BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

edobvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la edobvb » 19 maj 2015, 21:30

Finale je u Petak

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 19 maj 2015, 22:45

Sto se tice Deutschlanda U17 . Danas je pogodio Janni Serra takodje nas napadac iz U17 tima o kojem sam pisao vec ( Za BvB U17 je ove sezone zabio 17 golova i 11 asistencija upisao ) ... Odlican je danas bio ljevak je :), visok je 193 ( Nas novi Koller ) ... Inace Passlack odigao citavih 80 min ( Jer se U17 Evropsko igra po 80 min ), Dok je Dzenis Burnic izasao pred kraj ... Burnic i Passlak su igrali po krilima i mjenjali strane dok je Serra naravno predvodio napad kao jedini napadac ... Stvarno su momci pretalentovani velika je buducnost pred njima samo da ih zaobidju povrede pa valjda od ove trojice barem jedan uspije da ostavi dubok trag u BvB dresu ... Dugo ovakve momke nismo imali al bas dugo milina ih je gledati ... Finale se igra u petak u 19h protiv Francuza .......

- Wajdi zeli da ostane, uopste ne prica o odlasku :( ...

- Castro prica pozitivno o BvB-U HVALI kako smo velik klub itd. tu je definitivno sve na nasoj upravi da samo Bayeru daju tih 11 mio i Gonzalo je nas igrac spominje se plata od 5 mio Eura Brutto naravno ...

- Geis dobili smo konkurenciju sad ga navodno zele Inter i Atletico . I iz dana u dan Geis je sve skuplji jer izgleda da Okazaki ide iz kluba i na njemu ce Mainz fino zaradit . I od tog novca zele Geisu dat novi ugovor ...

Pocinje ovo sve vise da nervira da se ovo samo vise rjesi do juce je Geis bio nas igrac 99% isto kao i Castro ... Uvjeren sam da cekaju nasi da vise hocemol igrat Euro Ligu ili NE i da na osnovu toga i sastavljaju ekipu ... Jer nema svrhe vec sad ekipu sastavljat kad nismo sigurno hocel igrat u EL ili samo BL ... Isto tako puno nas koci i Gundogan dok njeg ne prodamo nista... Ali sve bi se to ubrzo trebalo saznat ...

Moje misljenje je da su Geis 99% i Castro 70% nasi novi igraci ... Nazalost od Tielemansa mislim da nema nista :( ... Mislim da je on za nas prevelik zalogaj u trenutnoj situaciji ...
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 19 maj 2015, 22:48

slika

Za sve one koju su protiv Zieler da se uvjere da je rame uz rame sa Lenom koji je imao fenomenalnu sezonu . S tim da treba uzet u obzir da je Leno za penale Doktor ... Jedinu je u tom segmentu bolji i to je to ... Idealan scenario za nas bi bio da H96 ispadne u Cvajtu i da mi dovedemo za sitan novac Zielera mislim da bi kostao tako do 3 mio Eura :) ... Ako se to propusti onda stvarno su de.bili jbg ...
BvB Echte Liebe !!!

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 20 maj 2015, 11:31

Damir_BvB je napisao/la:
Za sve one koju su protiv Zieler da se uvjere da je rame uz rame sa Lenom koji je imao fenomenalnu sezonu . S tim da treba uzet u obzir da je Leno za penale Doktor ... Jedinu je u tom segmentu bolji i to je to ... Idealan scenario za nas bi bio da H96 ispadne u Cvajtu i da mi dovedemo za sitan novac Zielera mislim da bi kostao tako do 3 mio Eura :) ... Ako se to propusti onda stvarno su de.bili jbg ...
Nemam ja ništa protiv ni Langeraka, malo je branio,a nije se nikad provalio, čak ni u jako važnim utakmicama, neću nikad zaboraviti ono finale kupa 2012. protiv FCB 5-2, kad je ušao sredinom prvog poluvremena, pa dobro je branio i sad u polufinalu kupa.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 maj 2015, 11:43

Klopp, kako se i predpostavljalo, glavni kandidat za klupu Reala.
Stern des Südens

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 20 maj 2015, 23:16

Mats gospodine :tokralju:
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 21 maj 2015, 00:22

Lijepe vijesti nam stizu danas ... Jako jako lijepe vijesti ...

