan dobio gol iz rekontre = eto ti remuntade i pre isteka prvog poluvremena. Barca i kad je dala loptu Milanu, ovaj nista uradio nije u napadu. ;)
Jednostavno vam fale kvalitetniji igraci i kvalitetniji trener.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 mar 2013, 22:58

sanjine koja realnost italijanske lige? ajde poklopi se dole molim te,igrate evropa ligu i ti jos uvjek komentarises neke stvari na temi MILANA.
nije ovo bila slabost talijana nego nazalost jos uvjek nezrelog Milana,desile se stvari koje nisu smjele i to je to
prosli ljudi dalje,nadigrali nas i to je to a ti nemas pravo da se javljas
bodriti juve u evropi do kraja i idemo dalje ;)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 mar 2013, 22:58

Kako se bolan nisu obrukali? Pa ovolika dominacija i nadmoc se rijetko vidja! Trener je mislio da moze odbraniti 2:0 iz prve tekme? Mourinho bi mozda i mogao, ali nije svako Mourinho!
Barcelona ušla u historiju LP, jedini nadoknadili 2:0 iz prve utakmice
Samo jedan od dokaza koliko je Barca jaka a Milan slab.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 12 mar 2013, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 12 mar 2013, 22:59

Šteta :/

Nije vas ni Ningova stativa izbacila, ni prejaka igra Barce, vec Allegri, Ambrosini i Flamini.

A ako ijedan navijac Intera ovo slucajno cita, zbog sanjina i njegovog trolanja cu vam ja licno dolazit na temu i zajebavat ga poslije vasih krahova, tipa Bolonje, Tottenhama i sl...

**** mater, upale se k'o sijalice kad im neko dodje nesto rec poslije poraza, i to pogotovo ovaj trol, i onda dodje tu i kenja...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 12 mar 2013, 23:00

MaGiCa je napisao/la:
meskalin je napisao/la: Lako je biti heroj poslje bitke, nakon 2 - 0 Milanu porasle sanse da prodje, sad sto nisu prosli i to na ovakav nacin je nesto potpuno drugo....Nianga brane, po meni je on odlucio daljnji tok tekme da je pogodio siguran sma da bi se to odrazilo na igrace Barce....a ti ČOVJEČE ako si tip navijača na struju bolje nemoj ni gledati fudbal ;)

Cekaj malo.
Jel Milan bio autsajder nakon zrebanja :?: Jeste.
Jel bio favorit nakon prve utakmice :?: Jeste.

Zasto nije prosao :?: Zato sto je Allegri pogresno postavio ekipu, kao i protiv Arsenala na Emiratesu ili Tottenhama na San Siru. Ne mozes da igras fudbal protiv Barcelone sa Ambrosinijem i Flaminijem u ekipi. Ne mozes, jednostavno. Kad se tome doda da je odsustvovao Pazzini i da nije bilo igraca koji moze da veze odbranu Barce za sebe + Niang fulao 100% sansu, a Milan dobio gol iz rekontre = eto ti remuntade i pre isteka prvog poluvremena. Barca i kad je dala loptu Milanu, ovaj nista uradio nije u napadu. ;)
Jednostavno vam fale kvalitetniji igraci i kvalitetniji trener.
To sve stoji za Allegria i ozljeda Pazzinia da su utjecali, ali rezultat 2-0 dajte ti sanse da se nadas i uvijek ce davati ako si pravi navijac... ali ovo je odlucilo tok tekme [youtube][/youtube] kraj poluvremena otislo bi se na odmor s 1-1 siguran sam..

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 mar 2013, 23:01

isti ovi sto govore da Ambro ne valja su prosli put govorili kako je super odigro wtf

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 12 mar 2013, 23:04

ahmad_tz je napisao/la:isti ovi sto govore da Ambro ne valja su prosli put govorili kako je super odigro wtf

Ja tog co'jeka kudim od kad znam za njega :)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 mar 2013, 23:04

Svako ko ima nešto kontra Nianga nema pojma o fudbalu.

Statični Pazzini bi bio još igrač manje za milan jer bi bio potpuno neupotrebljiv, znalo se da će barca imati posjed, a on defanzivno ne bi pomagao.

Ovo je Allegriev poraz prije svega, pristup i postavka potpuna fula, kada u 5 minuti primiš gol, znaš kako bi meč mogao ići, sve je išlo na mlin barce od tada.
Stativa Nianga ulazi u domen šbb-kbb, sigurno je da bi taj gol dao krila milanu.

Inače, počeo sam o Allegriu, čovjek ni sam nije znao kako da pođe, autobusom, posjedom, kontrom, nije uzeo jednu taktiku i rekao - idemo, jednostavno čovjek nije pripremio utakmicu nikako.
Ovo bi iskusni talijanski trener uzeo na kontru, a istu je milan samo jednom istrčao.

Naravno, barca se pitala, a kada Messi odigra kako zna, a pri tome protivnik odigra najgore što može - rezultat se da naslutiti.

Sve u svemu, fina škola za milan, a i definitivno zbogom treba reći Ambrosiniu i Flaminiu koji nisu smjeli istrčati večeras na teren.

