FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 04 avg 2016, 23:36

Pantelija je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Ma rastali se nije pristao na novi ponudjeni ugovor,zasitio se i pregovarao sa.nekim klubovima,sretno mu i hvala na svemu svaku minutu je izgarao na terenu.
ne kontam sto LAZES?
KAKVU JE ON BOLAN ODSTETU HTIO DA PLATI I S KOJIM JE TIMOVIMA PREGOVARAO?
kako mozes LAGATI tako?
fuj kakvih ovdje ima ljudi...

ocekujte da nek sivonja polomi ahmeta i dobije 500 kaemcica ;) ne bi bilo prvi put ... i onda smo na diobi 5. mjesta
Ko prica o Ahmetu sad imamo samo njega normalno da je bolje da.je Beenko ostao. Pricam.o tome da ce Benko da plati odstetu klubu da moze da.ode

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 avg 2016, 23:37

Sretno da mu bude ,jednostavno covjek nije zelio vise da bude gotivio sam ga i ja ali nije ni on bog kako ga neki zele predstaviti znao je i on mnogo zicera fuliti,nemogu mu prezaliti onaj u derbiju prosle sezone jest se borio ali idrugi ce abd sretno Benkara

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 04 avg 2016, 23:38

Tim se trebao graditi na Benki, dovesti još bar 4 igrača njegovih kvaliteta, pa cak i boljih, nekoliko jakih iz naše lige i naše akadrmce.

Hvala za svu onu borbu na terenu i svaki kap znoji koji si potrošio dok je 80% ekipe stajalo i gledalo dodavanja i odugovlačenje vremena protivničkih ekipa. Hvala za svaki gol, a oni promašaje ti moram halaliti. Šteta što se sve nije završilo na fin način pa makar i na kraju prošle sezone. Sretno u budućnosti.
Sabrine mi moje!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 avg 2016, 23:38

Koliko vidim, nakon dvije utakmice, ovdje se Ahmetovic predstavlja kao da je Rud Van Nisterloj?
Polakoooo. Odigrao je tek dvije tekme. Puno je jos ostalo. Nemojte biti ko tuzlaci koji su ga dizali u nebesa, pa im je kasnije bio najveci kloc u ekipi.

Benko je puno kvalitetniji napadac i to je fakt.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2016, 23:39

Evander je napisao/la:Helem, da sumiramo. Ko i zasto je kriv, nije bitno. Cinjenica je da nas je napustio nas najbolji igrac.
Ahmetovic je fino poceo, ali on nije niti blizu kvaliteta Benke. Nema sanse da on moze odraditi cijelu sezonu na ovom nivou.
Ahmetovic je korisniji igrac od Leona, koji je bolji realizator bez dileme. Medjutim, kao sto rekoh, Ahmetovic ce na terenu napraviti puno vise. Ono predriblavanje Graovca i Zeljinog Talijana je za Leona nezamislivo. To je samo jedna od stvari.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 avg 2016, 23:42

Evander je napisao/la:Koliko vidim, nakon dvije utakmice, ovdje se Ahmetovic predstavlja kao da je Rud Van Nisterloj?
Polakoooo. Odigrao je tek dvije tekme. Puno je jos ostalo. Nemojte biti ko tuzlaci koji su ga dizali u nebesa, pa im je kasnije bio najveci kloc u ekipi.

Ne dizem nikog tek na kraju sezone poucen godinama i godinama pracenja svetinje,al isto kao sto ti kazes da neko ne sudi nakon 2 tekme zvanicne,kako ti onda kazes da je Crnkic,Balic i Novakovic odroni mrtvi a nikad za nas nisu bili igrali nit si ih gledao? Smjesan si previse bas onako licemjeran tip koji je sam.sebi tezak

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2016, 23:43

Hocemo da uprava ode . kako :?: koga :?: stalno citamo slusamo uprava odlazi a ni jednog konkretnog poteza . kad je ova uprava dolazila bilo je mnogo akcija,sastanaka,bordo prijatelji sjever ima li su neki plan htio se neki napredak ovo sad niko nema pojma sta i kako treba, samo se piskara uprava napolje.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 avg 2016, 23:43

igrat ce amer bekic i nedim mali
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 04 avg 2016, 23:44

Ode Benko sve je gotovo, uprava nije htjela da on ostane a covjek se nudio za manje para igrati, cak pripremio cuge da proslavi produzetak ugovora, Bekic nije napadac, Ahmetovic ce se povrijediti, nemamo veznog igraca, Rustemovic kapiten, Hurtic amater nikakav trener.

