FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ja mislim da će večeras Barsa " RAZMONTIRATI " slabašni Real
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Real se mora u jednom trenutku meča otvoriti,a tada na scenu stupa:revoX. je napisao/la:bice napeto ne budi tako siguran moze svashta da budereds je napisao/la:Večeras će ih Barca razmontirati !
Nego jel Iniesta spreman za početak meča ?

Još im nema Ramosa i Pepea...

FK Pjetlovi
ima Albiol , Carvallho i Garay sjajni shtoperireds je napisao/la:Real se mora u jednom trenutku meča otvoriti,a tada na scenu stupa:revoX. je napisao/la:bice napeto ne budi tako siguran moze svashta da budereds je napisao/la:Večeras će ih Barca razmontirati !
Nego jel Iniesta spreman za početak meča ?
![]()
![]()
Još im nema Ramosa i Pepea...

HZ87
Jes ovaj prvi pogotovo,kiks igrač.revoX. je napisao/la:ima Albiol , Carvallho i Garay sjajni shtoperi

FK Pjetlovi
zbog crvenog u finalu kupa i zbog toga jelreds je napisao/la:Jes ovaj prvi pogotovo,kiks igrač.revoX. je napisao/la:ima Albiol , Carvallho i Garay sjajni shtoperi

HZ87
pa to i jeste problem. mislim da alves ima problema sa kartonima. eh pa to je problem, nema ko igrat' umjesto njega. frankovci ce ga sigurno provocirati da dobije zutirevoX. je napisao/la:a ko ce umjesto njega igrati Affelay mozdajasmin256 je napisao/la:slazem se da alvesa bi trebalo odmorit'. alves je zivcan, al' bi bilo glupo da propusti finale, k'o i 2009. protiv reala smo igrali bez lijevog beka, a sad u ovof formaciji nea nijednog pravog beka, dakle ni desnog, ni lijevog.![]()
![]()

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
nije opterecen nema za nega suspenzije al nzm odakle vam to da malo ohladijasmin256 je napisao/la:pa to i jeste problem. mislim da alves ima problema sa kartonima. eh pa to je problem, nema ko igrat' umjesto njega. frankovci ce ga sigurno provocirati da dobije zutirevoX. je napisao/la:a ko ce umjesto njega igrati Affelay mozdajasmin256 je napisao/la:slazem se da alvesa bi trebalo odmorit'. alves je zivcan, al' bi bilo glupo da propusti finale, k'o i 2009. protiv reala smo igrali bez lijevog beka, a sad u ovof formaciji nea nijednog pravog beka, dakle ni desnog, ni lijevog.![]()
![]()
![]()

HZ87
Protiv Barce u ligi zaradio crveni + penal,protiv Valencije kada je Real dobio 3:6 također je napravio penal(koji nije sviran),pa protiv Barce u LP kod 2 gola Messia k'o da ga je pustio da prođe...jednostavno kiks igrač.revoX. je napisao/la:zbog crvenog u finalu kupa i zbog toga jelreds je napisao/la:Jes ovaj prvi pogotovo,kiks igrač.revoX. je napisao/la:ima Albiol , Carvallho i Garay sjajni shtoperi

FK Pjetlovi
ma kont'o sam da ima problema sa kartonima. onda nista. formacija k'o i u prvoj utakmici, samo iniesta umjesto keite. neki me strah spuc'o pred tekmu. tako je vecinom kad nekog razvalimo.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
[/quote]Jes ovaj prvi pogotovo,kiks igrač.
[/quote]
zbog crvenog u finalu kupa i zbog toga jel
[/quote]
Protiv Barce u ligi zaradio crveni + penal,protiv Valencije kada je Real dobio 3:6 također je napravio penal(koji nije sviran),pa protiv Barce u LP kod 2 gola Messia k'o da ga je pustio da prođe...jednostavno kiks igrač.
[/quote]
pa i jeste ga pustio 100%

zbog crvenog u finalu kupa i zbog toga jel

Protiv Barce u ligi zaradio crveni + penal,protiv Valencije kada je Real dobio 3:6 također je napravio penal(koji nije sviran),pa protiv Barce u LP kod 2 gola Messia k'o da ga je pustio da prođe...jednostavno kiks igrač.

pa i jeste ga pustio 100%
HZ87
Ok,vidjećemo večeras imam osjećaj da u Barci gore od želje da se osvete Mourinhu i Realu sa sve ono što su izjavljivali/uradili u proteklom periodu.
Uostalom koja se to ekipa naigrala na Nou Campu ?
Uostalom koja se to ekipa naigrala na Nou Campu ?

FK Pjetlovi
- Thunderstruck
- Kontakt:
Kome u Barci prijeti suspenzija za finale ako večeras dobije žuti, da navijam za njega, ako uopće ima takvih? 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Alves,MascheranoThunderstruck je napisao/la:Kome u Barci prijeti suspenzija za finale ako večeras dobije žuti, da navijam za njega, ako uopće ima takvih?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
na jednom portalu procitah bousqets, alves i messimiky_hz je napisao/la:Alves,MascheranoThunderstruck je napisao/la:Kome u Barci prijeti suspenzija za finale ako večeras dobije žuti, da navijam za njega, ako uopće ima takvih?

ser del barça es el millor que hi ha !
Ni jednom igracu nepreti suspenzija ako dobije zuti karton.
MVP - Messi-Villa-Pedro
samo mi objasni kako ??? Prije utakmice sa Realom , dakle na Dombas Areni niko nije imao karton.Sad na Bernabeu dobio Masvherano i Alves ??? U ovoj fazi se kolko znam ne brisu kartoni.losmi je napisao/la:Ni jednom igracu nepreti suspenzija ako dobije zuti karton.
Ja eto oni kartoni u prvoj utakmici su tek tako dobijeni i nemaju nikakav znacajlosmi je napisao/la:Ni jednom igracu nepreti suspenzija ako dobije zuti karton.

Sastavi su izbaceni i kako sam rekao sve je isto ko u Madridu samo pocinje Iniesta umjesto Keite
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo i sastavi za veceras:
Valdes
Alves, Pique, Mascherano, Puyol
Xavi, Busquets, Iniesta
Pedro, Messi, Villa
Casillas
Arbeloa, Albiol, Carvalho, Marcelo
Lass, Alonso
Di Maria, Kaka, Ronaldo
Higuain
Valdes
Alves, Pique, Mascherano, Puyol
Xavi, Busquets, Iniesta
Pedro, Messi, Villa
Casillas
Arbeloa, Albiol, Carvalho, Marcelo
Lass, Alonso
Di Maria, Kaka, Ronaldo
Higuain
real u solidnom sastavu... ovo ko misli da je gotovo, nije dobar nikako 

ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.