Što se tiče priča o razočaranosti i kako niko nije vjerovao da će Milan ispasti nakon 2-0, reći ću samo u svoje ime, davao sam na temi LP 50-50 šanse jer sam vjerovao da će Barca odigrati odlično, ali nisam vjerovao da će milan baš ovako loše odigrati. Vjerujem da su i simpatizeri Milana znali da je Barca sposobna ovo okrenuti tako da nema mjesta nekom čuđenju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 12 mar 2013, 23:05

slika

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 12 mar 2013, 23:06

Kao prvo Sanjin je jedan od najglupljih likova na ovom forumu .
Inter iz sedmice u sedmicu prima porcije od ekipa tipa Bologna , i on se nađe pametovati . Još ka tome Inter igra EL-u , i igrat' će je i sljedeće sezone .

Momcima nemam šta zamjeriti , ova ekipa nema iskustva koje je potrebno u ovakvim utakmicama .
Nema se tu nikog ništa kriviti , zar da krivim Nianga koji sa svojih 18 god. praktički igra svoju prvu utakmicu u LP-a i to na Nou Campu , kriviti jednog Shaarawy-a koji je također tek u fazi učenja ?
Nikakve zamjerke nije zaslužio ni Constant , on jeste malo stariji (25 god ) ali i njegovo iskustvo na ovom nivou je nikakvo .

Možda je mala greška što je Allegri počeo sa Ambrosiniem i Flaminiem ali šta je tu je .

Sad par dana iskoristiti za odmor i nastaviti put ka drugom mjestu u ligi . U prvoj utakmici Milan je pokazao da može savladati Barcu , ali da su još uvijek nedovoljno jaki i nedovoljno iskusni za prolaz pored takve ekipe .

Forza Milan !! I idemo dalje , sljedeće sezone može biti samo bolje !!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 12 mar 2013, 23:09

Nista se ne sikirajte,osveticemo vas u finalu ;)

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!!!!!
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 mar 2013, 23:10

Ovaj Milan ima obicnu rupetinu na golu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 12 mar 2013, 23:11

Zapata je za Mexesa bio skola fudbala veceras.
Unico amore sei!
❤️🖤

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 12 mar 2013, 23:12

Hajte ba ljudi šta komentarištete ovog sanjina, negovim postovima se samo treba grohotom smijati. A tek ovaj navijač reala kao oni bi nešto kontrama itd. pa murinjo godinama pokusava da nađe recept za barsu i nije mogao ništa dok nije vidio od Alergrija kako se to radi. Trebate alegriju podici spomenik o murinjovom trošku.
Ja sma imao nekako osjecaj da ce do ovoga doci i zato sam i govorio da su šanse 60-40 za barsu.Jednostavno nismo odigrali utakmicu na nivou, ni 50% od prošle utakmice a tome je doprinijelo prvo otsustvo pazinija a i alegrijeva glupa odluka da stavi kobilu flaminija umjesto muntarija, imali smo igraca manje i to se odmah dalo primijetiti, montolivo je bio sam u sredini, za ambra sma znao da nemoze odigrati 2 iste utakmice na visokom nivou. Jedino me malo konstant razocarao ubio ga je alves po strani. Nianga ne treba toliko kritikovati, momak je fulio šta se može i puno iskusni od njega fulaju, jbg. Bit ce bolje iduce sezone, valjda.

Cestitke barsi na prolazu!

boriska
Kontakt:

Post Postao/la boriska » 12 mar 2013, 23:14

opet sumnjiva situacija sa pikeovom rukom

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 mar 2013, 23:18

Pogba je napisao/la:Svako ko ima nešto kontra Nianga nema pojma o fudbalu.
+1
Ali, decko nije trebalo da igra veceras.
Statični Pazzini bi bio još igrač manje za milan jer bi bio potpuno neupotrebljiv, znalo se da će barca imati posjed, a on defanzivno ne bi pomagao.
Staticni Pazzini nije nista staticniji od 1 Ibrahimovica ili 1 Milita, pa smo videli da su i Ibrahimovic i Milito jako dobro igrali protiv Barcelone, sto je i sam Pazzini uradio pre dvadesetak dana.
Ovo je Allegriev poraz prije svega, pristup i postavka potpuna fula, kada u 5 minuti primiš gol, znaš kako bi meč mogao ići, sve je išlo na mlin barce od tada. Covjek ni sam nije znao kako da pođe, autobusom, posjedom, kontrom, nije uzeo jednu taktiku i rekao - idemo, jednostavno čovjek nije pripremio utakmicu nikako.
Ovo bi iskusni talijanski trener uzeo na kontru, a istu je milan samo jednom istrčao.
Upravo to. A nije mu ni prvi put.
Stativa Nianga ulazi u domen šbb-kbb, sigurno je da bi taj gol dao krila milanu.
+1
A ovde svi to smatraju kao glavni razlog ispadanja. :lol:

Sve u svemu, fina škola za milan, a i definitivno zbogom treba reći Ambrosiniu i Flaminiu koji nisu smjeli istrčati večeras na teren.
Oko ovoga se svi slazu, a to nije istina samo sada, vec odavno. Problem Milana sa nagomilanim skartom i senatorima nije bio resiv u jednom mercatu. Ostali su bez 15+ igraca proslog leta, samo zato sto su odlagali neodlozivo 3-4 godine.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 12 mar 2013, 23:19

Da odgovorim ovima gore sto provociraju u vezi Intera,mi smo bar duze ostali u europi 2 dana 8-)
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.