FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

losmi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la losmi » 03 maj 2011, 15:15

Dushi_Rob je napisao/la:Eh , da se i ja javim uoci vecerasnje utakmice, iskreno, ocekujem potop Reala, makar 3 gola u njihovoj mrezi. Veceras se ne smiju braniti, a to ce nasi velemajstori znalacki iskoristiti. Volio bih od prve minute vidjeti Fontasa,Thiaga i Jeffrena, ali tesko, ipak je velik ulog u pitanju... jedino da udju u drugom poluvremenu, sva sreca pa se Milito povrijedio i nemamo straha da on ne napravi neki kiks . Na lijevom beku bi se mogao naci Maxwell iako nije bas u nekoj formi, Desno ce biti Alves, a dva stopera Pique i Busquets . Vezni red Iniesta,Xavi i Mascherano i u napadu Messi,Villa i Pedro. Sasvim dovoljno za 3 komada!

Gracias Equip !!! Visca Barca ...
Samo mala ispravka ;)
Maxwell nije pozvan za danasnji mec tako da ce najverovatnije Puyol igrati levog beka.
MVP - Messi-Villa-Pedro

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 03 maj 2011, 15:27

Iako su mnogi mediji prenijeli informaciju kako je Real Madrid uložio žalbu na ponašanje 6 igrača Barcelone, sinoć se ispostavilo kako ih je bilo 8! Između ostalih, Real se žalio i na ponašanje Lionela Messija! :lol: ma sutra ce se oni zalit na citavu ekipu,na Pepa,na Titu Vilanova,na Barcine doktore :lol:

P.S.imam osjecaj da ce veceras biti noc Ville :D :D da samo hoce zabit 1 gol ja bi bio presretan :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 03 maj 2011, 16:22

losmi je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:Eh , da se i ja javim uoci vecerasnje utakmice, iskreno, ocekujem potop Reala, makar 3 gola u njihovoj mrezi. Veceras se ne smiju braniti, a to ce nasi velemajstori znalacki iskoristiti. Volio bih od prve minute vidjeti Fontasa,Thiaga i Jeffrena, ali tesko, ipak je velik ulog u pitanju... jedino da udju u drugom poluvremenu, sva sreca pa se Milito povrijedio i nemamo straha da on ne napravi neki kiks . Na lijevom beku bi se mogao naci Maxwell iako nije bas u nekoj formi, Desno ce biti Alves, a dva stopera Pique i Busquets . Vezni red Iniesta,Xavi i Mascherano i u napadu Messi,Villa i Pedro. Sasvim dovoljno za 3 komada!

Samo mala ispravka ;)
Maxwell nije pozvan za danasnji mec tako da ce najverovatnije Puyol igrati levog beka.
Hvala na ispravci , mada sam na oficijalnoj stranici Barce procitao da ocekuju Maxwella u prvih 11, nema veze, ko god bude igrao, nadam se pobjedi !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 03 maj 2011, 16:31

Dushi_Rob je napisao/la:
losmi je napisao/la:

Samo mala ispravka ;)
Hvala na ispravci , mada sam na oficijalnoj stranici Barce procitao da ocekuju Maxwella u prvih 11, nema veze, ko god bude igrao, nadam se pobjedi !
ma nista :D
Evo spisak pozvanih igraca:Valdés, Oier, Abidal, Puyol, Alves, Piqué, Mascherano, Bartra, Fontàs, Busquets, Sergi Roberto, Thiago, Iniesta, Xavi, Keita, Pedro, Messi, Afellay, Villa i Jeffren
MVP - Messi-Villa-Pedro

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 03 maj 2011, 16:39

Valdes,Pique,Puyol,Mascherano,Busquets,Xavi,Iniesta,Thiago,Pedro,Messi,Villa ja bi ovakav sastav,a pred kraj utakmice bi stavio Abidala a izbacio Mascherana..
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 03 maj 2011, 16:53

