FrancescoTotti je napisao/la:Ne seri ni ti!zagor1987 je napisao/la:Admine banuj evandera trajno ovo je tema FKS a ne lijecenje frustracija,pljuvanje i omalovazavanje lik nije nas nabijac i skrati nam muke ne moze covjek da procita normalne postove normalnoh forumasa koji imaju sta pametno da kazu i Benko sretno lave sve najbolje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ti si najveci pljuvac na ovom forumu definitvno, haj sto pljujes vec pola stvari izmisljas i dodajes sebi kako odgovara, sto fino ne napises da ova sva imena nisu htjela doci, nego postavljas tako kao da nasi nisu htjeli, da su obecavali pa slagali, nisu sposobni, mi ova imena ne mozemo dovoditi jos valjda ti je to jasno, Ibrakovic je dovodio pa davao previse love na ruke i za plate sto VLASNIKU kluba nije odgovaralo pa je nogu dobio.Evander je napisao/la:Suplja: Misimovic, Salihovic, Vukcevic, Babovic, bugari, Borjan, Velikonja, Cvijanovic, Europsko Sarajevo, Bordo Arene, pisanje po sirotinji...
Realnost: Novakovic, Rustemovbic, nekakvi crgnogorci, milion fula igraca koji su prosli kroz klub, bez Europe u ostali u najgorog ligi u Europi, oronuli stadion sa semaforom iz Otomanskog carstva, niko ne smije najaviti pobjedu protiv raspalog Celika...
Hebo te, al napredujemo
Ne prestavljaj stvari onako kako tebi odgovaraju da bi imao sta srati za upravu, jasno mi je tvoje nezadovoljstvo nisam ni ja odusevljen radom uprave prosle sezone,sezone prije toga su mi bile vise nego ok, ova sad je relativno dobro krenula.
Necemo valjda za sve zivo upravu kriviti od loseg vremena pa do rata
Izvini baba Vanga nismo odmah skontali da si to tiEvander je napisao/la:Ja zivim u oblacima?zagor1987 je napisao/la:Ja smaraca kunem se svim da lik mrzi svetinju,sine esi dobar ti kakvi stafioni lakvi bakraci u kakvim ti oblacima zivis,u BIH nije napravljen ni jedan stadion evo 50.godina ti odma pocni da pravis stadion evo sad kreni. Ajde sto upravu pljujes kontam al tebi smeta sunce vazduh ama bas sve ja mislim da si imo mozda jednu trebu u zivotuEvander je napisao/la:Suplja: Misimovic, Salihovic, Vukcevic, Babovic, bugari, Borjan, Velikonja, Cvijanovic, Europsko Sarajevo, Bordo Arene, pisanje po sirotinji...
Realnost: Novakovic, Rustemovbic, nekakvi crgnogorci, milion fula igraca koji su prosli kroz klub, bez Europe u ostali u najgorog ligi u Europi, oronuli stadion sa semaforom iz Otomanskog carstva, niko ne smije najaviti pobjedu protiv raspalog Celika...
Hebo te, al napredujemo
Jesam li ja ovo pominjao i bacao suplju?
Vas iz uprave ocito boli kad vam se natrlja nos stvarima koje ste sami izrekli i slagali.
Cuj "vas iz uprave",pa ako je @Toti iz uprave ostali su vanzemaljci
Ja bih napisao nesto al ne smijem od Tottija 
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ma ko je najavljivao Misimovica, Babovica, Cvijanovica, VeliKonju i ostale....klub ili portali s kojih se ocito ne skidas....ako je neki portal nesto najavio, a klub to nije ispunio, ne treba da **** mater klubu nego tom portalu koji te namagarcio...al tebi je izgleda lakse srati po klubu...treba te vratiti u doba Baljka, Alihodzica, Muce i drugih....molices tad da ga popusis nekom samo da se vratis u 2016 godinu....Evander je napisao/la:Suplja: Misimovic, Salihovic, Vukcevic, Babovic, bugari, Borjan, Velikonja, Cvijanovic, Europsko Sarajevo, Bordo Arene, pisanje po sirotinji...
Hebo te, al napredujemo
Hilmo mozes li molim te napraviti anketu u kojoj ce raja moci da glasa da li je za Benku ili Uprvu, Hurtica i co. **** me ovdje ako bi bilo 10% tih sto bi glasali za Hurtica.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Prvih 11 sa Benkom na klupi nije isto kao prvih 11 bez Benke na klupi, bez obzira što nije na terenu.
Ahmetović je odličan napadač i drago mi je što smo ga doveli ali mnogo riskiramo, kartoni ili ne daj Bože povrijedi se Ahmetović ne piše nam se dobro. Isto tako je i sa odbranom, povrijedi se Balić ili Novaković, neće valjat.
Molit Boga da nas pogleda i da nam igrači budu zdravi i da kartone čistimo u utakmicama protiv slabijih ekipa (Krupa, Metallege, Olimpic) i to kući, na Koševu.
Dosta smo oslabljeni odlaskom našeg najboljeg igrača, bez obzira na dobru igru Ahmetovića i uopšteno ekipe protiv Zrinjskog.