Kao sto Sema vec napisa Hummy ostaje i to kapitenski sa stilom :) ODBIO je ni manje ni vise nego Man UTD ! Cak i produzenje ugovora nije tako daleko ... Hummy bi mogao produzit uguvor uz povisicu plate NARAVNO ;) .
Hummy ako je ovo istina onda si doista LEGENDA VELIKA. Reus i Hummy bi trebali bit okosnice ekipe, Reus je ucinio prvi korak nadajmo se da ce sad i Hummy ... Zorc je Hummelsa i njegovog oca ( menadzera ) ubjedio o novom projektu pod kormilom TT i Hummy ostaje ... Bravo Zorc bravo Hummy ostani i budi legenda . Ja mislim da ce Hummy sacekat da vidi kako se ekipa razvija pod TT i hocemol opet bit konkurent Bayernu i da igramo LP pa ce tek onda produzit ugovor . Ako se to ne desi na kraju sezone on ode i onda cemo za njeg dobit max 20 .

slika

Castro pred potpisom za BvB .

Nach "kicker"-Informationen steht Gonzalo #Castro unmittelbar vor einem Wechsel zum BVB. Leverkusen suche schon einen Nachfolger. #BVB #B04 .

Od Tielemansa znaci NISTA :( ... Interno se mnogo diskutuje o Tielemansu jedni jesu za DA drugi za NE . Pojedinci nisu dovoljno uvjereni u kvalitet ovog momka, dok isto tako i ne zele da se uzima mjesto DZENISU BURNICU :tokralju: . Ako je to stvarno istina i ako se s tim momkom planira onda svaka im cast . Stvarno Tielemans mi je prva zelja jer je momak FENOMENALAN i buduci Xavi . ALi ako uprava tako razmislja i misli na nase nade talente onda kapa do poda ....

Gundogan je pregovarao s Bayernom no ocito je da je trazio PREVISE alm bas bas PRE VISE novca, mnogo vise od onih 6,5 mio sto mu je BvB nudio za novi ugovor . Koje je to go.vno pokvareno PROKLETO a malo mu je falilo da zavrsi u kolicima invalidskim cccc kako se konj nije opametio ... S uzivanjem cemo sigurno pratit svi kako ce klecat i molit da se vrati u BvB kao i svi ostali ;) . Kad Gotze nije uspjeo jbg onda ... Trenutno je Turska izdajica najbliza Barci postoji mogucnost da ga Barca kaparise i posudi nekoj ekipi na 6 mjeseci . I da u Januaru predje u njihove redove, ali nesto cisto sumnjam izgubio bi se taj na Camp Nou ...

Bonnmann nas golman druge ekipe je produzio ugovor .

Immobile Milan poslao delegaciju za pregovore oko Cire ... 15 Mio se spominje :pray: bilo bi odlicno .
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 maj 2015, 11:34

slika
BvB Echte Liebe !!!

Klare

Post Postao/la Klare » 22 maj 2015, 12:22

Pa da , Gundogan je skoro Barcin igrač, vama dolaze dva dobra igrača tu Castro i Geis, s tim što je ovaj Geis premlad, a već dokazan, zaista puno obećava, i eto turskog smećara ćete zamijeniti za ovu dvojicu, to je ipak dobar posao.

Jermenska ubleha se haman razigrala od onog polufinala sa Bayom, i to već liči na nešto, a po svemu sudeći mogli bi iduće godine gledati dosta svježiju, poletniju Borusiju.

Sada idemo protiv Werdera ostanite neporaženi da na miru možete izgubiti kup...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 22 maj 2015, 15:39

Odlaskom Gundogana se vjerovatno nista nece izgubiti, pa taj godinu i po dana nije igrao lopte, a i kada se vratio nije pruzio ni 20% svojih partija koje je pruzao prije...

Castro je deff pojacanje, Geis-a ne mogu ocijeniti kako i koliko moze donijeti BvB-u.

