nadam se Aleme.. Sad samo disciplinovano u odbrani, bez glupih faula i glupih golova, pokusat na kontre ugrozit i bit ce dobro...AlemC85 je napisao/la:ima još jedno poluvrijeme, bolji smo i abd pobijedit ćemo......
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
bolji u polju mozda nismo ali po zrelim sansama jesmo! uz gol, dva puta okic jednom hajdarovic, sve su ono trebali bit golovi! steta sto fali mali cemalovic jer ovo je sigurno tekma za njega! nadajmo se da cemo konacno pocet sa malo efikasnosti! dosta mi je vise siroki, zeljo pa borac, vrijeme je da se dobijeAlemC85 je napisao/la:ima još jedno poluvrijeme, bolji smo i abd pobijedit ćemo......
Može i on pratiti igru pa tu odluku poništiti!ZZtop10 je napisao/la:ofsajd je pokazao pomocni sudija, kao i uvijek.*p!p!t@* je napisao/la:Ma mogu mu oprostiti i ovaj faul, jer realno je da nateže za domaćina. Al' brate onaj ofsajd Okiću svirati, pa ono je brate stvarno smiješno!
Nije džaba glavni sudija, plus lik u Evropi sudi.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Nema šanse neki dan kad sam vidio ko je sudija znao sam šta će slijediti.
Ovaj Pilav tradicionalno nas izmasakrira. I generalno sudije u ovoj ligi su k...c živi,
polupismena čeljad.
Ovaj Pilav tradicionalno nas izmasakrira. I generalno sudije u ovoj ligi su k...c živi,
polupismena čeljad.
Jadan onaj tim kojem on u evropi sudi...
ali u vecini slucajeva moraju vjerovati pomocnom jer ima bolji pregled igre u tom slucaju.*p!p!t@* je napisao/la:Može i on pratiti igru pa tu odluku poništiti!ZZtop10 je napisao/la:ofsajd je pokazao pomocni sudija, kao i uvijek.*p!p!t@* je napisao/la:Ma mogu mu oprostiti i ovaj faul, jer realno je da nateže za domaćina. Al' brate onaj ofsajd Okiću svirati, pa ono je brate stvarno smiješno!
Nije džaba glavni sudija, plus lik u Evropi sudi.
Trebao je velez dati 3 gola do sad , ali sad bi mogao Zrinjski i do pobjede
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- moustapha
- Kontakt:
Steta za primljeni pogodak. Prekidi su jedini nacin da Zrinjski nesto uradi. Velez neka nastavi hrabro igrati stvorice sigurno jos neku dobru priliku, a Sevko biti precizan.
#divovi
Ljiljani u zraku, svaka čast momcima. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
[quote="*p!p!t@*"]Ma mogu mu oprostiti i ovaj faul, jer realno je da nateže za domaćina. Al' brate onaj ofsajd Okiću svirati, pa ono je brate stvarno smiješno!
[/
Okic najmanje 2 metra ispred igraca nigdije veze sudije nas pokrase
Okic najmanje 2 metra ispred igraca nigdije veze sudije nas pokrase
Hajdarevic , Okic i Hebibovic su odlicno odigrali za sada.
Jos kada bi neko od njih dao gol
.
Jos kada bi neko od njih dao gol
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Mi kurcu ne valjamo bez Hebibovica
Ne znam za koji ti ofsajd govoriš, al' onda kad' je krenuo sam na Melhera nije bio u ofsajdu! To ti je potvrdila i kamera, a i komentator, a ako imaš oči i one će ti to potvrditi...Rodeni je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:Ma mogu mu oprostiti i ovaj faul, jer realno je da nateže za domaćina. Al' brate onaj ofsajd Okiću svirati, pa ono je brate stvarno smiješno
Naprijed Rodjeni nadam se da ce te uzet barem bod ali bogami sve se vise tone prema nazad... Steta za onaj gol pred kraj prvog.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
pilavu nek te je stid i sram, ubiše nas...... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.