FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko je Dinamo ispod Reala, toliko smo mi ispod Dinama, tako da yebo poređenja sa njima. Daj da oderemo Celik i da im uvali Semso k... velik!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
NEKIDEEEE NEKIDEEEamko123 je napisao/la:benko raskinuo ugovor na svoj zahtjev
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Upravo to.joker90 je napisao/la:Koliko je Dinamo ispod Reala, toliko smo mi ispod Dinama, tako da yebo poređenja sa njima. Daj da oderemo Celik i da im uvali Semso k... velik!
Nedo dragi Bog one regionalne lige.
Samljeli bi nas svi.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Upravu si!Evander je napisao/la:Kad budes imao kvalitetnog igraca, tad ces ga i prodati.KenChoo je napisao/la:Čitam Napoli nudi 13 mil. za Roga, a Mamić traži 15. Blizu su dogovora. Pa sad kontam, kada ćemo mi doživiti da prodamo nekog igrača za ovu cifru u neki dobar klub, a da to nije Turska..
Mi dovodimo otpadke za dzaba, Mamic je Roga platio 5 miliona eura Splitu. Svi ste se i na ovom forumu smijali tome,i govorili kako je to pranje para.
Bez ulozenog, nema ni zarade.
Dinamo je svemirski brod za nas.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar im je travnjak.FrancescoTotti je napisao/la:Hajde molim vas, eto molim vas. Da prestanemo pricat o glupostima i negativnim stvarima na ovom forumu,
Ovo nas ceka prekosutra...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
gleaj trave, ja bi je pasoMortemHz je napisao/la:Dobar im je travnjak.FrancescoTotti je napisao/la:Hajde molim vas, eto molim vas. Da prestanemo pricat o glupostima i negativnim stvarima na ovom forumu,
Ovo nas ceka prekosutra...

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
Benko je primao oko 10000 funti platu mjesecno, ali to je Cardiff placao (sad ne znam na koji nacin, kako je to regulisano itd..) u klubu su htjeli da ga stave na svoj platni spisak i po tome bi imao oko 10000 KM mjesecno, na sta Benko nije pristao..
10 000 qraca, a ne funti, eto sve vi znate!risingforce je napisao/la:Benko je primao oko 10000 funti platu mjesecno, ali to je Cardiff placao (sad ne znam na koji nacin, kako je to regulisano itd..) u klubu su htjeli da ga stave na svoj platni spisak i po tome bi imao oko 10000 KM mjesecno, na sta Benko nije pristao..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:10 000 qraca, a ne funti, eto sve vi znate!risingforce je napisao/la:Benko je primao oko 10000 funti platu mjesecno, ali to je Cardiff placao (sad ne znam na koji nacin, kako je to regulisano itd..) u klubu su htjeli da ga stave na svoj platni spisak i po tome bi imao oko 10000 KM mjesecno, na sta Benko nije pristao..
burazeru 100 % provjereno, ne bih se uostalom niti javio, nisam navijac sarajeva ali ovo sam danas saznao iz provjerenog izvora pa sam zato i pisao..
Nije istina
nek je on otisao i sretno mu bilo, da vise ne citamo gluposti jer i da je ostao sve bi to bilo preko qurcarisingforce je napisao/la:joker90 je napisao/la:10 000 qraca, a ne funti, eto sve vi znate!risingforce je napisao/la:Benko je primao oko 10000 funti platu mjesecno, ali to je Cardiff placao (sad ne znam na koji nacin, kako je to regulisano itd..) u klubu su htjeli da ga stave na svoj platni spisak i po tome bi imao oko 10000 KM mjesecno, na sta Benko nije pristao..
burazeru 100 % provjereno, ne bih se uostalom niti javio, nisam navijac sarajeva ali ovo sam danas saznao iz provjerenog izvora pa sam zato i pisao..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Hvala Leone za sve.sretno lave.i da napokon i mi nastavimo dalje da znamo sad na cemu smo
Svi u napad,jedan je HASE
-
- Kontakt:
Na njegovoj FB stranici piše (27.07.2016.) - Leon Benko je postigao dogovor sa FK Sarajevo i ostaje na Kosevu.risingforce je napisao/la:Benko je primao oko 10000 funti platu mjesecno, ali to je Cardiff placao (sad ne znam na koji nacin, kako je to regulisano itd..) u klubu su htjeli da ga stave na svoj platni spisak i po tome bi imao oko 10000 KM mjesecno, na sta Benko nije pristao..
Šta je tu je. Ostajemo sa tri napadača - Gljiva, Bekić i Ahmetović.
Tačno se vidi da je Tan zafederio džepove. Još ako se Duljević proda, Četković ode iz neznamkojih razloga, ne mogu se oteti utisku da je nekako mlohavo da bi se očekivala titula.
Kasap Ješić...njegov potpis ćemo još dugo čitati.
Zadnja izmjena: Coromandel, dana/u 04 avg 2016, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
- franklampard8
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hvala ti Leone za sve, nikada neću zaboraviti onaj tvoj gol protiv svinjskog na Koševu u šampionskoj sezoni. Sretno majstore!
Hvala Leone za sve. Bio si jedina svijetla tacka unazad godinu dana.
Nisi ti za ovih amatera. Bolje i za tebe da ides.
Zar jedan Hurtic da tebi objasnjava kako i sta ces igrati?

tebi Allah dragi podario sve najbolje i tvojoj djeci, a ovom smradu Dinokio zelim sve najgore...aleksandar_veliki je napisao/la:Molim vas bez ovog **** ti djecu i slicno. Ruzno je momci, cizvilizovani smo ljudi. Ja sam otac, imam kcerkicu, a ubrzo ce i sincic ako Allah dadne i stvarno je ruzno.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Evander je napisao/la:Hvala Leone za sve. Bio si jedina svijetla tacka unazad godinu dana.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.