Ostanak Hummy-a kao i moguce produzenje Subotica uz Sokratisa, Piszczecka i Durma, cini stabilnu liniju odbrane. Povratak posudjenih Hofmana i Leitnera je takodjer plus, uz Armenca koji se polako pojavljuje. To je sve dobro, trebat ce vjerovatno nekih 5,6 kola da se vidi na sta ta ekipa lici.

ALI, ne spominje se nista oko napadaca, Auba niti Ciro niti bilo koji trenutno spic u BvB-u nisu adekvatna rijesenja za ekipu. Tu se mora angazovati neki igrac, igrac tipa Dzeke ili Mandzukica, Levata...
MISLIM DA JE SPIC POD MUSS za ovu ekipu!
Stern des Südens

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 23 maj 2015, 12:36

težak emotivni dan za sve prave navijače BVB-a a i one istinske prijatelje ovog kluba koji se uvukao polako ali sigurno pod kožu mnogih neutralnih navijača širom svijeta, a uvukao zbog načina igre koju je naš Kloppo donio u naš klub i zato na današnji dan kada nas Klopp napušta eto jedan klipić sa njegovim the best of situacijama :)

http://www.goal.com/de/news/3645/video/ ... KloppVideo

osim Kloppa od BVB-a se oprašta i dugogodišnji kapetan Sebastian Kehl

Hvala obojici na svemu!

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 23 maj 2015, 13:07

Dva teškaša se danas opraštaju od Westfalena.

Sebastian Kehl. :bow:

Jurgen Klopp. :bow:

Ne znam jel Kehl već ima ugovoreno išta sa klubom, al nadam se da dobije neko mjesto u klubu, jer je zaslužio kroz zadnjih 15-ak godina.

Za Kloppa se nadam da se jednog dana vrati i opet nas povede, pošto je postao echte Borusse u punom smislu.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 maj 2015, 15:23

Hvala kapitenu...legenda :tokralju: :tokralju:
slika
:D

Kloppu cemo reci hvala i vidimo se ponovo za par godina.

A sad da se osigura europa i sljedece sezone....

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 23 maj 2015, 16:30

Osigurana EL. :kafa:

TammoHarder
Kontakt:

Post Postao/la TammoHarder » 23 maj 2015, 16:31

Miki ubija :kafa: , zasada smo direktno u EL jer falsch Borussia vodi protiv Augsburga.

Svaka čast Südu za koreo Jürgenu :tokralju:

NUR DER BVB!
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 23 maj 2015, 16:40

Trebali su i za Kehl-a nešto naprviti, ali dobiće on oproštajnu utakmicu. Nisam stigao na prvo pol. :roll:

Drago mi je zbog Mikija, valjda krene na bolje naredne sezone, ako već ostaje kod nas.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 23 maj 2015, 17:38

ovo nema nitko u nigdje na svijetu, hvala ti Borussia :clap:

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 23 maj 2015, 20:48

Sta je forumasi , ponestalo vam inspiracije nemate vise sta pisati , nemate ideja.
A toliko se toga moze pisati , diskutovati mjenjati misljenje a to sve za dobrobit naseg BVB !!
Ali bitniji je Eurosong i tamo neke zahebancije , odem pocesto na bayern forum raja nonstop pise o svacemu vezano za bayern i vidi se koliko vole svoj klub!!
Ovdje 2 -3 posta i to je to , danas su se od nase svetinje oprostili dva velikana Kehl i Klopp o tome ima da se pise 7.dana ali koliko vidim zanimanje za to je slabo , skoro nikakvo.
Ne mogu da vjerujem da poneki ne mogu odvojiti koju minutu i napisati i pozitivno i negativno o nasem BVB , jer sve je to ljudski , i napisati pozitivu a i biti kritikovan dobronamjerno svi smo mi prolazni a nas BVB ostaje ECHTE LIEBE ZAUVJEK !!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 23 maj 2015, 21:53

Moram se prvi put složiti s edom. :) Čudi me ova umrtvljenost teme. Dok se rasturalo po LP skupljalo se više postova u jednoj večeri nego sad u mjesec dana. :thumbdown:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.