Da pokusamo analizirati situaciju:
1. Benko NECE da produzi ugovor. Nije uprava kriva, nije Dino kriv, nisu navijaci krivi jednostavno hoce covjek da ide, valjda nisu pojedinci toliko sakati u glavu da ne mogu to shvatiti.
2. Niko ne zna tacno kako se se dogovaralo za produzetak ugovora, niti kako se Benko ponasao, niti bilo ko zna sta se tacno desavalo pred Zrinjski, na kraju krajeva ne moraju navijaci sve ni znati, to treba unutar ekipe rijesiti.
3.Imamo Ahmetovica i Bekica za jednu poziciju u spicu plus abd Catakovica i malog Hadzica pa i Saida koji moze to odigrati, koja to ekipa ima bolje napadace ??
4. Rustemovic po kvaliteti nije za kapitena, ali po zalaganju nije nista manje davao od Benke cak se moze i reci da je momak uvijek davao 100% od sebe i tako moze nosit kapitensku.
5. Hurtic od svih trenera u BiH ima najveci prosjek bodova, sto naravno moze opasti i porasti.
Koliki smo mi sami sebi dusmani to nije humano, podigli raspolozenje nakon Zrinjskog i umjesto da sad odemo u Zenicu puni samopouzdanja, zelje i volje pojedicni koji su se krili danima opet izronili da bi sve populjavali.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 avg 2016, 23:45

Sabinho je napisao/la: Ahmetovic je korisniji igrac od Leona, koji je bolji realizator bez dileme. Medjutim, kao sto rekoh, Ahmetovic ce na terenu napraviti puno vise. Ono predriblavanje Graovca i Zeljinog Talijana je za Leona nezamislivo. To je samo jedna od stvari.
Neki igrac celika sutra povrijedi Ahmetovica, sta cemo onda?

Kao sto rule kaze jel, igrat ce nam Amer koji je na terenu bitan kao Okic, ili uvesti neko dijete od 16 godina kao sto Hilmo kaze?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2016, 23:46

zagor1987 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Koliko vidim, nakon dvije utakmice, ovdje se Ahmetovic predstavlja kao da je Rud Van Nisterloj?

Ne dizem nikog tek na kraju sezone poucen godinama i godinama pracenja svetinje,al isto kao sto ti kazes da neko ne sudi nakon 2 tekme zvanicne,kako ti onda kazes da je Crnkic,Balic i Novakovic odroni mrtvi a nikad za nas nisu bili igrali nit si ih gledao? Smjesan si previse bas onako licemjeran tip koji je sam.sebi tezak
Momak, da ti objasnim. Dozvoljeno je pljuvanje ako nekoga nisi gledao, a hvaljenje nije, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Ahmetovic jako poznat svima nama, kako onima koji su pratili potencijalne reprezentativce po Evropi tako i nasu PLBIH. Moras to znati, u buducnosti ces biti mirniji.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 avg 2016, 23:47

Ne mozes nakon 2 kola zakljuciti je li neko korisniji od nekog. Tom logikom Okic je nakon Haugesunda bio kalibar za ligu petice.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 avg 2016, 23:48

Niko nije rekao nijednu ruznu rijec protiv Ahmetovica, Sarica i Hodzica zasto izmisljas Sabinho?
I ne odgovori mi na pitanje sta cemo ako nam se povrijedi jedini preostali dobar napadac?

sagem
Kontakt:

Post Postao/la sagem » 04 avg 2016, 23:49

u sustini pravo je dobro imati Benku u timu protiv bilo koga ali jbg Majstor nece da igra za nas zato sto ga Dino ili Kinezi ili Hurta ....ne vole ponizavaju tjeraju..Nisam cuo da je to tako ali mogu shvatiti taj nacin razmisljanja, ali da neko iz uprave namjerno srozava klub e to je vec bolesno..Molim da mi neko objasni, ali samo argumentima bez insinuacija tipa jesicevi igraci (pa 90%nas je na idiota svrsavalo), da ovi ljudi iz uprave namjerno urusavaju temelje kluba

