FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bordomen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordomen » 04 avg 2016, 21:58

Coromandel je napisao/la:
risingforce je napisao/la:Benko je primao oko 10000 funti platu mjesecno, ali to je Cardiff placao (sad ne znam na koji nacin, kako je to regulisano itd..) u klubu su htjeli da ga stave na svoj platni spisak i po tome bi imao oko 10000 KM mjesecno, na sta Benko nije pristao..
Na njegovoj FB stranici piše (27.07.2016.) - Leon Benko je postigao dogovor sa FK Sarajevo i ostaje na Kosevu.

Šta je tu je. Ostajemo sa tri napadača - Gljiva, Bekić i Ahmetović.

Tačno se vidi da je Tan zafederio džepove. Još ako se Duljević proda, Četković ode iz neznamkojih razloga, ne mogu se oteti utisku da je nekako mlohavo da bi se očekivala titula.

Kasap Ješić...njegov potpis ćemo još dugo čitati.

Ovo za Benku je bilo samo raja da se napali
Sumnjam da Duljevic otići
Cvetkovića ni vidjeli nismo kakav je
Mlohavo je u klubu na terenu je vrlo dobro momci počeli da se bore u ove dvije teme su više želje pokazali nego čitavu sezonu
Ps izuzetak Crnkic 1 tekma i sad Amer
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 04 avg 2016, 22:04

Bordomen je napisao/la: Ovo za Benku je bilo samo raja da se napali
Sumnjam da Duljevic otići
Cvetkovića ni vidjeli nismo kakav je
Mlohavo je u klubu na terenu je vrlo dobro momci počeli da se bore u ove dvije teme su više želje pokazali nego čitavu sezonu
Ps izuzetak Crnkic 1 tekma i sad Amer
slažem se za trenutno stanje, ali kad pogledaš roster napadača, plus kartoni i eventualne nedajBože povrede, utisak i dalje stoji iznad glave.

ako bi duljević ostao, plus da se said pojavi na terenu u full izdanju, bio bih rahatniji.

što se leona tiče, jedan od najboljih igrača koji su igrali za sarajevo. hvala LEONE za sve golove kojima si me učinio sretnim.

slika

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 04 avg 2016, 22:04

Nestade i zadnji trag "onog sto smo trebali biti". Baljak je cvjecka za ove.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 avg 2016, 22:11

Sretno Lavu :!:
Jbg nije trebalo ovako zavrsiti, ali sta ces, imamo nesposobne u Upravi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 04 avg 2016, 22:13

Prelako smo se rijesili najboljeg strijelca, sramota za upravu, fuj!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 avg 2016, 22:14

Sretno ti dalje Leone, hvala ti za sve majstore.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 04 avg 2016, 22:15

A sta je elvir
A ko je taj dino
Pogledaj se dino
Vidi ga na go*no zino

Zum zum zum,
Je*em dini mamaru
Zum zum zum
A i mandzic tamaru
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 04 avg 2016, 22:15

LEON BENKO je za vas smradovi u upravi SARAJEVO !!!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 04 avg 2016, 22:15

Razumijem u potpunosti nezadovoljstvo što odlazi najbolji strijelac iz prošle sezone i meni samom je žao, ali treba biti realan. Čovjek hoće da ide, svim silama. Odbio je produženje ugovora, ovaj rahatluk i status kod navijača želi svjesno da zamijeni negdje gdje misli da će mu biti bolje. Hvala ti za sve, idemo dalje bez tebe. Nije Benko Sarajevo, niti bilo ko drugi. Ne treba ga dana oplakivati jer je pored svega sto mu je klub dao, u situaciji kada je par mjeseci bio bez kluba samovoljno podnio i želio zahtjev za odlazak.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 04 avg 2016, 22:18

Izgleda gotova sapunica zvana Benko, vrijeme je bilo pun mi je k. Benkaro hvala ti puno na svemu, sretno dalje. Sad slijedi **** svega upravi, iz nepoznatih razloga.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 04 avg 2016, 22:18

saskend444 je napisao/la:Razumijem u potpunosti nezadovoljstvo što odlazi najbolji strijelac iz prošle sezone i meni samom je žao, ali treba biti realan. Čovjek hoće da ide, svim silama. Odbio je produženje ugovora, ovaj rahatluk i status kod navijača želi svjesno da zamijeni negdje gdje misli da će mu biti bolje. Hvala ti za sve, idemo dalje bez tebe. Nije Benko Sarajevo, niti bilo ko drugi. Ne treba ga dana oplakivati jer je pored svega sto mu je klub dao, u situaciji kada je par mjeseci bio bez kluba samovoljno podnio i želio zahtjev za odlazak.
ne seri... Sta je odbioo, sto mu daju platu jel, a Simeunovic igr'o za 8k KM-ova mjesecno ? Ma sta je bolan njemu FKS dalo, tih pola godine sto su mu dali platu, sad je odradjuje tj. igra za 2k eura, i ti se nadjes nesto pricati... Nije on podnio zahtjev nego se smradovi evo trude od JEsica da ga otjeraju
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2016, 22:20