DAVID VILLA je napisao/la:Valdes,Pique,Puyol,Mascherano,Busquets,Xavi,Iniesta,Thiago,Pedro,Messi,Villa ja bi ovakav sastav,a pred kraj utakmice bi stavio Abidala a izbacio Mascherana..
e ne moze vala bez ijednog beka, mada treba se alves cuvat, da ne dobije crveni.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 03 maj 2011, 16:59

jasmin256 je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:Valdes,Pique,Puyol,Mascherano,Busquets,Xavi,Iniesta,Thiago,Pedro,Messi,Villa ja bi ovakav sastav,a pred kraj utakmice bi stavio Abidala a izbacio Mascherana..
e ne moze vala bez ijednog beka, mada treba se alves cuvat, da ne dobije crveni.
Moze i to odlicno :D
Proslu,protiv Reala smo igrali bez ijednog levog beka i dobili smo 0-2
MVP - Messi-Villa-Pedro

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 03 maj 2011, 17:03

losmi je napisao/la:
jasmin256 je napisao/la:
:D alves se treba cuvat da ne dobije crveni...mozemo mi pobjedit i bez ijednog beka..
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 maj 2011, 17:10

losmi je napisao/la:
jasmin256 je napisao/la:
A Puyol je igrao sta?

Sastav ce vjerovatno biti isti kao u Madridu samo sto umjesto Keite pocinje Iniesta i to bi trebala biti jedina promjena
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 03 maj 2011, 17:14

miky_hz@ A Puyol je igrao sta?

Puyol je igrao levog beka,ali to nije njegova prirodna pozicija.Tako da ispada da smo igrali bez pravog levog beka.?
MVP - Messi-Villa-Pedro

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 03 maj 2011, 17:22

losmi je napisao/la:miky_hz@ A Puyol je igrao sta?

Puyol je igrao levog beka,ali to nije njegova prirodna pozicija.Tako da ispada da smo igrali bez pravog levog beka.?
ha ya shtoper je, al je dobro pravo odigrao na toj poziciji sta samo taj igrac znaci Barci nevjerovatno...
HZ87

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 03 maj 2011, 17:24

Ne volim jedino sto svi upisujemo prolaz a ima jos 90 minuta, ko da ne znamo sta je el clasico al otom potom... realno jaci smo i kad su frankovci u punom sastavu a kamoli ovako kad ce jedan arbeloa, albiol vise igrati za barcu nego za njih... I ja ocekujem malo vecu pobjedu ali to ce doci samo ako igraci ne budu mislili kao ja i udju puni motivacije i zelje u tekmu u sto ne sumnjam.
Mes que un club!

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 03 maj 2011, 17:30

lopta je okrugla heh moze se svasta desiti :?:
HZ87

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 03 maj 2011, 17:33

addebisi je napisao/la:Ne volim jedino sto svi upisujemo prolaz a ima jos 90 minuta, ko da ne znamo sta je el clasico al otom potom... realno jaci smo i kad su frankovci u punom sastavu a kamoli ovako kad ce jedan arbeloa, albiol vise igrati za barcu nego za njih... I ja ocekujem malo vecu pobjedu ali to ce doci samo ako igraci ne budu mislili kao ja i udju puni motivacije i zelje u tekmu u sto ne sumnjam.
Mes que un club!
Treba ostati cvrsto na zemlji, mrzim neku euforiju, nadam se prolazu NARAVNO!!!!

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 03 maj 2011, 17:35

slazem se da alvesa bi trebalo odmorit'. alves je zivcan, al' bi bilo glupo da propusti finale, k'o i 2009. protiv reala smo igrali bez lijevog beka, a sad u ovof formaciji nea nijednog pravog beka, dakle ni desnog, ni lijevog.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 03 maj 2011, 17:42

jasmin256 je napisao/la:slazem se da alvesa bi trebalo odmorit'. alves je zivcan, al' bi bilo glupo da propusti finale, k'o i 2009. protiv reala smo igrali bez lijevog beka, a sad u ovof formaciji nea nijednog pravog beka, dakle ni desnog, ni lijevog.
a ko ce umjesto njega igrati Affelay mozda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HZ87

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 03 maj 2011, 17:47

Nzn sto bi odmarali Alvesa?
Ne preti mu suspenzija ako dobije zuti karton.
MVP - Messi-Villa-Pedro

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 maj 2011, 17:58

Večeras će ih Barca razmontirati !

Nego jel Iniesta spreman za početak meča ? :|
FK Pjetlovi

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 03 maj 2011, 17:58

reds je napisao/la:Večeras će ih Barca razmontirati !

Jeste :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 03 maj 2011, 18:12

reds je napisao/la:Večeras će ih Barca razmontirati !

bice napeto ne budi tako siguran moze svashta da bude ;)
HZ87

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.