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2016, 23:50

FrancescoTotti je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Ahmetovic je korisniji igrac od Leona, koji je bolji realizator bez dileme. Medjutim, kao sto rekoh, Ahmetovic ce na terenu napraviti puno vise. Ono predriblavanje Graovca i Zeljinog Talijana je za Leona nezamislivo. To je samo jedna od stvari.
Neki igrac celika sutra povrijedi Ahmetovica, sta cemo onda?

Kao sto rule kaze jel, igrat ce nam Amer koji je na terenu bitan kao Okic, ili uvesti neko dijete od 16 godina kao sto Hilmo kaze?
Amer je pouzdan DRUGI napadac. Znaci sta ako se... isto kao i kad je bio drugi iza Leona i krpio krilo. Sad smo na krilima drama pokriveni. Ne mozes sad dovesti neku igracinu i cekati da se neko povrijedi da taj igra.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 04 avg 2016, 23:50

Vidim da neki i dalje ne daju da se nešto kaže protiv ove uprave...

Eh moji... da samo znate ko je koliko ukrao, preko koga, u talu s kojim menadžerima, kako funkcioniše akademija, koje se tu pare i dalje uzimaju, šta se sve naplaćuje, kako se treneri vrte, koliko profesionalni predsjednici koji su otjerani iz vakufske uzimaju, zašto se konstantno tjeraju igrači itd. itd.

Ja sve znam, a ništa nije rekla-kazala. Nisam na ovom forumu nikad komentarisao rad uprave, ali vjerujte, javnost ni osminu ne zna.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2016, 23:52

FrancescoTotti je napisao/la:Niko nije rekao nijednu ruznu rijec protiv Ahmetovica, Sarica i Hodzica zasto izmisljas Sabinho?
I ne odgovori mi na pitanje sta cemo ako nam se povrijedi jedini preostali dobar napadac?
Pogledaj dobro o cemu sam pisao. Nadovezao sam se na ono sto je @zagor napisao. "Smije se zakljuciti da je neko letva a da ga nisi ni pogledao, a ne smije se pohvaliti neko koga godinama pratis i znas kakav je igrac". To je sustina.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 avg 2016, 23:53

Sretno Benko, bilo je lijepo dok je trajalo..
Zelio si neki novi izazov, neka ti bude kako si zamislio.. ovo na kraju ti nije trebalo, al boze moj...

Ahmetovic aBd je vise nego dobra zamjena..
Hadzica obavezno gurati...

Pitate se kad cemo mi docekati da prodamo igraca kao Mamic i Dinamo.. Pa pruzimo priliku igracu od 16 godina, ako se pokaze... Na konju smo :)

Idemo dalje, Zenica ce pasti..

POdrska za igrace!!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 avg 2016, 23:53

@sabinho Ako se dobro sjecam, a sjecam, proslu utakmicu su igrali i Ahmetovic i Amer u napadu, tako da ti to ne stoji. Moje pitanje je ko ce igrat umjesto Ahmeta u slucaju da se ovaj povrijedi, u slucaju da ga ne ide, da je u slaboj formi, da je umoran, bilo koji razlog. Amer nije taj igrac .

Benko je imao do kraja godine ugovor! Ako je upravi koju toliko volite i podrzavate bilo u cilju da on ostane zasto mu dadose papire kao da su jedva cekali! Sa Benkom uz Ahmeta bi imali najjaci napad u drzavi, sad imamo Ahmeta i ovisimo samo o njemu, jer dostojne zamjene NEMAMO!

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 04 avg 2016, 23:54

FrancescoTotti je napisao/la:Niko nije rekao nijednu ruznu rijec protiv Ahmetovica, Sarica i Hodzica zasto izmisljas Sabinho?
Joj tebe cuj ako se povrijedi, pa jbt mogao je i Benko produziti ugovor pa poslije pokidat krizne npr.
Imamo Ahmetovica i zamjenu Bekica, ako bi obojica ispala moze se za nuzdu i Said staviti u spic ili Duljevic.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.