Steta samo sto odlazi ovako i na ovaj nacin. Mogao je i trebao je otici uz fin ispracaj,medutim sta je tu je.
Ima i njegove krivice.
Ali srecom imamo adekvatnu zamjenu tako da se nadam da se ovaj odlazak nece puno osjetiti,Benko koliko god da je bio dobar igrac on je ovdje bio kao profesionalac i igrao je za platu,necemo sada kukati i nekakve zalopojke praviti,jedan je Hase :)
Mislite da je njemu zao navijaca,hordi i da cemo mu naumpasti nekada?! Hoce al' u qurcu :D

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 04 avg 2016, 22:20

RN87 je napisao/la:
saskend444 je napisao/la:Razumijem u potpunosti nezadovoljstvo što odlazi najbolji strijelac iz prošle sezone i meni samom je žao, ali treba biti realan. Čovjek hoće da ide, svim silama. Odbio je produženje ugovora, ovaj rahatluk i status kod navijača želi svjesno da zamijeni negdje gdje misli da će mu biti bolje. Hvala ti za sve, idemo dalje bez tebe. Nije Benko Sarajevo, niti bilo ko drugi. Ne treba ga dana oplakivati jer je pored svega sto mu je klub dao, u situaciji kada je par mjeseci bio bez kluba samovoljno podnio i želio zahtjev za odlazak.
Zasto lazes tako besramno imas li ti trunku obraza ti si pe*er
Sve je do lične percepcije svega. Zasto da placemo za nekim ko je 2 godine imao po 10k eura mjesecno i pored svega hoce da ide. Nek ide. Draze mi je i juniora gledati, nego da citam da neko, ko je 2 godine uzeo jako dobre pare od kluba da igra, sam podnese zahtjev da odlazi, jer mu se ide...

MaroonKrajina
Kontakt:

Post Postao/la MaroonKrajina » 04 avg 2016, 22:23

Hvala ti Benko za sve! Sretno ti bilo! :kralj: :clap:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2016, 22:26

Hvala Benko za sve ,puno srece u nastavku karijere i zivota a mi moramo dalje nadam se tri bobe iz Zenice .

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 avg 2016, 22:29

Sarajevo iznad pojedinaca. On pivom pokusao da se izvuce, da dobije sto bolji raskid ugovora a ovde ga pojedonci brane lol.. mislim hvala mu na svemu ali on nikakva legenda nije, a mi smo ga trepili pola godine bez minute igranja i ovako se oduzi, haj ti benko u kinu dignu koji dolar.
Nigdje na normalnom poslovnom mjestu nemozes piti a da nema kosekvense a on je to dobro znao.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 avg 2016, 22:37

Hvala mu na svemu po meni odlican igrac,i drag mi je bio jer je ginuo svaku tekmu,on je i prije rekao upravi da hoce da ide,nema.smisla izmisljatnstvari pa.covjek placa da odde

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 04 avg 2016, 22:38

Leone hvala ti za sve!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 04 avg 2016, 22:39

Bas sam se iznenadio ovim potezom njegovim, ali boze moj zivot ide dalje leone tebi hvala na svemu pruzenom do sada, puno srece ti licno ja zelim i ostala braca sigurno u daljem nastavku karijere , a mi kao sto neko rece idemo dalje sljedeca prepreka je zenica nadajmo se novoj pobjedi i tri nova upisana boda... :)
04.10.2009 !!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2016, 22:39

sarajlija je napisao/la:Bas sam se iznenadio ovim potezom njegovim, ali boze moj zivot ide dalje leone tebi hvala na svemu pruzenom do sada, puno srece ti licno ja zelim i ostala braca sigurno u daljem nastavku karijere , a mi kao sto neko rece idemo dalje sljedeca prepreka je zenica nadajmo se novoj pobjedi i tri nova upisana boda... :)
+1 :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.