I da, hoćemo iskorak, najavljivali smo grupne faze i svašta nešto a nismo u stanju platiti jednog kvalitetnog i dobrog igrača, samo jednog jer ostali se sigurno ne plaćaju puno. Toliko.
Ahmetović je odličan napadač i drago mi je što smo ga doveli ali mnogo riskiramo, kartoni ili ne daj Bože povrijedi se Ahmetović ne piše nam se dobro. Isto tako je i sa odbranom, povrijedi se Balić ili Novaković, neće valjat.
Molit Boga da nas pogleda i da nam igrači budu zdravi i da kartone čistimo u utakmicama protiv slabijih ekipa (Krupa, Metallege, Olimpic) i to kući, na Koševu.
Dosta smo oslabljeni odlaskom našeg najboljeg igrača, bez obzira na dobru igru Ahmetovića i uopšteno ekipe protiv Zrinjskog.
I da, hoćemo iskorak, najavljivali smo grupne faze i svašta nešto a nismo u stanju platiti jednog kvalitetnog i dobrog igrača, samo jednog jer ostali se sigurno ne plaćaju puno. Toliko.
Nisu portali njavljivali da smo u rangu Partizana i kako smo prerasli ovu ligu.GangEvil je napisao/la:Ma ko je najavljivao Misimovica, Babovica, Cvijanovica, VeliKonju i ostale....klub ili portali s kojih se ocito ne skidas....ako je neki portal nesto najavio, a klub to nije ispunio, ne treba da **** mater klubu nego tom portalu koji te namagarcio...al tebi je izgleda lakse srati po klubu...treba te vratiti u doba Baljka, Alihodzica, Muce i drugih....molices tad da ga popusis nekom samo da se vratis u 2016 godinu....Evander je napisao/la:Suplja: Misimovic, Salihovic, Vukcevic, Babovic, bugari, Borjan, Velikonja, Cvijanovic, Europsko Sarajevo, Bordo Arene, pisanje po sirotinji...
Hebo te, al napredujemo
Nisu portali najavljivali grupne faze.
Nisu portali najavljivali Bordo arene.
Nisu portali najlivali profesionalizam i predan rad za jace Sarajevo.
Boze sacuvaj,kakva yebena bolest.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tacno boze sacuvaj... Evader lice idi navijaj za Barcelonu, ucini nam svima uslugu !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Benko Grazie
Evander brate de malo ohladi yebo ga zivot.Svjesni smo svi svega nemoj nam jos soliti ziv bio.
Nema Bordo Arene kako je ti zoves,nema grupne faze,slaba posjeta al yebe mi se nije bilo ni prije pa sam navijao za Sarajevo.
Evander brate de malo ohladi yebo ga zivot.Svjesni smo svi svega nemoj nam jos soliti ziv bio.
Nema Bordo Arene kako je ti zoves,nema grupne faze,slaba posjeta al yebe mi se nije bilo ni prije pa sam navijao za Sarajevo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Kud Obradovica nismo doveli, sad se ne bi sekirali, fali nam jos jedan napadac ako mislimo izgurati sezonu onako kako treba. Celik je u teskoj situaciji, jos im je teze jer im fale 2-3 igraca iz vec slabe prve postave, ako ovo ne dobijemo sramota je velika.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa dobro mozda nije iskljuceno da se dovede neki napadac ?
Imal ko sliku sto je nodi objavio takmicite se u dobru
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Meni je vise zao sto se "mali" Catakovic povrijedio.On bi imao vise prostora i mislim da bi eksplodiraojoker90 je napisao/la:Kud Obradovica nismo doveli, sad se ne bi sekirali, fali nam jos jedan napadac ako mislimo izgurati sezonu onako kako treba. Celik je u teskoj situaciji, jos im je teze jer im fale 2-3 igraca iz vec slabe prve postave, ako ovo ne dobijemo sramota je velika.
Ado76 je napisao/la:Boze sacuvaj,kakva yebena bolest.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Rekli su da je to to što se tiče dolazaka a s obzirom da nas lažu, možda se i dovede ali čisto sumnjam jer ti je sada teško naći dobrog igrača.bojler je napisao/la:Pa dobro mozda nije iskljuceno da se dovede neki napadac ?
Oni su znali da je izvjestan odlazak Benke i mišljenja su da na mjestu napadača ne treba pojačanje i ako Benko ide jedino eto kao tražili su stopera jer se Kovačević povrijedio, ali sumnjam da će i stopera dovesti a i ako dovedu nekog igrača bit će prosjek ili ispod prosjeka lige.
@zagor1987 i ostali Dinovci, prenesite svom poslodavcu da je nayebao ako i Duljevica prodaju, neznalice ublehaske!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Boli nas kara sve cemo prodat i prosetat se ligomjoker90 je napisao/la:@zagor1987 i ostali Dinovci, prenesite svom poslodavcu da je nayebao ako i Duljevica prodaju, neznalice ublehaske!
Ja debilnih pojedinaca majko draga.. Treba se izolovati s foruma dok ne prođe safunjara zvana Benko. Ljudi, hajmo o Čeliku!
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, muhamedhulk, skoJaa i 40 gostiju.